Dags att knyta sig

Sitter här och väntar på att älskling ska bli klar med sina mackor som han ska ha med till jobbet imorgon. Sen tänker vi gå och lägga oss. Jag längtar, för jag vill läsa min bok. Jag har efter ivriga rekomendationer från E börjat läsa Twilight-serien och jag kan bara säga att det jag läst hitills är sååååååååååååååååå bra. Jag vill bara läsa läsa och läsa den ha ha, omöjlig att lägga ifrån sig. Nu vet jag vad jag kommer sysselsätta mig med på planet till Rom iallafall =)

Idag köpte hun' och jag en Rom-guide. Kan vara bra att ha. Just ja, jag köpte hårfärg också! Måste "glansa" upp mitt trista bruna lite. Skulle egentligen behöva klippa mig också, men får göra det efter Roma.

Nä, orkar inte skriva mycket mer nu. Ska bli skönt att ta paus från bloggen en vecka och få lite inspiration. Känns som man skriver samma sak varje dag. Kanske ska börja twittra istället? Jag har twitter men har inte kommit igång med det. Ye ye, får se i framtiden.

Nä ska knyta mig nu. Sov gott alla söta och osöta därute.

/Golfhustrun


Randig

Idag har jag en randig, vårig tröja på mig. Väldigt fin och väldigt rolig information till er som läser =)

Idag har vi ätit köttfärslimpa med potatis och gräddsås. Jag tryckte ner lite äppelbitar i limpan och det blev grymt!

Vet ni, nu är det bara 6 dagar kvar till Rom! Ursäkta att jag tjatar så, men jag är så spänd och längtar så mycket. Ni som inte har varit där förstår inte hur underbar den staden är. Bara tanken att få spendera en hel vecka där med den jag älskar mest i hela världen gör mig helt yr. Tänk att få sitta på spanska trappan, solen skiner och vi äter en glass. Kan det bli mer perfekt?

Nu ska jag ta och maila en lärare.

Hoppas ni haft en fin dag.

/Golfhustrun


Krångel?

Är det bara min blogg som krånglar? Mitt förra inlägg jag skrev vill inte komma upp på sidan. Tycker det här sker grymt ofta.

/Golfhustrun

Färdigshoppad

Sådär. Nu har vi varit på IKEA och på Dormy. Älskling fick sin nya driver (och en golfkeps av mig) och jag fick min golvblomma till badrummet. Dessutom käka vi köttbullar på IKEA. Gott gott =)



Tadaaa, visst blev det bra? Jag är helnöjd. Känns genast fräschare i badrummet.

Måste bara visa er en parfym jag köpte i Stockholm sist. Flaskan är så otroligt vacker.

Hur fin är den inte? Lite kass kvalite på bilden, men strunt i det he he.


Älsklings nya driver, så satans fin, eller hur?

Sen åkte vi hem. Älskling gav sig ut och sprang. Jag ville också springa, men jag har fortfarande benhinneinflammation och då ska man inte springa på asfalt. Så jag får vänta tills det har smällt bort i spåret i skogen. Efter Rom ska det nog inte finnas någon snö kvar.

Jag borde plugga lite Historia B, men nä, har ingen som helst motivation till det. Gör det nu i veckan istället.

Jag har bara Rom i hjärnan. Nästa söndag vid den här tiden är vi framme =) Vi står nog och väntar på väskorna vid flygplatsen just nu. Sen ska vi ta tåget in till Rom, tar bara en halvtimme. Jag längtar ihjäl mig!

Nä, ska ta och koka lite te nu och umgås med hun'

Avslutar med en bild på en otäkt söt Morris.



/Golfhustrun

Earth Hour

Igår hade vi earth hour här hemma. Hur mysigt som helst ju =)






Oops den blev lite suddig



Mysigt va? Borde göras oftare =) Inte en lampa var tänd här hemma. Bara fina värmeljus.

Nu har jag brådis, ska åka till IKEA och köpaen golvblomma till badrummet. Jag vill göra spa-känsla där inne nämligen.

Släkte ni lamporna igår?

/Golfhustrun

Snart dusch

Sitter här och väntar på att badrummet ska bli ledigt så att jag kan hoppa in i duschen. Vi är grymt sega idag jag och hun' men vad gör det? Det är ju helg!

Idag ska vi städa. Dötrist, men det behövs. Det är veeerkligen dags att torka ur fönsterbläckena.

Igår var vi hos min mammi och firade henne. Det var kul och hon blev jätteglad för presenterna. Tur det =)

Annars vet jag inte riktigt vad som händer i helgen. Jag ska iallafall följa med hun' till Dormy imorgon (eller idag?) han ska kolla på en ny driver. Hans förra sprack förra året.

Ni släcker väl lamporna ikväll 20:30?

Just ja, ikväll blir det Robinson och fotboll på tv. Sverige-Portugal. Vad betyder det? Jo Ronaldo!

Ha en fin lördag nu!

/Golfhustrun

Gäsp

Jättegäsp. Jag är så trött så trött. Ska gå och lägga mig strax. Hun' och jag kollade nyss på en dokumentär om Josef Fritzl. Man ryser i hela kroppen bara av att se det avskummet.

Ida har jag och hun' varit ute på marieberg. Vi köpte present till mammi som fyller imorgon och sen åkte vi till Dormy där hun' köpte massa nya snygga golfkläder. Bland annat ett par Lindebergbyxor, en Oscar Jacobsson-tröja och en Bunker mentality-pike. Såå fint alltihop.

Vet ni, nu är det bara 10 dagar kvar till Rom! Skoja inte att jag längtar =) Låt nästa vecka gå fort fort fort.

Nä, orkar inte skriva mer nu. Ska lägga mig och läsa en av böckerna som kom på posten idag, Dagen då min dotter blev galen.Den verkar bra.

Sov gott, hörs imorgon!

/Golfhustrun

Väntan

Åhh vad jag väntar på några böcker som jag har beställt på nätet. Jag är så sugen på att läsa dom, så posten får gärna skynda sig!

Snacka om bakslag i vädret i måndags. Det bev rena vintern här igen. Inatt var det minus 11 grader, helt sjukt ju. Men nu skiner solen och mycket av snön håller på att smälta bort. Men det är ingen värme ute precis!

Nu har mattmaskinen varit sönder i över en månad nere i tvättstugan. Mycket irriterande med tanke på att jag har två badrumsmattor som behöver tvättas. De är de enda jag har till badrummet. Men nu orkar jag inte vänta på att Öbo ska laga maskinen längre så jag tänker tvätta upp dem för hand.

Ikväll ska hun' spela fotboll och jag ska gå hem till min mammi och fika. Mammi fyller för övrigt år på fredag, så då blir det firande =) Ska köpa present till henne imorgon,

Vet ni vem som kom hem med ett stort paket i famnen i måndags? Hun'! I paketet låg det kläder som han hade beställt på nätet (jag hade ingen aning) bland annat två ACNE-toppar till mig =) Tror ni jag blev glad? Näää jag blev överlycklig! Dom var så sjukt snygga och kommer bli sååå perfekta i vår och sommar.  Tack fina fina älskling.

Nä, nu ska jag plocka lite här hemma. Jag fårinte glömma att beställa nya linser sen.

/Golfhustrun

Done

Tjoho pust och yes, jag är klar med min engelska bokrecension. Jag har precis mailat iväg den till min lärare, så nu är det bara en betygsättning på den som jag väntar på =)

Imorgon kväll har jag svenska c. Vi ska läsa våra essäer. Ska bli mycket intressant att se vad jag får för betyg på min. Jag tror jag valde att skriva om ett ämne som kanske inte är helt vanligt. Hi hi, va fan, lite ska man väl våga sticka ut.

Nu ska jag rusa ner till tvättis och hämta tvätt, sen upp och käka. Älskling har gjort falukorv i ugn och ris. Magen min skriker efter mat (har ju bara käkat limpmacka med oboy idag) så det ska bli grymt gott.

See ya!

/Golfhustrun

090323

Sitter här och käkar limpmacka med ost och dricker varm oboy. Det fick bli dagens lunch. Hur gott som helst. Jag tänker på när man var liten och åkte pulka med dagis i någon backe. Då käka man alltid limpmacka och oboy.

Anyway. Jag har nyss varit i skolan och haft sam b prov. De gick rätt bra tror jag banne mig. Tror i alla fall att jag hamnade på ett vg.

Ska snart sätta igång med min engelska bokrecension. Känner mig lite oengelsk just nu bara. Blir det kanske bättre om jag kollar på ett Oprah avsnitt först? Tror nog det!

/Golfhustrun

Sport sport sport

Blää nu kräks jag på all sport som har varit på tv:n HELA dagen. Jag vet inte hur många ishockeymatcher jag har hört i bakgrunden idag. Jag som hatar hatar hatar sport på tv. Men jag har ändå lyckats få lite gjort med pluggandet. Psykologin och samhällskunskapen är klara. har bara en engelsk bokrecension kvar, men den gör jag imorgon när inte älskling är hemma. För jag orkar inte plugga mer nu samtidigt som jag hör sport (och den verkar aldrig ta slut, det bara börjar nya och nya matcher) Snälla Baby kom hem snart så att jag får hänga hos dig på dagarna, hos dig är ingen sport så långt ögat kan nå!!!

Nä, ska stoppa in musik i öronen nu och läsa en bra bok.

/Golfhustrun

Ps: Älskling, var inte orolig, jag älskar dig mest av allt på jorden även fast du kollar på sport. Det är sporten jag hatar!

Klar!

Tjoho jag är klar med min essä, nu är den inskickad =) jag har ingen aning om den är bra eller dålig, men jag tror jag är nöjd och det är väl viktigast?

Idag har vi firat älsklings fina pappa. Han fyller nämligen år och vi åkte dit med presenter. Det var jättetrevligt! Hoppas han blev nöjd =)

Nu ska älskling och jag ta och laga lite mat. Vad vet jag inte än.

Ha en fortsatt bra lördag!

/Golfhustrun

Färger

Idag är temat färg i Rajsons musikfotoblogg.

Färg är väldigt förknippat med sommar för mig, så det får bli en sommarbild och en låt som jag ofta spelar på somrarna.



mmm en härlig sommarpromenad.

Låten är Ted Gärdestads "Himlen är oskyldigt blå"
 

Ha en fin lördag!

/Golfhustrun


Hallå?

Men hallå, jag skrev ett inlägg för typ tre timmar sedan. Har det kommit upp än? Näää

Dumma blogg.se

/Golfhustrun

Benhinneinflammation

Jag har fått benhinneinflammation =( Jag började känna av det häromdagen när jag och hun' var ute och gick. Efter några meter hade jag så ont på framsidan av smalbenen att jag knappt kunde gå mer. Idag var jag ute och sprang och efter tolv minuter hade jag så ont att jag trodde jag skulle svimma. Jag haltade hem och började söka lite på nätet. Mycket riktigt, alla symptom pekade på att det är benhinneinflammation. Kul värre. Ska försöka läka mig själv här hemma innan jag kontaktar någon doktor. Så himla trist bara. Vi ska ju till Rom om ca 2 veckor och jag vill ju kunna gå mycket där! Fast inflammationen ska fan inte få stoppa mig.

Över till något annat. Idag ska jag och hun' bara mysa. Egentligen borde jag plugga lite, men näää, inte på en fredag. Någonstans får gränsen gå. Vi ska snart iväg och köpa lite god mat på pacos. Yummie =)

Nu ska jag gå tillbaka till soffan och mysa. Ha en fin fredag!

/Golfhustrun

Illamående

Men varför mår jag så illa? Det har pågått sedan i tisdags och kommer i omgångar. Blä. Det får gärna gå över. Plus att jag har ont i min rygg. Klaga klaga klaga.

Över till något roligare. Jag kom nyss hem från Marieberg. Jag och älskling var där och köpte löparkläder och löparskor, för imorgon börjar mitt nya löparjag =) Dessutom köpte vi present till älsklings pappa som fyller år på lördag. Hoppas han blir nöjd =)

Nu ska jag sätta mig i soffan och glo på vänner, sedan sveriges värsta bilförare.

Hoppas ni har haft en bra dag!

Förresten, jag hade ju nationellt talprov i engelska b idag. Ha ha det gick rätt bra tror jag. Tack gode gud så hamnade jag med my girl E och my boy J, så det underlättade multum.

/Golfhustrun

Off to school

Jag tror vi låter Håkan inleda denna fina vårdag.

 

Nu drar jag till skolan.

/Golfhustrun

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Linda

Fyra...

1. TV-program jag brukar se: Vänner, Unga Mödrar, Efterlyst, Sveriges värsta bilförare(ha ha ibland har jag inte så höga krav på programmen=)

2. Saker jag gjorde igår: Pluggade, tog en promenad, slumrade på hun's bröst, kollade på tv.

3. Saker jag längtar till: Rom i april, giftermålet i juli, Västkusten i juli, att Baby ska komma hem.

4. Saker som står på min önskelista: Utökning av familjen, en resa till New York, obegränsat med pengar, en ny bil.

5. Saker jag tycker om att göra: Resa, umgås med hun' och mina vänner, köpa skor, läsa böcker.

6. Saker jag avskyr: Gråa dagar, mensvärk, besserwizzrar, arrogans.

7. Saker jag åt i går: Kiwi, Finncrisp, Fiskgratäng, Honungsmelon.

8. Jag utmanar Sinneskatten , Ewelina och PollyJo

/Golfhustrun

Psykologi

Sitter här och skriver på ett psykologiarbete. Väldigt intressant faktiskt. Just nu skriver jag om olika kriser som drabbar människor och hur man ska bemöta dem när kriserna sker.

Idag åt jag och hun' hemmagjord fiskgratäng med räkor, varma tomater och potatis. Hun' fick beröm för sina goda matvanor idag när han gjorde en hälsoundersökning på jobbet. Jag tog stolt åt mig berömmet =) Det är verkligen hun' som har fått mig att tycka det är kul att laga mat. Han berömmer mig alltid för att jag gör så god mat, och det får ju mig att vilja fortsätta! Jag kan ärligt säga att jag inte hade lagat mycket mat innan jag träffade älskling. Nudlar var liksom min basmat ha ha. Men nu är det superkul! Nånstans inom mig fanns en talang för matlagning och den kom fram tillsammans med hun' Tack mitt fina hjärta =)

Snart börjar Efterlyst. Ska nog se det. Men jag tycker det är pyttelite läskigt att kolla på det själv, så vi får se he he, men jag tror jag kommer kolla.

Imorgon har jag nationellt prov i engelska b..håll tummarna! och fortsätt håll tummarna att jag hamnar i samma grupp som E och J, utan dom är jag körd ha ha.

Nu ska jag logga in mig på msn och se om någon rolig prick är där. Ses vi kanske där?

/Golfhustrun

Hopplöst

Dumma dumma duma essä. Vad är det med min hjärna? Jag har kommit på ett tema till essän, har skrivit ca en och en halv sida, men nu är det stopp. Kanske att jag får lite inspiration om jag går ut i solen? =)

Ikväll ska hun' spela innebandy. Gissa vad jag ska göra? Yepp, plugga. Min blogg kommer vara ytterst tråkig tills jag är klar med mina uppgifter.

Tror jag lägger undan min essä en stund.

Nä, skriver mer här sen.

/Golfhustrun

Gäsp

Pust, är lite trött. Har faktiskt varit ganska trött hela dagen. Inte i sovtrött utan mer trött i kroppen plus att jag mådde intensivt illa i typ 10 minuter under engelskan idag. Jättejobbigt. Tror det berodde på mina linser. Har inte haft inne dom på ett tag, satte i dom innan skolan och ögonen hängde väl inte riktigt med ha ha.

Idag har jag och hun' rensat i garderoben. Blev superbra! Så nu har vi värsta ordningen där inne.

Till mat idag orkade vi inte göra något avancerat, så det fick blistuvade makaroner med felix köttbullar =) Helt okej att äta det någon gång ibland. Men jag börjar bli sugen på fisk, så jag tror att jag tar och tinar ett laxpaket inatt, kanske kan göra fiskgratäng med räkor imorgon?

Skolan idag var helt okej, men det var tråkigt att sitta inne när solen sken. Men på rasten så rusade jag och J ut för att få oss lite sol.

Imorgon är jag ledig. Ska som sagt plugga hela dagen. Jag ska verkligen försöka bli klar med min essä då, så slipper jag den bördan.

Hur har eran dag varit då? Solig kan jag tänka mig =)

Nu orkar min trötta kropp inte sitta här mer.

/Golfhustrun


Lasagne med keso

mmm det var gott med keso i lasagne istället för bechamelsås! Nästan godare faktiskt.

Idag skiner solen, så idag är jag en glad och positiv golfhustru.

Idag och några dagar står plugg på schemat. Vill bli klar med en del grejer som jag inte orkar ha liggandes längre. Men den där dumma essän gnager i min hjärna. Jag började skriva på den igår, men hur jag ska få ihop 2-3 sidor är en gåta.
Nä, har inte tid med detta tyvärr. Skriver kanske senare.

/Golfhustrun

090316

Herregud det är redan 16:e mars, tiden går fort! (vilket inte gör något)

Snart ska jag iväg till skolan och ha Sam B. Tyvärr har jag ingen motivation alls idag, skulle vilja ligga som en sill i soffan och bara läsa. Men motivationen kommer nog när jag har kommit fram till skolan =)

Vad händer annars idag då? Hmm vet faktiskt inte. Till mat ikväll blir det nog lasagne. Fick ett tips av en klasskompis häromdagen att man kan använda keso istället för bechamelsås, så då blev jag sugen på att prova det. Jag återkommer senare med om det var gott eller ej =)

Vart är solen idag? Det är ju hur grått och trist som helst ute. Jag kollade nyss vädret i Rom, 16 grader och spridda moln idag. Ta mig dit istället!

Nä, ska inte sitta här och slappa. Kan lika gärna åka till skolan och dricka kaffe och snacka med lite folk.

Ha en bra dag!

/Golfhustrun

Vårdag

Mmm idag har solen strålat hela dagen och jag och hun' har tagit en härlig vårpromenad i stadsparken.


Coolisar i solisar


Vårkläder så det skriker om det!


Promenerar lite


Såååå sexy =)


Fåglar =)


Står och kollar lite


Står och ser allmänt snygg ut


Våren är på gång!


För alltid <3

En helt underbar dag! Just nu sitter hun' på en stol och i knät har han Morris som har totaldäckat. Jag ska ta och sätta igång med maten. Idag blir det stekt kebabkött med spicy chiliröra i plus ris. Kurr i magen!

Hoppas ni också har haft en fin vårdag. Gjort något speciellt?

/Golfhustrun

Mello!

Om en stund börjar mello, självklart ska jag kolla. Det är ju tradition =)

Idag har jag pch hun' varit på stan. Vi käkade på åhlens, gick rnt lite på stan (jag köpte tanfärgade gladiatorsandaler och ansiktskräm) sen gick vi till Waynes och drack chailatte. Där satt även J och hennes pojvkän C, nyss hemkomna från Thailand, så de var bruna och fina. Vi slog oss ner hos dom och prata å prata. Plötsligt började de släcka ner cafeet, de stängde alltså, så det var bara att bege sig därifrån. Mycket trevligt var det iallafall, de vekade ha varit på en otroligt varm men ändå kul resa!

Vi ska snart beställa pizza från Magic Pizzeria. Har aldrig käkat där, någon som gjort det? Är det bra pizzor?


Mina nya shoes, perfekt färg. Letade efter sånna hela förra sommaren men hittade inga, så jag är superglad. De ska definitivt tas med till Rom!

Ha ha hun' kollar på ishockey just nu och helt plötsligt var det någon som bara slutade kunna åka skridskor, han såg precis ut som Bambi, så tack vare det så vann det andra laget. Lustigt. Stackars bambikillen.

Nä, ska läsa lite bloggar nu, sen beställa pizza.

/Golfhustrun


Melodifestival

I dag är temat i Rajsons fotoblogg passande nog melodifestival. Jag har alltid gillat melodifestivalen, kanske inte själva låtarna utan mer tillställningen. Folk är så himla glada och jag älskar när folk är glada!

Mitt minne går till min fina fina vän Baby idag. När Carola uppträdde med Evighet i mello så blev hon och jag som hysteriska. VI ÄLSKADE DEN. Hela sommaren efter det så spelade vi låten på varenda fest. Ha ha folk var så trötta på oss.

Bilden på oss är ifrån någon fest den sommaren, alltså 2006.






Ha en fin melodifestivaldag!

/Golfhustrun

Update

Det blidde inge stan idag, det får bli imorgon. Istället har vi precis slängt ihop en nachosgratäng. Den ser god ut och magen kurrar =)

Vi ska kolla på wipeout nu klockan 19:00 för vi missade premiären i söndags. Hun' och jag har kollat på amerikanska wipeout på youtube och garvat ihjäl oss, eller iallafall jag he he, that's my kind of humor =)

Nä, äta äta äta.

Ha en fin kväll!

/Golfhustrun

Fredag!

Wiie det är fredag idag, skööönt! Den här helgen ska jag bara vara hemma. Umgås med hun' och så ska jag plugga lite, har endel jag vill få klart, eller åtminstone börja med. Någon som har en idé om ett ämne till en essä? För det är torka i min hjärna och jag kommer inte på någonting. Ibland är det svårt när man får välja ämne själv.

Snacka om att det är grått och trist ute idag. Vad fan har hänt med solen? Strejkar den eller nåt?

Nu är det lite mindre än två månader tills min Baby kommer hem från sin lååånga resa i Thailand. Visserligen kommer hon bara vara hemma i några dagar, för sedan drar hon till USA på bilresa i fem veckor, men ändå =) Jag hinner iallafall umgås liiite med henne. Efter USA så ska jag fängsla henne ha ha, saknar ju en del av mitt hjärta, det kan aldrig vara bra för hälsan =)

Snart ska jag iväg och lyssna på två redovisningar på Samhällskunskapen. Rätt soft måste jag säga, sen är det bara att dra hem. Hela veckan har faktskt varit skön. Speciellt engelskalektionerna. Jag har så grymt kul där och allt är tack vare personerna som jag sitter med. E och J, ni är för sköna, engelskan skulle vara sjukt långtråkig utan er! Dessutom tror jag att E är den första i världen att jämföra Romeo och Julia med Excorsisten ha ha, men fan vad rätt hon hade! När hon jämförde igår blev det sådär jobbigt ni vet, när man börjar asgarva bara man kollar på varandra. Liiite jobbigt med tanke på att alla var döstysta i klassrummet.

Herregud, S skickade över lite gamla kort på mig och henne igår och jag har inga ord he he. Jag hade helt glömt bort korten men inte situationen på dem =) S är en vän som jag känt ända sen högstadiet och på gymnasiet hade vi det så grymt kul. Sen förlorade vi kontakten sådär som man kan göra, men nu så har vi börjat knyta den igen och jag kan inte vara lyckligare. Hon är en fin människa som alltid har betytt mycket för mig!

Nä, ska ta och sätta fart nu. Kanske skriver mer ikväll. Inte för att det är troligt, för jag kommer nog vara fastklistrad i hun's famn =) Just ja, hun' och jag ska ju upp på stan sen också! Kul kul.

Ha en fin fredag!

/Golfhustrun

Mätt och belåten

Nu har jag precis bakat en hallon/blåbärspaj. Den ska avnjutas tillsammans med älskling och vaniljsås =)

Förut stekte jag hajmalfilé och det åt vi tillsammans med potatis, remoladsås och fetaostsallad, så vi är grymt mätta just nu.

Diskussionen på svenskan gick mer än bra igår! Det var så otroligt kul och alla fick verkligen chans att framföra sina åsikter.

åhhh nu är det mindre än en månad kvar tills Rom. Undra om jag ska börja någon sorts nedräkning här på bloggen? Då kanske det går lite snabbare =)

Jag kan inte skriva mer nu, för älskling har någon sorts modevisning för mig. Tydligen har han fått ett ryck och provar alla sina kläder som han har i garderoben. Snacka om energi. Men det är kul att kolla =)

/Golfhustrun

Grattis!

Grattis fina fina C och L till er vackra bebis Natalie som föddes i morse! Jag är redan världens stoltaste =)

/Golfhustrun

......

Vafan det snöar!

Pluggat

Sitter här och gör ingenting just nu. Har pluggat hela morgonen för att slippa göra det nu =) Börjar skolan klockan 14:15 idag, efter det ska jag upp med några klasskompisar på stan och käka sushi, sen tillbaka till skolan och ha svenska C. Så jag kommer inte hem ikväll förrän vid 20:15

Igår hade jag en stor redovisning i Sam B som handlade om FN. Det var jag och en till tjej som redovisade och det gick grymt bra. Vi höll på i över en timme och snackade. Vi använde PPP, visade små filmklipp och fick igång en jättediskussion rörande milleniemålen med klassen. Så läraren måste ha varit mer än nöjd =) och en nöjd lärare är lika med ett bra betyg.

Ikväll ska vi ha diskussion på svenska c klassen. Vi får diskutera valfritt ämne och det kan ju inte bli bättre! Är det något jag kan så är det att diskutera. Jag ÄLSKAR diskussioner =) Men sen finns det folk som inte kan diskutera, då blir jag trött och tappar stinget. Så jag hoppas min klass är bra på det, för då kan det bli riktigt kul!

Nu blev det mycket skolsnack ha ha, men det är typ det jag kommer ägna mig åt den här veckan.

Igår var älskling och kollade på ishockey hos sin bror. Jag var hos min mammi en stund, sen gick jag hem. Kopplade upp mig på msn och pratade med fina S en stund.

Nä, ska ta och göra nåt annat nu. Typ kolla på Oprah aha ha!

/Golfhustrun

Hemma!

Nu är vi hemma igen! Skoja inte att vi har haft det bra, för vi har haft det grymt. Tack fina älskling för den finaste födelsedagspresenten jag någonsin fått. Och till er som läser detta, vill ni ha någon att shoppa med så ska ni gå på stan med min boyfriend. För han är grym att shoppa med! Han går runt och hittar massa snygga kläder plus att han bär alla påsar =)


Hur har er helg varit då?

Jag orkar inte skriva en rad mer nu. Skriver mer imorgon. Ville bara säga att vi är hemma =)

God natt!

/Golfhustrun

Ljuvligt

mmmmm iband blir det bara så rätt. Lyssna så förstår ni.





/Golfhustrun

Men...

Vad är det för fel på bloggen? Mitt tidigare inlägg kommer inte upp! Undra om det här kommer synas då?


Strul!

/Golfhustrun

Främling

Veckans fredagsfoto är på temat "främling" Nu kommer jag automatiskt ha Carolas främling på hjärnan hela dagen =)

Kolla in andras spännande främlingar här



                            Jag vet inte vem han är, men han verkar vara en jäkel på
                            på att gå igenom väggar. En spännande främling =)


Hoppas ni alla får en underbar helg. Själv åker jag om några timmar på en kärleksweekend till Stockholm.

/Golfhustrun

Morris

Glömde lägga upp den här bilden på våran kisse.Den är från i morse. jag hittade honom i köket luktandes på en kruka med påskliljor. Så söt att man kan dö =)



/Golfhustrun

Tvättdag

Bläää ska tvätta idag. Depp depp depp. Men det behöver göras =) Fast det underlättar något enormt när man är två.

Har precis fört över bilder från kameran till datorn. Jag är dålig på att göra det. Jag väntar typ tills minnet på kameran är helt fullt ahahha. Antar att jag inte är ensam om det.

Nä nu kommer älskling hem, alltså dags att packa tvättispåsen.

Bilderna nedan är på grejerna vi köpte på Lagehaus igår.









/Golfhustrun

Nyshoppad

Jaha då var det kväll. Som sagt så var jag och hun' på marieberg. Inne på Lagerhaus köpte vi nya kökshandukar, hjärtformad tandborsthållare, ett banandoftande doftljus och en knopp att hänga upp kökshandduken på. Den förra har gått sönder.
Dessutom köpte jag ett par solisar på MQ.

När vi kom hem smäckade vi i oss köttfärslimpa,potatis,gräddsås,lingonsylt och fetaostsallad. Mmmm, men jag blev grymt mätt.

Nu ska vi göra kväll. Gå och lägga oss å läsa. Jag har ett boktips till er som läser böcker som är skrivna på engelska. No Time For Goodbye heter den. Jag läser den just nu och det är en av de bästa böcker jag någonsin läst. Man får följa en tjej som förlorade sin familj när hon var 14 år. Eller om hon förlorade dem vet hon inte, för de bara försvann och hon blev ensam kvar. 25 år senare letar hon fortfarande efter dem och gåtan löses upp mer och mer. Det är såååå spännande. Man vill inte sluta läsa.

Nä, godnatt till er som läser detta inlägg. Hoppas er dag varit bra.

/golfhustrun

090304

Hello =)

Idag är jag ledig, alltså heeelt ledig. Har inget plugg att göra hemma eller nåt, för det har jag varit smart och gjort klart tidigare. Så idag tänkte jag slänga ihop en köttfärslimpa som jag och hun' kan äta ikväll.

Idag ska vi ut till Marieberg och kolla in Lagerhaus som har öppnat där. Dom har en hel del fint.

Åh vad våran kisse var gosig i morse efter hun' hade gått till jobbet. Då hoppade han upp till mig i sängen och gosade in sig i min famn. Sen somnade vi så, nästan som att vi låg sked ha ha ha. Han är världens goaste =)

Min fina vän C som skulle fått sin bebis på min födelsedag har fortfarande inte fått den! Snälla lilla knyte kom ut nu så att jag får börja överrösa dig med pussar å kramar.

Just nu dricker jag ett glas päronsaft, hur gott är det inte? Smakar sommar så att det bara skriker om det.

Nä, sk hoppa in i duschen nu, sen sätter jag nog igång med den där köttfärslimpan.

Ha de fint!

/Golfhustrun

090302

Hejsan bloggen!

Sitter här och gör i stort sett ingenting. Älskling kollar på hockeykväll, det gör inte jag. Loggade in mig på msn, men där var inte en enda online ha ha. Borde utöka min msn-lista med lite fler personer. Får ragga på skolan =)

Idag har jag varit hos frisören och klippt min lugg några millimeter. Den hade nämligen börjat hänga i ögonen. 20 pix gick det på, har nog aldrig klippt mig för så lite.

På fredag åker jag och hun' till Sthlm över helgen. God damn it vad jag ska njuta. Jag ska smäcka i mig så mycket hotellfrukost att jag storknar. Är det bara jag som äääälskar hotellfrukost?

På torsdag är det exakt en månad tills jag och hun' åker till Rom. Tror ni jag längtar?

I Stockholm ska jag kolla närmare på den här, dom här och den här. Hur fint? Det där var bara från Topshop, så självklart kommer jag kolla in en massa annat också. Jag menar, stan vimlar ju av Urban Outfitters, SOLO, PUB plan 3, Awesome Rags, Beyond Retro, Weekday =)

Idag har jag och hun' varit och storhandlat på Maxi. Gick förvånansvärt snabbt. Vi brukar alltid gå runt där skiiitlänge ha ha. Självklart tryckte vi i oss en korv efteråt. Det hör liksom till.

Jag tycker våren kan komma nu så att jag får inviga min nya skinnjacka och mina nya tygskor. Men just nu känns det lååångt borta med tanke på den enorma snö/regn-storm som var idag. Tvi säger jag bara.

Oh oh oh, jag och hun' såg Ronja Rövardotter igår på TV4FILM, hur bra är den inte? Vaffö dårå? ahhaha, såå bra.

Nä, ska sluta svamla nu. Hockeykväll verkar vara slut.

Smell ya later!

/Golfhustrun

Utmanad!

Jag blev precis utmanad av Fia


Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar mer än på första!

Lycka till!

1. Vad heter du: Jeanette
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jaga
3. Flicknamn: Jessica
4. Pojknamn: Jens
5. Yrke: Jobbcoach
6. Färg: Jade (grönaktig färg)
7. Klädesplagg: Joggingbyxor
8. Mat: Järpar
9. Sak i badrummet: Jelly Pong Pong smink
10. Plats/stad: Jönköing
11. En orsak att vara sen: Jäktad
12. Något man skriker: Jävlar!
13. Film: Jurassic Park
14. Något man dricker: Jägermeister
15. Band: Jonas Brothers
16. Djur: Jack Russel
17. Gatunamn: Jakobsgatan
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jennie let me love you
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Jitterbugg

Jag Utmanar: Sinneskatten och Linda 

Fototriss

Veckans fototriss börjar på bokstaven T eller F, jag valde bokstaven F.

Kolla in vad andra har valt här!


En fisk



En fontän


Flera fartyg


Sådärja! Nu ska jag spana in andras bilder.

/Golfhustrun

RSS 2.0