Oj oj OJ

Oj vad längesedan jag skrev här, man kan nog se min blogg som ganska nedlagd för tillfället. Men så fort jag får inspirationen tillbaka ( vilket jag får snart, som jag skrev i förra inlägget) så kommer Golfhustrun uppstå. Den gången kommer vissa av er inte bli missnöjda (nämner inga namn, men lita på mig) För saker, bra saker, är på väg att hända!

Ha en fin tid nu fram tills jag återuppstår =)

/Golfhustrun

Tråkmåns

Jag vet, jag är en tråkmåns nu när jag knappt skriver i min blogg längre. Men ge inte upp, snart kommer min inspiration tillbaka. Någonting säger mig att jag inom en viss framtid kommer bli mycket intresserad av att skriva här. Häng kvar vetja och se om jag har rätt =)

Vad kallt det är ute nu! rena vintern, tycker jag iallafall. Nu behöver det inte bli kallare.

Ha ni druckit Dufvenkroks Chilli/Choklad glögg? Om inte så gör det, för uj uj uj vad god den är. Finns att köpa i vilken mataffär som helst.

Snart är det helg. På lördag har jag och älskling bjudit hem fina vänner på en sällskapsspelkväll med vin. Mycket trevligt kommer det bli!

Nu ska jag dra några drag med dammsugaren.

/Golfhustrun

091108

8:e november, herregud! Snart är det jul för guds skull.

Igår var en fin dag. Då var vi hemma hos Camilla, Liam och Alva. De bjöd på god mat och vi mös och hade det så bra. De var hemma hos oss på fredagen, då var även Baby med. Också en mycket bra dag. Jag mår bra i själen när jag får vara med min älskling och mina fina vänner.

Idag ska älskling iväg och spela innebandy, jag får se vad jag hittar på. Kanske går hem till min mamma och fikar. Det är ju fars dag och jag brukar fira min mamma då. Låter kanske knäppt för er, men min mamma fick tidigt axla rollen som både min mamma och min pappa, så hon kan gott få bli lite firad idag =)

Nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas ni får en fin dag!

/Golfhustrun

091104

Ni vet väl vad som snart har biopremiär? New moon! Älska älska, längta längta!

Imorgon ska jag och älskling tatuera oss, hihi spännande =)

Nästa vecka funderar jag på att gå och vaccinera mig mot svinis, någon mer som ska det? För jag tror det är nästa vecka som vi som inte är i riskgruppen får göra det, iallafall i Örebro. Jag hoppas verkligen att så många som möjligt vaccinerar sig, om inte för sig själva så för andras skull. Tänk på alla bebisar som inte får vaccinera sig, inte tänker jag vara bidragande orsak till att de blir smittade. Nej tack. Men valet är fritt, plus att vi svenskar har en förmåga att se oss som ett odödligt släkte. Många verkar veta att just de inte bli smittade. Men vad vet de som inte läkarna vet undrar jag då? Ingen läkare i världen kan för tillfället säga till en annan människa att just du inte kommer bli smittad, för dom vet inte. Så snälla ni som är helt säkra på att ni inte kommer bli sjuka, berätta er hemlighet så behöver inte vissa människor vaccinera sig i onödan!

Dessutom är jag allmänt trött på att höra folk som säger att man kan dö av vaccinationen. Ingen människa mig veterligen har gjort det hittills, men om du som läser detta har information om att någon verkligen har gjort det, skicka det till mig då, så att jag kan bli överbevisad. Dessutom, varför blir folk uppskrämda av att man kan dö av vaccinationen och att de inte vill tillsätta okända saker till sin kropp? Tänker de samma sak när de dricker alkohol eller röker? Kan man inte dö av det? Hur vågar de tillsätta sin kropp de sakerna? Varför blir människor mer skrämda och skärrade av alkoholskatten och de höga priserna på snus och tobak? Varför skrämmer det mer än varningstexterna? Jag märker en dubbelmoral så stor att jag nästan blir tårögd.

Hur som helst, tyck och tänk vad ni vill, jag håller fast på min princip till fakta visar mig något annat. Jag är också galet trött på medias hantering av svinis, hålla på och skrämma upp människor och skriva överdrivna osanningar, allt för att sälja sina tidningar. Usch!

Nu ska jag välkomna hem min fina man, för han kommer snart in genom dörren.

Ha en fin dag!

/Golfhustrun


Gaaalet kul!!

Men oj vad kul vi hade igår! Jag och älskling åkte hem till baby på fest och det blev en riktigt lyckad kväll med fina människor. Jag undrar om inte jag har dom finaste vännerna i världen?

Nu är älskling iväg och kollar på fotboll. ÖSK mot något annat lag. Sista matchen för i år idag.

Just ja, jag är med i FB igen. Två år sedan sist, men nu ger jag det en sista chans. Ska försöka bli lite långvarigare där den här gången.

Imorgon ska jag ta blodprov på morgonen, sen ska jag till skuuulan. Vi får tillbaka provet som vi skrev i fredags. Håll tummarna att det gick bra!

Ha en skön söndag nu.

/Golfhustrun

RSS 2.0