Lite bilder

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder som jag och älskling tog i Cala Mayor.


Det underbara havet...


Den här bilden är tagen från våran balkong, så vi hade skaplig utsikt =)


Jag, fångad av en våg =)


Älskling(längst fram på bilden) fångad av en våg



Fint


Vill tillbaka


Visst ser det fint ut? Det var så underbart. Jag och älskling är lite sugna på Kap Verde nu, och känner jag oss rätt så har vi varit där inom ett år =)

/Golfhustrun


Hemma från paradiset

Suck och stön nu är vi hemma igen. Och den här gången kommer vi vara hemma permanent, ingen mer semester på läääänge nu. Suck och stön.

Men alltså herregud vad undebart vi har haft det!!!! Det kändes riktigt hårt att åka hem i morse. Men men, man får väl lev a på dom fina minnena nu.

Nu orkar jag inte skriva en rad till, det är sängen som gäller.
/Golfhustrun

Paradiset

Ville bara visa en liten bild från stranden jag och älskling kommer ligga på från och med imorgon till nästa tisdag.



inte så illa va?

Ciao amigos and senoritas!
/Golfhustrun


Mallorca imorgon!

Japp imorgon klockan 11.10 lyfter planet fårn Örebro flygplats. Cala Mayor here we come!
Det ska bli så otroligt skönt. Jag älskar sol, värme, hav, sangria, paella och Mallorca. Det blir tredje gången jag åker dit, men jag har aldrig varit i Cala Mayor, men jag har hört av folk som varit där att det ska vara helt underbart.

Snart ska älskling och jag packa väskorna, det är då man känner på allvar att man ska resa tycker jag.

Nä hej då alla, ha en bra vecka, för det ska jag ha!
/Golfhustrun

Vem bryr sig...

Ja, vem bryr sig om regn när det bara är 1 dag och cirka 15 timmar kvar tills älskling och jag åker till mallis??

/Golfhustrun

Detta var bara några dagar sedan...vackra vackra Värmdö

Home again

Tjooo nu är vi hemma igen. Underbara underbara Värmdö, jag ville inte åka hem. Asså vi har typ bott på landet, och jag har ju panik för alla småkryp, men inte ett kryp har varit framme under hela veckan, inte förrän idag när vi åkte hem!!! Tur va? Iallafall fick jag ungefär 4 hjärtinfarkter innan vi åkte idag, jag såg en tvestjärt, en rekordstor silverfisk och ett stort grönt monster på balkongen (älskling sa att det var en skalbagge, men jag vet att det var ett monster och att den var på väg in för att attackera mig)

Hur som helst, vi har haft det så jävla skönt och vi har bott så fint! Igår låg vi på stranden halva dagen, sååå skönt! Andra dagar tog vi båten in till Sthlm, färjan till Vaxholm eller bara åkte runt på Värmdö.

Nu är det 2 dagar kvar till Mallis!! Varför varför kan inte tiden gå snabbare? Men på måndag blir det kul, då får jag träffa min Baby, det är så himla längesen nu. Älskling ska spela golf med sin bror och J.

Hoppas alla har en lika bra sommar som jag!
/Golfhustrun

I'm back in town

Nu är vi hemma igen jag och älskling, men imorgon åker vi igen (till Värmdö, där stannar vi en vecka) Vi har haft de så otroligt underbart!

Vi har badat, solat, ätit tonvis med räkor, klättrat bland klippor, spelat yatzy till tre på natten, druckit vin, hängt på smögenbryggan. myst och njutit av livet och havet!

Västkusten är vekligen bästkusten.

Idag tvättar vi flera kilo tvätt. Men det gör inget att man gör sådant tråkgöra idag, för det regnar ändå. Det ska tydligen bli jättefint väder i stockholmsområdet nästa vecka, så det bådar verkligen gott!

/Golfhustrun






Sista inlägget

Japp det här blir sista inlägget på några dagar. För imorgon åker jag och älskling till Smögen, vi kommer hem på torsdag igen.

Idag har vi varit i Sthlm. Snacka om att det började och slutade med kaos. I morse missade vi bussen som skulle ta oss till centralstation, för vi hade glömt tågbiljetterna hemma. Så springa hem och hämta dom, missa bussen, undra vad fan vi ska göra. Tillslut tar vi cyklarna. Det regnar som fan, men vi cyklar på och hinner med tåget.

I sthlm var allt perfekt. Strålande sol, god mat (vi åt köttbullar på Ulla Winbladh på Djurgården) och lite shopping. Sen ska vi hem.
Tåget gick 19.13 från sthlm, vi hoppar av i Hallsberg för att byta tåg till Örebro. Tro på fan om inte tåget är 1 timme och 30 minuter försenat! Så nästan hela lördagskvällen spenderades på Hallsbergs tågstation med en förvirrad tant och en snubbe som kissade på golvet. Lovely.
Tillslut kom tåget och det fanns bara sovvagnar. Så vi stod som packade sillar vägen hem till Örebro.

Men men, nu är vi ju hemma iallafall. Nu ska jag njuta av en undebrar tid i Smögen. Bye alla!
/Golfhustrun

40 minuter kvar till semester!

Nu är det bara 40 minuter kvar till älsklings semester börjar! Han lär ju gå på sparlåga nu =)

Tyvär hinner jag inte skriva något nu, skriver mer ikväll
/Golfhustrun

Allt är bara bra, Tack

Idag ska jag och älskling upp på stan och växla pengar. Visst, vi åker inte till mallis förrän den 22:a men det här är enda dagen vi har tid att växla på.

Nyss gjorde jag en kreolsk gryta. Satan vad god den blev. Hoppas älskling kommer tycka om den.

Katten Morris har fått något i sitt ena öra, han kliar och kliar hela tiden. Jag tror det är en lite vaxbit som stör honom. Hur som helst så ska jag köpa öronrengöring till honom idag.

Jag och älskling köpte nya gardiner till sovrummet igår, gud vad fint det blev ska ni veta! Vita spetsgardiner. Det ser så rent och somrigt ut i sovrummet nu.

Nu ska jag läsa i min bok lite, just nu läser jag Allt är bara bra tack av Moa Herngren, den är helt otroligt bra! Det var en sådan där bok som man bara kastade med när man får välja 4 pocket betala för 3, ni vet, man hittar tre, sen är det stopp i hjärnan, man kommer inte på en bok till,men oj vad imponerad jag är av den. Kan vara bland det bästa jag har läst av en svensk författare.
/Golfhustrun

Skräckroman

Idag har jag köpt fyra nya böcker av författaren John Ajvide Lindkvist. Han är något så ovanligt som en svenskskräckförfattare. Dom finns det inte många av precis, den enda jag kommer på som är värd att läsa är Carina Rydberg, men om det är så hemskt mycket skräck i hennes böcker vet jag inte. Hur som helst har jag läst en massa positiva recensioner om John, så nu ska jag ge honom en chans. Jag har läst baksidorna på böckerna och det lovar gott. Till och med älskling ska ge sig på en bok.

Annars idag var jag på cityakademin, nu är jag nog klar med dom.

Sen nu på eftermiddagen har mamma och mormor varit på besök här hemma.

Nu ska jag spela Buzz med hjärtat
/Golfhusrun

Bloggen hörde min bön

Okej ett snabbt inlägg, men tack tack tack till dig som hörde min bön om sol igår, för se, den är framme och lyser så varmt i mitt ansikte. Jag plockade fram jeansshortsen, vita slitna linnet, och svarta flätade skärpet fort som attan!

Okej, måste dra, för ni tror väl inte jag sitter här och lökar när det är sol sol sol ute! Plaza kvinna och balkongen here I come
/Golfhustrun

RSS 2.0