Partej

Imorgon ska jag och hun ha våran bröllopsfest ute i Åsbro. Igår köpte vi all mat som behövs och idag körde vi ut det till stugan. Imorgon hämtar vi smörgåstårtan. Huns mamma och hennes man hade gjort det jättefint därute, jag och hun har ju inte varit där på ett tag med tanke på att vi har varit på semester. Men dom hade fixat nytt tak över dörren till stora stugan, rensat i uterummet (för att vi ska få mer plats där imorgon) och målat om i köket. Superfint och fräscht blev det!

Det ska bli så kul med alla vännerna som kommer imorgon. Mina vänner är min familj, utan dom är jag inte hel. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dom vid min sida. Baby är min syster, punkt.

Nu ska jag gå och leta efter ett par passande skor som jag ska ha till min klänning imorgon. Vet ni förresten vad det bästa av allt är? joo att det kommer bli sol imorgon! Kan man ha mer tur efter två sådana här regndagar? Jag tror det är mina kära där uppe som vet om att jag och min man ska ha fest, så då har dom sett till att det blir sol och fint =) Tror inte ni det?



/Golfhustrun

Paris mon amor

Älskling, nu har jag lyssnat på Edith Piaf och har helt bestämt mig. Det får bli en andra tripp till Paris i vår, följer du med? Följer du med och dricker rödvin vid eiffeltornet samtidigt som vi röker söta, franska Gitane. Följer du med på en romantisk promenad i Jardin du Luxemburg, där vårblommorna blommar? Kanske stannar vi vid ett gatuhörn längs Seine och köper crepes med nutella och banan, precis som sist? Sen äter vi dom samtidigt som vi ser älskande par kyssas på Pont Neuf. Sen dricker vi ännu mer rödvin, kanske på en bar där någon spelar vacker fransk musik? Vi kan vandra upp till Montmarte och hänföras av allt det vackra. Stanna på ett cafe och köpa macarooner. Och precis som sist gå till Laduree och dricka varm choklad. Sådan där choklad som bara finns där.

Vill du det min älskade, vill du?


Some new IKEA shit

Sitter här nu, nyss hemkommen från IKEA. Hun håller på och sätter ihop en ny hylla som vi köpte till badrummet. Blir nog väldigt bra.

Snart ska vi hem till min mommo och käka. Vi ska få våran bröllopspresent av henne och mamma =)

Jag ställde nyss in lite nya böcker i bokhyllan som jag köpte nere i västkusten. Jag köpte Johan Theorins två böcker nattfåk och skumtimmen och så köpte jag Hypnotisören av Lars Kepler. Lars Kepler som förresten är ett pseudonym för en annan författare, vem vet jag inte. Men boken verkar ruggigt bra! Här kan ni läsa en recension av den
Är det någon som har läst böckerna?

Nu ska jag spana på min sexiga man som bygger och grejar =)

/Golfhustrun


Hemma!

Heeej =)

Nu är jag och min man (ha ha ha har verkligen inte vant mig vid att kalla honom det) hemma. Vi har haft dom två mest underbara veckor ni kan tänka er. Men det har gått så fort!

På lördag ska vi ha våran bröllopsfest. Ska bli riktigt kul att ha alla sina vänner samlade.

Jag är enormt trött, lovar att jag skriver mer imorgon!

Hoppas era två veckor också har varit bra!


Ta mig tillbaka till salta hav och kala klippor.

/Golfhustrun

Nygift!

Nu är jag fru Lundell =)

Bröllopsdagen var det finaste jag någonsin upplevt. Allt var så perfekt. Vi har bott på de finaste hotell ni kan tänka er. Först en svit på elite plaza, sen ett rum på Grand hotell, där även Britney Spears bodde (men vi såg henne aldrig)

Min fina fina svärmor och hennes undebara man var med på vårat bröllop och tog huuur mycket kort som helst (jag har tyvär inget kort på datorn än, så jag kan inte lägga upp någon här)

Nu tar bloggen semester i två veckor (om jag inte skriver någt mer ikväll) För imorgon bitti åker jag och hun till Smögen.




Här kommer två  bilder, men det finns sååå många mer, måste bara fixa till dom lite.

Vill önska alla er en superfin semester, vi hörs igen den 28:e

/Golfhustrun Lundell

Kidnappad

Vilken dag! Idag på förmiddagen plingade det på dörren. Jag öppnade och in stormade tre av mina närmsta vänner. De tvingar på mig en ögonbindel, en tröja och skor. Sedan drar de ut mig, tvingar in mig i en bil och kör. Jag leds in i en byggnad och ögonbindeln tas av. Vi är på gustavsviks äventyrsbad. Jag blir påtvingad en stoooooor t-shirt över bikinin, på den står det möhippa. Jag blir överlycklig, för jag ääääälskar äventyrsbadet. Vi badar som galningar tills det är dags att dra vidare. På med ögonbineln och tröjan igen (som det också står möhippa på) Jag leds in i en annan byggnad, blir placerad på en soffa och efter en stund drar någon ur ipodhörluren ur mitt öra (jag hade musik i öronen för att inte höra något) och frågar om jag vill ha något att dricka. En loka tack, svarar jag.

Ögonbindeln åker av, en till vän har anslutit sig och jag ser att vi sitter på Indigo. Mina fina älskade vänner har beställt in ett stoooort tapasbord med alla godheter ni kan tänka er. Vi äter, skrattar och har det så bra. Den bästa möhippan ni kan tänka er!


Jag fick en prinsesskrona och en rosa fjäril. Möhippe-tshirten skymtar lite

Nu får bloggen vila tills på måndag, för nu åker jag och gifter mig!!!!

14:05 på lördag smäller det, då blir jag en gift kvinna.

/Golfhustrun (snart en ÄKTA golfhustru)

Golfdag och mamma

Idag är hun och pelar golf med ett stort gäng på Mosjö. Han blir borta hela dagen. Själv ska jag passa på att gå hem till min mamma och mormor.

Igår kollade jag och hun på MJ hela kvällen. Jag tycker det var en väldigt fin ceremoni. Jag svalde hårt några gånger till fina ord, men det brast helt när MJ:s dotter höll tal. Det kändes som att alla grät då. Mamma skickade sms och sa att hon gjorde det (hon gjorde det visserligen redan när Jermaine Jackson sjöng Smile, men ändå) Älskling grät, kommentatörerna på tv var grötiga på rösten och så jag då. Hur var det med er? Kunde ni hålla tårarna borta?



Nu ska jag fixa lite, sedan dra iväg.
 


/Golfhustrun

Det närmar sig

Hjälp vad hun och jag är duktiga. Idag gick vi upp klockan 7, klockan 7!!! och tvättade. Extremt tidigt, men oj vad skönt det är att vara klar med det nu!

Nu ska jag och hun upp på stan. Vi ska lämna in våra ringar för putsning och hun ska få sin ring graverad. För på lördag smäller det =)

Nästa vecka tar min blogg semester i två veckor, för då åker jag till smögen med hun.

Nu ska jag klä på mig

/Golfhustrun

Åsbro

Idag ska hun och jag åka en sväng till Åsbro. Hun's mamma ska sy upp ett par byxor som hun ska ha på sig när vi gfter oss. Han gifter sig tyvärr inte med en tjej som kan sy, men jag är bra på mycket annat =)

Igår var min Baby på dejt och jag är så spänd på att få höra hur hon hade det! Det känns lite som att kärleken är på väg till henne och det gör mig så lycklig. Finare tjej än henne är nog svårt att få!

Igår kväll kollade jag och hun på film. Nya Wallander, som var helt okej. En av de bättre Wallander jag har sett. Sen kollade vi på halva Notorios B.I.G, väldigt bra och välgjord flm om Christopher Wallace liv. Vi ska kolla på andra halvan idag.

Nu ska jag ducha och greja lite.

/Golfhustrun

G-vik

Idag har jag och hun varit i G-vik och badat och herregud vad kul det var! Man blir som ett barn på nytt. Det måste göras snart igen =)

Har egentligen ingenting att skriva just nu, får se om jag skiver mer imorgon.

/Golfhustrun

Ny webcam

Jag och hun köpte en ny webcam idag och herregud vad mycket kul man kan ha med den!

Idag har jag varit och badat i alnängsbadet med Baby, sen åkte vi och åt på naturens hus, samtidigt som vi hälsade på Honey som jobbade.

Senare på eftermiddagen åkte jag och hun till marieberg och shoppade. Ännu senare åkte vi och spelade minigolf. Jag lät hun vinna som vanligt.

Nu ska vi gå och lägga oss!


Nu har jag min älskling i dubbel utgåva =)

/Golfhustrun

RSS 2.0