En fråga

Kan man vara beroende av leggings?

/Golfhustrun

Back home

Sådäääärja då var vi hemma igen, min hun och jag. Dagen har gått bra, kan man väl säga? Hur som helst, efter våran "thing" åkte vi upp på stan och lunchade, shoppade och fikade. Eller med andra ord, brände en massa stålar! Härligt härligt.

Till du anonyma i förra inlägget som undra om jag är gravid så kan jag säga näääää, det är jag inte. Då skulle jag väl inte dricka öl imorgon? Eller om det kanske blir vin, får se. Häng med vet ja!

Nää, ska hjälpa hun med middagen nu. Eller lunchlåde-lagandet rättare sagt. Jag är så mätt att jag nog inte orkar få ner någon mat ikväll.

Smell ya later folks!

/Golfhustrun

Hmm

Sitter här och är lite smånervös. Jag och hun ska göra en grej om en stund och den grejen gör mig lite nervös. För man vet inte utgången så att säga.

Vad ska man ha på sig idag då? Pratade med hun i telen nyss och han sa att det inte är så jättevarmt idag. Hmm, men en kofta borde räcka som "jacka"

Imorgon är det valborg. Jag och hun funderar på att åka upp på stan, kolla på elden, dricka några öl. Kanske hakar några på, kanske gör dom det inte. Det visar sig he he =)

På fredag, på fredag, på freeeeeeeeeeeeeeeeeeedag kommer min Baby hem =) Party party på lördag!

Ska torka mitt hår nu, vänta på hun, sen dra iväg. Önska oss lycka till!

/Golfhustrun

Glassigt

Näää om man skulle ta sig en promenad innan skolan börjar. Låta solen fylla mig med lita vitaminer eller vad det nu är den gör.

Har som sagt nationellt prov i engelska b om två timmar. Känner mig halv-engelsk idag, så kanske att det går bra, kanske att det kommer gå dåligt. Har laddat mitt engelska tänkande nu på morgonen med en engelsk roman.

Någon mer än jag som har Robban Brobergs Båtlåt på repeat i hjärnan idag? Den kom från ingenstans och verkar vilja stanna kvar. Fine by me.

Ok, promenad.

Bye!

/Golfhustrun

Svennebanan

Men jag gillar't!
 
 

/Golfhustrun

Shoppat!

Tjohooo idag har jag shoppat!! Skor och tunikor hamnade i min påse och det är sååå fint =)

Nu på kvällen har vi tvättat. Det är så kul nu när man kan hänga ut tvätten på tork på balkongen. Eller kul och kul, det var väl lite att ta i. Men det är skönare att ha det hängandes på balkongen istället för badrummet.

Snart ska vi sjunka ner i soffan framför vänner, sen färjan. Konstigt nog ska vi inte grilla idag, men resten av veckan så =)
Önska mig lycka till, för imorgon har jag nationellt prov i engelska b, skrivdel tror jag.

Okej, ha en fin kväll!

/Golfhustrun

Skepp o'hoj

Sitter här och gör ingenting. Borde ta fram dammsugaren och dra några tag, men fan,det är inte så kul alltså. Så jag fortsätter att göra ingenting ett tag till tror jag =)

Älskling är och spelar golf med M. Dom har inte setts på skiiiitlänge, så dom lär ha mycket att ta igen. Några som kommer att ha mycket att ta igen är jag och min Baby som kommer hem på fredag!! Jag kan inte fatta att hon verkligen kommer hem då =)

Om några timmar ska jag gå hem till min mammi. Mormor skulle visst komma dit, har inte träffat henne på ett tag, så det ska bli kul. Antar att hon är sugen på att se lite bilder från Rom. Mormor var mycket där på 70-talet och en del har ju ändrats sen dess he he.

Ibland skulle jag vilja prata franska. Det är så vackert. Vad dom än säger så låter det som värsta romantiska saken i mina öron. Samma med fransk musik, love it! Man kanske skulle ta och gå en franskkurs?
 

Nä, göra rent i kattlådan, koka mig en kopp te och sätta mig på balkongen och läsa lite är planen nu. Skriver kanske mer sen!

/Golfhustrun


Sol sol sol

Okej dålig update här, jag vet. Men det är ju så fint väder ute, så jag har ingen lust att sitta här och uggla.

Gårdagen spenderades på balkongen med hun och grillen. Årets första flintastek satt som en smäck i magen.

Idag har vi varit vid naturens hus och käkat lunch. Vi satt ute i solen och njöt. Sedan drog vi vidare till Oset. Det skulle vi inte ha gjort. På vägen dit såg vi en skitstor orm. Jag får totalpanik, för den ringlade där vi cyklade. Alla som känner mig vet hur otroligt rädd jag är för ormar. Jag var så otroligt nära att svimma. Hela kroppen bara frös till is och hela jag började skaka samtidigt som tårarna började komma. Men det var lika bra att cykla på. Väl framme vid gräsplätten nere vid hjälmaren börjar jag lugna mig, så vi stannar där, brer ut filten och lägger oss. På en bänk snett bakom oss sitter det två tanter och pratar, så jag tänker, här måste det vara lugnt, här kan inga ormar finnas, för här är ju massa folk. Vi ligger där och njuter och njuter när jag plötsligt hör något som rasslar bredvid mig i gräset. Kroppen fryser än en gång till is, jag vågar inte kolla vad det är, så jag vänder mig till hun och ber han kolla. Men nej, det fanns inget där. När jag väl blivit rädd för någonting så inbillar jag mig massa saker flera timmar efteråt, så jag trodde att jag hade inbillat mig att jag hörde något.

Men nej. Plötsligt går dom två tanterna fram till vattenbrynet och börjar jubla (ja jubla, inte skrika) att det är en orm där. Vem drabbas av panik? Jo jag som ligger typ tre meter därifrån. Först blir jag helt stel, sen hör jag hun säga till tanterna "locka inte hit den" Då flyger jag upp, får på mig skorna, packar ihop filten och hoppar på cykeln. Inte en chans att jag skulle ligga kvar där! Det här var alltså riktigt riktigt obehagligt för mig, det är inte på skoj eller nåt. Cykelresan genom oset sen, för att komma upp på stan, gick som i ultrarapid. Jag har knappt några minnen av att jag har cyklat. Jag vet att vi var tvugna att stanna en gång, för längs vägen stod en gubbe och kollade på något som jag antar var en ormjävel. Mina tårar började komma igen och jag började starkt längta efter en helikopter som kunde hämta mig. INGET MER OSET FÖR MIG FÖRRÄN DET ÄR SOMMAR!

Sen åkte vi iallafall till stadsparken och la oss istället. Där finns inga ormar vad jag har sett. Efter det åkte vi till Rosali och fikade och nu är vi hemma =) Ikväll blir det våfflor, robinson och mys.

Hoppas ni har haft en fin dag. Det har jag, bortsett från ormarna. Och okej, Hun kommer skirva här i bloggen att det inte var en skitstor orm vi såg, utan en snok. Visst det var en snok, men det spelar ingen roll för mig. Jag blir lika rädd för dom som jag skulle bli för en anakonda.

/Golfhustrun

Ha ha ha

Är det bara jag som tycker att Jag överlevde en japansk gameshow är galet kul? Jag skrattade nyss så mycket att mina linser flög ut. Galet bra!

/Golfhustrun

Ha ha ha

Är det bara jag som tycker att Jag överlevde en japansk gameshow är galet kul? Jag skrattade nyss så mycket att mina linser flög ut. Galet bra!

/Golfhustrun

Lunch och utmaning

Nu har jag nyss tagit ut en skinkstek i ugnen. Köpte en billigt igå på ICA och passade på att göra iordning den nu. Den blev supergod =)

Idag har jag lunchat med E på stan. Vi käka sushi, babblade, gick och köpte kaffe/the och satt i solen å fika. Sååå mysigt. Längtar tills vi får sätta tänderna i de där marshmallowmuffinsen! Dessutom gjorde vi klart vårat engelskaarbete.

På eftermiddagen åkte jag å hun till Marieberg. Älskling köpte nya golfstrumpor. Dessutom köpte vi en ny klädlina till balkongen, en dammvippa och galgar. Vi kollade också på en klädhängare som vi möjligtvis ska montera i garderoben. Vi behöver mer ställen att hänga alla våra kläder på ha ah.

Nu sitter jag här och väntar på att efterlyst ska börja. Älskling sitter och muttar om Uppdrag granskning. Det är någon kommun som har slarvat bort flera hundratusen för någon tjej. Fan, jag skulle ha manglat de ansvariga i tvättstugemangeln om det hade hänt mig.

Hittade en utmaning hos L, så ja tar och gör den nu. Läs om ni vill =)

HAR DU ? ..

Folköl i kylen : Nä, gillar inte det så värst mycke.
Något husdjur : Ja, min kisse Morris
Någon favoriträtt : Lax! Men inte gravad
Någon flick/pojkvän : Jaaa, min hun!
Puder på dig :  Lite på näsan =)
Några framtidsplaner : Bli klar med plugget
Någon sjukdom : Det hoppas jag inte. Om inte virrig räknas som en sjukdom?
Gymkort : Hahahha näää, det vore som att kasta pengar i sjön
Några kärleksproblem : Nej nej, den tiden är förbi
En homosexuell kompis : Jag placerar inte människor i fack
Duschat idag : Nä det var ett tag sen....ahaa just kidding
Någon kompis som snarkar : Baby he he..å hun!
Någon vän som spelar i ett band : J har i alla fall spelat i band
Några mvg:n : Jo men jag har ju lyckats få ett gäng =)
Någon som förstår dig : Det vetifan, jag är nog inte så lätt att förstå sig på. Men hun och baby är väl de som kommer närmast.
Tuff kompis som kan försvara dig : Du, jag klarar mig nog ändå. Liten men stark =)
Något beroende : Beroende av käääärlek...nää fan den där var lökig. Men sann!
Fikat idag : Yupp, med E och med hun.
Nagellack : Mmm, på tårna
Någon vän som bor i ett annat land : Baby och Honey bor i Thailand för tillfället.

VEM ? ..
Avskyr du : Det finns en, men håller den personen härifrån
Hånar du : Ingen hoppas jag.
Delar du mest minnen med : Hun och Baby (känns som jag upprepar mig?)
Längtar du mest efter : Baby
Stör du dig på : Han som säger Back up på någon radioreklam, han säger det på värsta svengelskan.
Gosar du med : Hun och Morris
Lagar mat : Det gör jag, för det mesta i alla fall 
Diskar : Hun
Tror att den är någon : Det gör väl de flesta ibland 

VILKEN ? ..
Tidning läser du : ELLE och Plaza kvinna
Buss åker du oftast : 12:an, men åker så ytterst sällan buss
Frisyr har du : Något halvlångt tjaffs som behöver klippas
Dag fyller du år : 24:e februari
Årstid föredrar du : Mäh, sommaren såklart
Stad är du uppväxt i : Örebro tjalalalala

VAD ? ..
Gör du nu :
Kliar mig bakom örat och skriver den här listan
Gör dig till en bra människa : Jag är rätt social av mig
Gör dig till en dålig människa : Usch, blir så himla arg ibland helt i onödan
Vill du arbeta med : Läkarsekreterare
Är roligast just nu : Att jag ska gifta mig i sommar!
Har du på dig nu : Hun's tröja och strumpor med en rosa häst på
Har du för smink idag : Mascara och puder
Äger du för skor : Lättare att säga vad jag INTE äger för skor
Har du för storlek i skor : 35-36
Läser du för bok : Ljudet av ditt hjärta. Åhhhh Edward!
Ska du göra nu : Kolla på Efteryst

Den som har lust får väl göra listan, tvingar ingen =)

Okej, ha en fin kväll nu!

/Golfhustun

Magkrämpor och Mian Lodalen

Dagen kan sammanfattas med kramp i magen och föreläsning med Mian Lodalen. Svenska C klassen var på biblioteket i stan nu på kvällen och lyssnade på Mian som var där och pratade om sin nya bok. Intressant. Tyvärr fanns det ingen syre i rummet så mina ögonlock höll på att klappa ihop några gånger. Var även på gång att få ett intensivt skrattanfall när E började rota frenetiskt i sin väska efter tugummi. Tugummi som hon hade glömt hos en kompis. Jag svalde och svalde för att inte opassande börja asgarva.

Imorgon ska jag upp på stan och käka sushi med E. Vi ska även göra klart vårt engelskaarbete som ska redovisas på torsdag. Om någon är sugen att se på något flummigt så är ni välkomna till sal E17 på Wadköping UC torsdag klockan 11:15

Ska väl typ gå och lägga mig nu. Vill läsa. Om Edward såklart =)

Fick en vääääldigt fint tröja av hun idag förresten. Han ville pigga upp mig för att jag inte mådde så bra. Han lyckades =)

Nä, godnatt ni där ute.

/Golfhustrun

Nyss hemkommen

Sådärja, du var jag hemma. Idag var jag först i skolan och hade redovisning i Sam B. Den gick förvånansvärt bra! Kände mig så himla osäker innan, men det gick superbra. Efter skolan (slutade 14:00) drogj ag hem till min fina vän C. Träffade hennes underbara underbara lilla baby Natalie för första gången. Hon är den finaste lilla babyn ni kan tänka er. Jag och älskling hade ju köpt en liten dress till henne i Rom och den blev perfekt! Vi satt där och myste och myste. Plötsligt var klockan 19:00!! Snacka om att tiden bara rusade fram. Så vi klädde på oss och ick ut på en promenad innan jag drog hemåt.

Så nu sitter jag här och halvkollar på Färjan samtidigt som jag läser bloggar. Äter en ostmacka också. Hun är på fotboll, heja ÖSK! Ska mysa in mig i hans famn sen när han kommer hem. Vi är inte vana vid att vara ifrån varandra såhär länge =)

Nä, kramp i armen, orkar inte skriva mer. Hoppas er dag har varit bra!

/Golfhustrun

Hur söt?

Hur söt är han? Nu kom min älskling hem efter att ha varit ute och sprungit. Vad har han med sig hem? Jo vitsippor som han hade plockat längs vägen åt mig!!! Kan man bli mer underbar?

Älskar den människan mer än vad som är möjligt.

/Golfhustrun

Snart 1:a maj

Åhhhh snart är det första maj och då kommer min bästaste bästaste vän hem från en 5 månader (!!!!!!!!!) lång resa i Thailand. Guuuuuuud vad jag har saknat henne. Visserligen kommer hon bara vara hemma i några dagar, för hon ska dra till USA på bilresa i en månad. Men ändå, jag hinner träffa henne och en månad är inte lika länge som 5!! Men sen efter det så ska hon vara hemma och vara min min min.

Sitter här och slutför ett historiaarbete.Något skönt att bli klar med det! Sen är det bara ett prov kvar i historian, sen är historia b slut =) Jag ligger faktiskt på MVG i den kursen just nu, so I hope I keep up the good work!

Idag är det väääldigt fint väder. Det blir nog att jag och hun drar till stadsparken och käkar glass. Alltid lika skönt att sitta på den stora scenen och känna värme stråla. Mmm.

Ska göra klart arbetet nu och skicka in det.

See ya later!

/Golfhustrun

I valet och kvalet

Sitter här och funderar på om jag ska äta pasta eller baguette till lunch. Båda lockar ha ha.

Älskling kom precis hem från golfen. Han var såååååååååå snygg i morse när han åkte iväg. Hade massa nya kläder på sig. Det var nästan så att jag inte vågade släppa iväg honom =)

Själv har jag pluggat hur mycket som helst till samhällskunskapen, men ändå känner jag mig osäker inför redovisningen. Jag känner att man kanske skulle ha varit två på den här uppgfiten. Men men, de löser sig säkert.

Vet inte vad som händer senare idag. Grillning blir det garanterat, är ju så fint väder.

Nä, har suttit framför den här datorn hela dagen. Nu orkar jag inte mer. Ha en fin dag!

/Golfhustrun

Million Dollar Baby

Sitter här och halvkollar på Million Dollar baby (men jag tänker undvika slutet på den, jag har inte tillräckligt med näsdukar hemma om vi säger så) medans älskling packar sin golfväska. Imorgon ska han ut på sin första golfrunda för i år. Tyvärr ska han spela med två personer som nyss ringde och var dyngfulla, dom kommer vara skaaaapligt bakis imorgon. Ha ha älskling är inte glad just nu.

Själv ska jag plugga plugga plugga imorgon och resten av helgen. Någon frivillig som vill göra mina uppgifter?

Åhhh jag vill ju se Twilightfilmen i helgen, men jag har den ju inte =( Måste försöka fixa den på något sätt, för jag MÅSTE se den.

Nää, orka sitta här. Godnatt sweethearts, hörs imorgon istället!

/Golfhustrun

Glad

Fick precis reda på att en vän till mig är gravid. Jag är så otroligt glad för deras skull (och förvånad =) =) =)

Såå, nu har jag varit i skolan. Vet inte om det gjorde mig klokare direkt. Bokade in en redovisning på måndag, får se hur det kommer gå ha ha. Kan ju inte säga att jag är klar med det som ska redovisas direkt. Men det ordnar sig. Får ta tag i det i helgen.

Jag och hun ska åka och storhandla sen. Behövs verkligen. Har inga som helst basvaror hemma, vad jag än ska ha så är det slut.

Nä tar och avrundar här. Har lite att göra. Skriver kanske sen.

/Golfhustrun

Paus

Nu är det reklam.

Hmm förut när jag tuggade på min kanelbulle så slog det mig, ha, det var ju ingen kanelbulle. Det var ju en vaniljbulle =) men jag fattade inte det förrän hela bullen var slut. Ibland är man lost alltså.

Lost har jag förövrigt varit hela dagen. Engelskan var en katastrof. Det kändes som att jag inte kunde engelska alls idag. Kunde inte svara på något som läraren frågade. Tack och lov var mina vapendragare E och J likadana. J kastade blyerts omkring sig. Ha ha han är så bra.
 E, ja hon var E helt enkelt =) Underbara underbara! Men vi fick ihop ett bra arbete, visst?
De två människorna kommer jag sakna något otroligt till hösten när nya planer väntar.

Nu börjar vänner igen!

/Golfhustrun


Fotbollskväll

Nu har hun åkt till sin bror tillsammans med sin pappa och J, de ska kolla på fotboll ikäll. ÖSK mot något lag. Själv sitter jag här och tuggar på en kanelbulle och väntar på att Vänner ska börja. Efter det tänker jag befinna mig i Rune-land =)

Oj oj nu börjar visst vänner, så det fick bli ett kort inlägg!!!! Skriver mer sen.

/Golfhustrun

Skalar potatis

Har nyss skalat potatis. Idag ska vi äta fiskgratäng, så himla gott ju! Håller på och tvättar nu också. Mindre kul, men vi hade ett berg av kläder efter Rom-resan, så det behövdes verkligen.

Idag har jag mes pluggat. Gick väl sådär. Fattar inte så mycket av uppgiften som ska göras till samhällskunskapen, men det löser sig.

Nu har älskling hämtat sommardäcken på vinden, han ska byta dom imorgon. Stackarn, det kan inte vara kul. Jag kan inte hjälpa till, för jag har ingen som helst aning om vad som ska göras ha ha, jag har inga planer på att lära mig heller =P

Nä, ska väl ta och kila ner till tvättis.

Ha de!

/Golfhustrun

090415

Wiiiii jag gillar't !! Lyssna själva =)

 

/Golfhustrun

Näää

Bläää! Urk! Fy! Jag känner inte alls för att gå till skolan idag. Varför varför är jag inte klar med alla arbeten så att jag bara kunde slappa mig igenom resten av terminen? He he =) Nää, men det kommer gå bra. Bara man kommer igång så.

Igår grillade jag och älskling för första gången i år. För gjorde vi iordning balkongen. Sopade och skurade å så, Blev fint. Nu saknas det bara lite blommor därute, men det får vänta några veckor. Vi ska grilla ikväll igen =)

Hoppas hoppas E kommer på engelskan idag, annars vet jag inte vad jag gör. Måste nämligen prata med henne om Twilight-böckerna. Jag håller på och läser dom nu och jag är besatt. Jag är inte i den här världen längre. Jag är i Forks med Edward och Bella. Jag känner mig inte hel om jag inte får läsa och läsa. Samtidigt vill jag inte läsa dom, för då tar dom snart slut. Vad gör jag då? Dumma dumma E som lurade mig till detta.

Nä, ska gå och köpa toapapper nu. Har bara en rulle kvar.

Hörs sen om jag har överlevt skoldagen.

/Golfhustrun

Berättelsen

Okej, som utlovat kommer här ett urval (har ca 300 bilder) från Rom.

Resan ner gick superbra. Vi bytte ju plan i Frankfurt och det var första gången någon av oss bytte plan, så man var ju lite smånervös, men det var superenkelt. Vi väntade i Frankfurt lite över en timme. Väl i Rom letade vi upp Leonardo Expresståget som skulle ta oss in till Rom. Från Staizione Termini i Rom började vi sedan leta efter vårat hotell. Det skulle ligga några kvarter norr om stationen. Vi hittade gatan, men inte hotellet!!!! Lite småpanikigia började vi irra fram och tillbaka på gatan. Shit, finns inte hotellet liksom? Men jodå, helt plötsligt vänder hun' på huvudet och där, på en liiiiten liiiiten skylt på väggen stod det Hotell Castelfidardo =)

Helt utmattade dumpade vi väskorna på hotellet och gick ut och käka pizza. Satt som en smäck och vi avrundade med Limoncello (italiensk citronlikör, så satans gott) Sen gick vi upp och sov. Mitt i natten vaknade vi av att rummet skakade. Vi fattade noll till en början, men förstod efter ett tag att det måste vara jordbävning. Det slutade efter ca en minut. Tänkte inte mer på det, men dagen efter pratar jag med min mamma på kvällen och hon berättar att ca 10 mil från Rom hade det varit den värsta jordbävningen i Italien på jag vet inte hur många år. Inte konstigt att hun's mamma hade varit orolig under dagen och inte fått tag i oss! Två dagar senare kom ett efterskalv, men den var så otroligt liten. Sängen bara gungade lite.

Dagarna spenderade vi iallafall runt omkring i Rom. Vi såg alla sevärdheter som man ska se, men det som för alltid kommer vara det finaste minnet därifrån för oss båda är parken Villa Borghese. Den ligger mitt i Rom uppe på en höjd och den är så stor, så stor. Allt var utslaget och det var så enormt vackert. Vi rodde i en romantisk sjö (som det simmade runt sköldpaddor i!!!) låg under prunkande rosa magnoliaträd i grönt mjukt gräs, åt glass, strövade runt bland allt det gröna fina och besökte ett zoo som låg en bit in i parken. Där fanns det alla möjliga djur. Tigrar, björnar, flodhästar ja allt möjligt.

Spanska trappan är också en favorit. Där satt vi många dagar och bara njöt av allt folkvimmel. En dag köpte vi grillade, oskalade kastanjer och åt där. Hade aldrig testat det innan, men det var faktiskt gott. Går inte riktigt att jämföra med något, även fast jag tyckte det smakade lite liiiiite som kyckling =)

Här kommer lite pics.


Ett apelsinträd som har slagit ut =)


Lite folk och spanska trappan


Piazza del Popolo


Fin utsikt från Villa Borgehese


Hun står och spanar


Där står jag =) bara se hur fnt det är i parken! Kolla blommorna!


Här rodde vi =)


Min sexiga sjöman =) stackars älskling fick släpa runt på min kofta hela första dagen. Jag trodde jag skulle frysa, men ha ha ha vem fryser när det är typ 100 grader i solen?


Några av sköldisarna som bodde i sjön. Man fick akta så att man inte råkade slå till dom med åran när man rodde, för det var en massa som var ute och simmade =)


Fin fågel =)


Där sitter jag =) Här låg vi jättemycket. Det var så lugnt och skönt.


Hur fint?


Vi besökte Colosseum såklart.


Mäktig


Ser ni det bruna huset allra längst till vänster på bilden? Iallafall, det var ifrån den balkongen som Mussolini höll sina tal till folket under hans regeringstid.


Fontana Di Trevi. Vi slängde tre mynt över axeln ner i fontänen. Gör man det så är man garanterad återkomst till Rom. Jag har gjort det varje gång jag har varit i Rom och se, jag har ju återkommit dit!


Hur gott?


Älskling som sitter och väntar på mig...............ahhahahah skoja bara =) En söt liten apa på zoot.

Som sagt, har hur mycket bilder som helst jag skulle vilja visa. Men det är jobbigt att lägga upp här hahah. Men det kommer fler så småningom.

Nu ska jag duscha, sen göra iordning balkongen. För nu kan vi inleda grillsäsongen =) Jippiiiii!!!!

Ha en fin annandag påsk

/Golfhustrun





Glömde

Glömde ju säga att man blir ju inte direkt ledsen när man kommer hem, ser att deklarationen har kommit, öppnar det och pang, 4706 kronor tillbaka på skatten =)

/Golfhustrun

Hemma från Rom!

Sådär nu är vi hemma ifrån underbara underbara Rom. Klev precis in genom dörren. Orkar inte skriva någonting idag, men jag kan säga att det har varit heeeeeeeelt fantastiskt. Om ni ens kunde förstå en tiondel av hur bra vi har haft det så skulle jag bli glad. Visserligen var vi med om två jordbävningar, men dom var bara spännande. Men allt annat! åååhhh allt annat!!! Jag lovar att försöka sammanfatta imorgon.

Hoppas ni har haft en underbar påsk!

Hörs imorgon!

/Golfhustrun


Duetter

Idag är musikfototemat duetter hos Rajson.

En duett jag tycker är fin är Cornelis Wreeswijk och Pernilla Wahlgren när de sjunger Cecilia Lind.


Stämningen på bilden passar bra in på stämningen i låten tycker jag. Man blir så lugn =)

 

Ha nu en fin helg! Själv åker jag och sambon till Rom imorgon bitti och kommer hem igen sent på kvällen på påskdagen. Så jag passar på att önska er en glad påsk också =)

/Golfhustrun

Påsklov

Jaha då har man påsklov, det har man ju inte haft på några år he he. Rätt skönt =)

Måste knata hem till mamma om en stund. Hon kan inte skicka sms från sin mobil så jag ska försöka se vad som har blivit fel. Hoppas jag slipper ringa tekninsk support bara, för det är jobbigt. Jag lyckades ju skämma ut mig inför en sådan igår. Fem minuter innan den här personen ringde mig igår så hade jag skickat ett sms till hun'. Så när det sedan ringde till mig, det var skyddat nummer och det är det när hun' ringer till mig på jobbtelefonen, så trodde jag ju självklart att det var hun'. Så ja svarar med ett heellluuu. HA HA HA, snubben i luren bara: eehh heej, jag ringer från...
Åhhh så typiskt mig.

Idag ska vi tvätta. Inte så kul att göra det på en fredag, men det är grejer som ska med till Rom.

Igår åt jag och hun' pasta på Rosali förresten. Alltså deras chicken alfredo är så god att jag skulle kunna äta den varje dag.

Nä, ska gå till mamma nu så att det är gjort.

Smell ya later!

/Golfhustrun

Kalla händer

Sitter här och gråter. Ingen vill prata med mig på msn, älskling kollar på hockey oc jag fryser om händerna. Nää skoja bara, jag gråter inte, men allt det andra är sant! Skulle kunna skriva lite mer historia b, men den kräks jag på snart, så då är det lika bra att låta bli. Har pluggat lite engelska. Har något random prov imorgon, känns som att jag kan det mesta, så behöver inte plugga mer inför det.

Suck och stön. Hårfärgen blev bra förresten. Är lite ljusare brun nu med myyyycckkeeett glans i =)

Shit vad iste är gott. Drack nyss ett jätteglas med det. Satt som en smäck. Tyvärr längtar jag som en galning till sommaren när jag dricker det. Fast det kanske inte är något negativt?

Idag är det vår. Jag och hun' cyklade till stadsparken förut. Köpte oss en varsin glass och tog en promenad i solen. Sen satte vi oss på en bänk och lät strålarna värma oss. Gissa om det var underbart! Tänkte vråla ut ett vårskrik, men jag skippade det. För det första är jag inte Ronja, för det andra kanske hun' hade skämts ihjäl.

What else? Inget tror jag. Imorgon eftermiddag ska jag och hun' upp på stan. Vad vi ska göra där har jag inte riktigt förstått än, men jag tror att fika är planen. Inga fel.

Det ser ut som att hun's lag Färjestad kommer förlora matchen idag. Jag hör nämligen djupa suckar från soffan och spridda "fan fan fan"

Nä, ska ta och skicka ett hotbrev till Fia nu p.g.a. att hon inte svarar på mina desperata rop på msn.

Ha en fiiiiiin natt mina kära läsare.

/Golfhustrun

Snyggeling snyggeling

Nu blir jag snyggeling snyggeling för jag färgar mitt hår tra la la.

Ska strax gå och skölja ur hårfärgen. Alltid lika spännande att se resultatet he he.

Sen ska jag sätta mig och skriva lite historia b, vill så gärna li klar med det innan Rom. Får se om jag hinner.

Det börjar kurra lite i magen också. Har visst gömt äta frukost. Så jag ska väl göra det  Limpmacka med ost =)

Skriver mer sen, måste skölja håret!

/Golfhustrun

RSS 2.0