Mors dag

Idag är det mors dag och jag ska hem till min mamma. Eller rättare sagt, jag och hun ska hem till min mormor, men ändå =) mamma är iallafall där.

Igår var en mycket fin dag. Vi var i emils familjs sommarställe, älsklings ena fina syster var där med sin man, så himla kul att träffa dom, det blir inte allt för ofta. Sen var älsklings bror även där, älsklings mamma, hennes man och en liten stund hann vi även träffa älsklings moster.
Hursomhelst så spelade vi krocket. Vilka som kom etta och tvåa? Jag och hun såklart! We were on fire!

Sen grillade vi, pratade, fikade och pratade ännu mer. Tillslut började myggorna komma och klockan slog 22:30 så jag och hun drog oss hemåt. På hemvägen gjorde vi ett stopp på donken och köpte oss en varsin jordgubbsmilkshake. De satt som en smäck =)

Nu ska jag studsa in i duschen, sen iväg och köpa en blomma till mamma innan jag vi drar dit.

Ha en fin dag!

/Golfhustrun

Bra dag

Åhhh titta ut, solen skiner, det är vamt och allt är underbart.

Idag ska jag och hun till Åsbro och umgås med delar av huns släkt. Ska bli så skönt att vara ute i trädgården och bara njuta av solen.

Hoppas ni får en fin dag, skriver mer ikväll.

/golfhustrun

MVG

Tjohooo fick precis veta att jag fick MVG i Historia B =) Hittills har jag alltså fått MVG i tre av de fem ämnena jag läste i år, väntar på svar från psykologin nu bara. Så alltså, Svenska C MVG, Historia B MVG, Samhällskunskap B MVG, Engelska B VG, Psyokolgi A vet ej men tror jag får VG. Rätt nöjd måste jag säga =)

/Golfhustrun

Who?

Kolla gärna längst till höger på denna sida för att se vem som har namnsdag idag ---------------->


/Golfhustrun

Kvällspromenad

Mmm, kommer nyss hem från en härlig kvällspromenad med hun. Hur fint väder blev det inte nu ikväll?

Nu på kvällen var mamma här och åt, precis som jag skrev att hon skulle tidigare idag. Maten gjorde succe och vi avrundade allt med kaffe.

Kvällspromenaden tog jag och hun i almby. Först gick vi till pressbyrån vid universitetet och köpte glass, sen vidare till almby kyrkogård där vi försökte hitta Ronnie Petterssons grav. Vi letade inte alltför noga, så vi hittade den inte. Jag har sett den tidigare, men med tanke på att jag har lokalsinne som en daggmask och minne som en guldfisk så är jag ingen bra guide.

Nu är vi hemma igen iallafall. Ska mysa ner mig i soffan med en bra bok och bara relaxa.
 
Hoopas er kväll har varit bra!

/Golfhustrun

Fuck you very much

Blir det mycket bättre än såhär?
 
 

/Golfhustrun

Bonjour Tristesse

Suck och stön, snart ska jag dammsuga. Den som känner sig manad att komma över och hjälpa till är sååååå välkommen =)

Ikväll kommer min mamma hit på middag, därav dammsugandet. Jag ska bjuda på ugnsbakad lax med färskpotatis. Blir nog succe.

Alltså jag lider av kraftig bloggtorka, så jag avslutar mitt inlägg nu. Skriver mer imorgon, då har jag nog ny energi.

Bjuder på en fin låt. Annie's song, helt underbar!

 

/Golfhustrun


Hej

Sitter eller rättare sagt ligger i soffan med älskling och kollar på champions league.Älskling kollar på matchen och jag kollar på Ronaldo =)

Idag var jag på stan med C och hennes överdrivet söta dotter Natalie. Alltså hon är det sötaste som finns, jag får hela tiden akta mig för att inte kidnappa henne och bara springa iväg. Hun anslöt sig senare och C gick hemåt. Jag och hun tog en fika på Java innan vi drog hemåt.

Nu ska jag gå tillbaka till soffan, hoppas er dag varit bra.

/Golfhustrun

oops I did it again

Hmm igår hade vi en hel liter jordgubbar här hemma. Av dom fick älskling inte smaka en endaste, för jag åt nämligen dom till frukost igår. Skämdes lite över det, så på kvällen köpte jag en ny liter som hun skulle få ta del av. I morse gick jag ut i köket och skulle äta frukost, jag ser den oöppnade förpackningen med jordgubbar och vad gör jag? Jooo tar den såklart. Så än en gång är jordubbarna slut, hun fick inte smaka en endaste. I'm a evil bitch

Idag ska jag träffa min fina vän C och hennes dotter Natalie. Vi ska till Wasa och fika å skvallra.

Annars idag vet jag inte vad som sker. Hun ska möjligtvis spela golf, men om han inte gör det så hittar antagligen jag och han på nåt ikväll.

Nä, nu är det strax Days, sen ska jag upp på stan.

/Golfhustrun

Sista skoldagen!

Tjoho idag är det sista skoldagen och den spenderas på engelskan. Vi ska ha picknick och bara njuta, så det känns inte ansträngande att gå dit precis.

Igår var en MYCKET bra dag. Först spenderades den med mammi i sommarro. Det var så skönt väder och helt underbart att gå där. Vi pratade och skrattade hur mycket som helst. Sedan åkte vi hem och fikade hos henne.

Efter det var det dags för tvättis. Det gick smärtfritt haha. Sen åkte hun till fotbollen och jag åkte till pitchers och satte mig där på uteserveringen med Ewe. Oh my god vad vi hade kul =) Vi drack en hel del rödvin, asgarvade, snackade med några bordsgrannar som var helt ute och cyklade. Tur nog hade jag och Ewe en hel del vettigt att berätta för dom. Alltså en helt perfekt kväll som snart måste göras om.

Jag cyklade hem vid halv tolv, samtidigt som jag pratade med hun i mobilen. Min fina älskling var så snäll som pratade med mig, även fast han behövde sova eftersom han skulle upp tidigt idag. Det var ju inte så att jag slutade prata när jag kom hem och kröp ner i sängen heller. Min fina älskling, vad vore jag utan honom?

Hur som helst så är jag lite smått seg idag. Men ska rycka upp mig nu när jag har kollat på Days, ska rota fram lite kläder och sen dra till skolan. Ikväll ska det fikas på stan med hun!

Ha en bra dag!

/Golfhustrun

Sol? Hahah näää

Ursäkta men skulle det inte vara sol och 20 grader varmt ute idag? Jag ser en grå himmel och 12 grader varmt, en väääldans skillnad om ni frågar mig.

Idag ska jag hursomhelst träffa min mammi. Vi ska först luncha, sen ska vi ut till sommarro och gå med mammis hund. Supermysigt. Skulle vilja träffa Ewe också, men hinner inte idag.

Ska tvätta ikväll också *gråtattack*  och efter det ska hun på fotboll. Vad ska jag hitta på då? Hmmm, ordnar sig nog.

Det känns tomt att inte ha något att plugga med. Vid en här tiden på måndagar brukar jag göra mig iordning för att åka till sam b. Men nu, inget. Därför ser jag till att hålla mig sysselsatt hela dagarna framöver. Idag mammi, imorgon Ewe och J, på onsdag C och hennes dotter. Torsdag och fredag har jag inga planer än, men det kommer =)

Nä, ska ta och läsa runt lite på olika bloggar nu, sen är det dags för Days innan jag drar.

Förresten, Ewe, vet du, i fredags tvingade jag hun att kolla på Days med mig. hahhahaha han tyckte det var så sjukt dåligt. Är det du och jag som har dålig smak eller är det resten av befolkningen som inte förstår att det är bra tv? Jag tror på det andra, för dålig smak, du och jag? näää skulle inte tro det va?

Ok, ha en fin dag alla!

/Golfhustrun

Lite pics

Tänkte jag skulle släng upp lite bilder från igår och idag.

Enjoy.

Om ni klickar på dom så bli dom större....tror jag.

               

En fin dag.

/Golfhustrun

Ny chans

Okej, vi ger golfen en ny chans idag. Om en liten stund åker vi till golfbanan och idag får det gärna låta bli att regna. Jag ser inte ett endaste regnmoln på himlen, så håll tummarna för oss!!

Just ja, nu har jag officiellt sommarlov. Jag skickade in sista uppgiften idag. Visst visst, jag har en lektion kvar på tisdag, men den ser jag inte som en lektion, för vi ska bara ha picknick då! Massa mys =)

Nä, ska klä på mig nåt bra nu.

Slänger upp min favoritlåt för tillfället. Flipsyde med When it was good. Vill bara dansa dansa dansa när jag hör den!!

 

Lyssna och njut...eller dansa!

/Golfhustrun

Men depp....

Nu på eftermiddagen åkte jag och hun upp till golfbanan för att gå en artonhålsrunda, men hur långt tror ni att vi kom innan det började ösregna? Trist, vi hade det så mysigt där.

Just nu regnar det ingenting, så Ewe, gissa vad vi ska göra? Ha ha jo grilla förstås.

Suck och stön, vad gör ni andra idag?

/Golfhustrun

Godnatt

Nu stänger jag ner för idag. God natt alla därute =)

/Golfhustrun

Ringen är köpt

Åhhh vi har köpt vigselringen idag och den är sååååååååå fin, jag kan inte vara mer nöjd. Den blev exakt så som jag ville. Jag kommer aldrig aldrig någonsin ta av mig den när den väl har satts på plats.

Min fina fina ring, jag vill ha den nu!!!

/Golfhustrun

En ny era

Hihi idag fck vi ett litet brev på posten som bekräftade att en ny era startar nu =)

Nu ska hun och jag strax upp på stan och fixa lite, bland annat vigselringen. Vi hann inte med det i onsdags, men idag så =)

Nu måste jag sminka mig lite, skriver mer ikväll.

/Golfhustrun

090521

Idag är det kristi himmelfärd. Jag är inte jättebra på det där med högtidsdagar, men jag antar att det var idag för en herrans massa år sedan som jesus flög upp till himlen? Jag har ingen aning om hur man firar det, men jag och hun har iallafall grillat (Ewe, det hade du väl aldrig kunnat gissa?)

Det är fint väder idag. Hun invigde dagen med att spela golf tillsammans med sin bror, J och H. Själv skrev jag klart mitt andra psykologiarbete. Nu är det bara några frågor kvar som ska svaras på, men det gör jag i helgen.

Igår såg vi förresten Wallander, Hämnden. Den var som alla andra wallanderfilmer, alltså halvbra. Funkar helt okej om man bara vill koppla bort hjärnan en stund.

Ikväll ska vi se någon skräckis, Day of the dead heter den. Någon som sett den?

Nä, ska inte tråka ut er mer med mina dagsplaner. Ha en fortsatt fin kväll!

/Golfhustrun

Bakar

Mmm, håller precis på och bakar en rabarberpaj...det kommer snart lukta grymt gott här hemma =)

Det känns som fredag idag. Man kan ju nästan säga att det är det, för hun är ledig i fyra dagar nu! Ikväll blir det kinamat, var ett bra tag sedan vi åt det. Sjukt gott ju.

Har egentligen ingenting att skriva, ville bara göra er avundsjuka på min paj =)

Ha en fin kväll!

/Golfhustrun

En klar, två kvar

Sådärja, då var det första arbetet klart. Nu kan jag en massa om schizofreni. Nu har jag bara tvångsneuroser kvar plus några frågor som ska svaras på. Wish me luck =)

Men nu ska jag göra en tonfisksallad. Magen kurrar så mycket att jag börjar bli rädd.

Skriver mer sen.

Förresten, idag ska jag och hun köpa vigselring =)

/Golfhustrun

Borde så mycket

Japp, jag borde skriva på ett psykolgiarbete nu, eller tre rättare sagt, men ser ni vad klockan är? 10:30 och vad betyder det? Jooo det är dags för Days! Ok, det är kanske ingen, förutom en, min Ewe, som förstår. But who cares? För nu börjar det!

/Golfhustrun

Till Ewe

Ewe, this one's for you!



/Golfhustrun

Ännu ett MVG!

Tjhohooo ett till MVG har rasat in, denna gång i Svenska C. Ibland är det kul att vara mig =)

Just ja, måste hälsa min nya läsare J välkommen hit =) Det är en katastrof att han inte har vetat om att varken jag eller Ewe bloggar. Vi tre som har följt varandra i ett år på Komvux nu. Men idag fick han veta att vi har bloggar och jag hoppas han kommer läsa dom varje dag.

Ha ha vilken dag förresten. Vart börjar man? Okej kan börja med engelskan. Idag skulle vi ha läst in oss på ett aktuellt ämne och sen diskutera den på engelska. Nej, jag hade inte förberett nåt och inte Ewe heller (såklart, vi är ju soulmates) Så i ren panik hitar hon och jag på att vi ska diskutera Twilight-böckerna. Det gick faktiskt riktigt bra! Jag menar, det är ju inte svårt att snacka Twilight, hallå, Edward!

Okej, sen var lektionen över. Jag, Ewe och J går ut till cyklarna och börjar snacka. Jag och Ewe tänkte skolka från Svenska C lektionen som började klockan 18. Där skulle vi nämligen bli filmade(!!!!) samtidigt som vi höll ett tal. No way! Hur som helst så bestämmer vi tre oss för att dra och fika. Min älskling ansluter och hänger med han också.

Trodde ni historien slutade där? Hahahhaha näääää...precis när vi skulle cykla iväg säger Ewe "Jag kan inte cykla på den här cykeln"
Nää det kunde hon inte, för precis när hon säger det så hppar kedjan. Jaha, bara att börja laga. Okej J lagade den, vi andra tre heja på =)

Sen så kom vi iväg. Fikat var dyrt och gott och J drog efter en stund till svenskan. Jag och Ewe satt där och funderade och funderade och bestämde oss sen för att gå dit vi med. Ha ha gissa om J tappade hakan när vi kom in i klassrummet!

Men allt gick bra, vi blev filmade och jag fick som sagt mitt slutbetyg, MVG =)

En rolig dag som jag kommer minnas länge.

Nu ska jag mysa med min fina hun.

/Golfhustrun

MVG!

Wooohooooooo jag fick MVG i slutbetyg i Samhällskunskap B!!!!


/Golfhustrun

Mätt

Oj oj, är så mätt. Har nyss smäckat i mig ugnsbakad lax med varm tomat, broccoli, potatis och smögensås. Riktigt gott och det satt dunderfint i magen.

Nu är jag klar med Sam B, hade sista lektionen idag. Läraren ska skicka betyg till mig via mail, spännande spännande =) hoppas såklart på ett mvg, men tror det slutar på vg. Läraren är som sagt väldigt hård.

Nu tänker inte jag sitta en minut till här. Hun ligger nämligen i soffan och myser och det ser vääääldigt inbjudande ut.

/Golfhustrun


Dödligt uttråkad

Jag borde få något pris eller nåt, för idag har solen skinit heeeela dagen och vad har jag gjort? Jo, suttit framför datorn och skrivit en massa skolarbeten. Det blir inte bättre av att datorn är placerad vid ett fönster, så att jag hela tiden ser ut och ser folk komma förbi med klänningar, vårskor och glassar i händerna. Just därför borde jag få ett pris. För att jag står ut. För att jag sitter här och skriver om schizofreni, tvångsneuroser, ett referat om Mian Lodalen plus ett högtidstal (ja, ett tag skrev jag faktiskt alla arbetena samtidigt, men det var ingen bra plan)

Nu ska jag ge mig i kast (är det någon under 75 år förutom jag som använder det uttrycket?) med att skriva en opposition till ett arbete i sam b. Det borde gå smidigt. Sen tänker jag anse mig vara klar för dagen.

Hun var precis hemma och vände Han var nyss och tävlade(kan man säga golftävlade?) i Askersund. Han vann inte. Nu drog han till Berhn Arena och kollade på fotboll. Heja ÖSK!

När han kommer hem igen så ska vi, surprise surprise, grilla! Idag får det bli grillspjut med potatissallad.

Okej, dags att opponera.

/Golfhustrun

Sun is shining...

Kolla ut, det är sol! Helt underbart ju.

Nu på förmiddagen har jag och hun städat. Så nu doftar det rent här hemma, det t.o.m blänker lite =)

Igår var jag och hun på g-viks golfbana. Hun slog lite bollar och jag kollade på (jag har ju rätt fin utsikt med tanke på att jag sitter bakom hun...om ni förstår vad jag menar ;) Sedan åkte vi till ICA-maxi och handlade. Sedan hem och grillade file och kokade färskpotatis (årets första!!!) Mmmmm vad det blev gott. Smakade sommar.

Nu ska vi strax ge oss ut på en promenad, sen hem och laga lite mat, sen ut igen he he. Ikväll däremot blir det mello!! Heeeeeeeeeejjjjjaaaaaaaaa Sverige!

Imorgon ska hun till Askersund på golftävling (självklart tror jag att han vinner) Själv ska jag plugga. Har några inlämningsuppgfiter kvar plus ett jädra tal till svenskan som ska vara klart på tisdag. Blä, hur ofta håller man tal liksom?

Nä, ska rota fram lite kläder nu.

Ha en fin dag, vem tror ni vinner mello?

/Golfhustrun

Åh!

Men åhh hur fin var inte den här kjolen?



/Golfhustrun

Åh!

Men åhh hur fin var inte den här kjolen?



/Golfhustrun

Wohoo!

Ha, informationen hade visst gått in ändå, för satan i gatan vad bra det gick på provet! Jag svarade långt och utförligt på v a r e n d a fråga. Jag är sååå nöjd! Man kanske skulle bli psykolog?

Just nu äter jag knäckemacka och kollar på vänner. När jag kom hem från provet hade älskling bakat en supergod björnbärspaj. Bortskämd? Jag? Näääääää ahahahha

Ska återgå till tv:n nu. Ikväll hejar vi väl på Norge i Eurovision? Den är faktiskt bra!

/Golfhustrun

Inte redo

Nää men fy, jag känner mig inte alls redo att ha psyokologi prov om några timmar. Jag har verkligen pluggat, det har jag, men det jag läser känns som att det bara försvinner. Mina tankar kretsar kring så mycket annat just nu. Det får gå som det går idag, man kan inte vara på topp jämt va?

På nationaldagen ska jag och hun åka till sthlm. Min plan är att jag ska hitta klänningen jag ska gifta mig i då. Karen Millen affären ligger högt på min priolista.

Nä, ska plugga en sista gång nu.

/Golfhustrun

Mäh

Jädrar vad jag gör en massa andra saker istället för att plugga just nu.....


/Golfhustrun

Tvättdag

Blä, idag ska vi tvätta. Varför är det så sjukt tråkigt?

Senare ikväll ska hun på fotboll, själv ska jag plugga. Känns inte som jag gör något annat för tillfället. Men men, bara två veckor kvar =)
 

 

Har helt fastnat för låten här ovan, Streets of London. Absolut ingen ny låt, men jag tycker den är såååå fin. Blir sugen på att åka till London när jag hör den =)

Var den någon som såg eurovision igår förresten? Jag och hun såg det. Det är så sjukt mysigt att sitta där och förvånas över hur offantligt dåliga vissa låtar är. Men heja Sverige iallafall. Jag tyckte dessutom att Islands låt var heeeelt okej.

Nää, ska återgå till psykologin.

/Golfhustrun

Schizo-väder

Vad är det med vädret nu egentligen? Ena stunden är det sol, sen supergrått, blåsigt, blåser inte alls, regn, allt detta under en och samma dag! I morse fick hun skrapa bilen för att det var is på den!!! What the f***? Är det inte mitten av maj nu?

Om några timmar ska jag pallra mig iväg till engelskan. Inte många lektioner kvar nu =) Om några veckor börjar sommarlovet. Sommarlov! Fatta, jag har inte haft sommarlov på 6 år, trodde aldrig jag skulle ha det igen. Jag ska slappa så offantligt mycket. Förhoppningsvis bli det sol i hela juni, för då ska jag ligga och pressa varje dag medans hun är på jobbet, så att jag bli brun till bröllopet =)

Tänk att jag ska gifta mig i sommar. Hade någon sagt det till mig för 3 år sedan hade jag skrattat ganska länge. Men nu är det så självklart. Jag kan inte tänka mig ett liv utan hun, han är det finaste och bästa som någonsin hänt mig. Jag kommer bli världens stoltaste fru =)

Nu ska jag ta och äta nåt. Ha en fin dag ni där ute!

/Golfhustrun

Jag orkade =)

Ha! jag orkade plugga =) Sitter med psykologin just nu och det går riktigt bra. Det är så offantligt intressant, så det blir ju kul utav bara det.

Skulle bara säga det =)

/Golfhustrun

Jättegäsp

Men fyyy vad trött jag är idag. Har varit det hela dagen. Min kropp är som en säck, har inte ork till någonting.

Anyway, idag var jag och tog blodprover. Fick lite ont i armen efteråt, men det har gått över nu. Trodde läkaren skulle tömma mig på allt blod. Efter sex rör frågade jag om det fanns något mer blod att ta, men jodå sa hon, det räcker till två rör till. Helt utpumpad gick jag sen därifrån och åkte hem.

Har slappat här hemma sedan dess. Ska egentligen plugga psykologi nu när hun går iväg och kollar på fotboll, för jag har prov på torsdag. Men jag vet inte om jag orkar.

Gnäll inlägg.

/Golfhustrun

Antik och kuriosa

Idag har jag varit på en antik och kuriosamarknad i stadsparken med min mammi. Hun anslöt sig lite senare dock, men först gick jag och mammi runt och rota. Det var mycket trevligt och jag fyndade (eller mammi rättare sagt, hon hjälpte mig att pruta) en trälåda som jag ska ha pelargoner i på balkongen. Tror det kan bli superfint. Vi sprang även på min fina vän C, hennes sambo L och deras söta bebis Natalie. Äntligen fick både hun och mamma träffa bebisen! Hon låg så fint i sin vagn och var sådär söt som bara hon kan vara.

Efter marknaden åkte jag och hun upp på stan och käka på pacos. Mumma =) Buffe är aldrig illa.

Nu ska jag strax följa med hun och slå lite golfbollar på G-vik. Jag ska självklart inte slå, men jag ska kolla på när hun gör det. Hoppas ni andra har haft en fin helg!

Imorgon ska jag iväg och ta nya blodprover. De ska väl se om värdet som jag låg skyhögt på sist har stigit mer eller om det är samma. Dumma sköldkörtel =( Jag har inte fått någon medicin än, men antar att jag får det nästa vecka. Mer info kommer senare =)

Nu måste jag dra!

/Golfhustrun

Förresten, här kan ni följa min bästaste bästaste vän Baby nu när hon är i USA med Mange. De ska vara där i fem veckor, så det kan bli mycket kul att läsa =)

Robinson

Sitter i soffan med hun just nu och kollar på robinson. Alltid lika trevligt. Hun grillade nyss medans jag skrev lite på mitt PM. Det blev väldigt gott det han gjorde =)

På dagen var vi och åt på Stadsträdgården. Så sjukt gott var det och supermysigt. Efter det åkte vi upp på stan och handlade lite nödvändiga saker plus fikade på espresso house. Jag har inte så mycket att skriva, känner mig stressad, för det är reklam i robinson och det börjar strax. Skriver mer imorgon!

/Golfhustrun

Trevlig dag

Pust, nationella provet i engelska gick ganska bra idag tror jag. Men det är så svårt att veta, så jag återkommer när jag har fått tillbaka proven istället =)

Efter skolan idag åkte jag upp på stan och lunchade med mina girls E,J och C. Baby saknades, hon är ju i USA med M nu, men vi hade vääääldgit trevligt ändå. Vi käkade grymt god lunch på Lilla Örebro, kan verkligen rekomendera det stället! Vid halv fyra hämtade hun upp mig och vi åkte hem. Lagade hemmagjord pizza och njöt =) Just nu slappar jag framför tv:n medans hun sitter vid datorn och letar hotell. Vi har tänkt ta oss en liten tripp snart =)

Helgen kommer nog mest bestå av mys. Iallafall imorgon. På söndag ska hun spela golf och jag ska lägga det sista krutet på mitt PM. Ska bli såååå skönt att vara klar med det!

Nu vill hun ha datorn igen!

/Golfhustrun

Plugg plugg plugg och oboy

Sitter här och skriver ett jätte-PM om mänskliga rättigheter i Kina. Det ska vara klart tills på söndag och jag började idag, aja baja på mig, men jag ska nog hinna =)

Hun är och spelar golf med J, hoppas dom slipper regnet. Jag fick tillbaka ett historiaarbete idag förresten, MVG =) Piggade upp mig kan jag säga. Det skulle vara väldigt kul att få MVG på det här PM:et jag skriver nu, men vetifan alltså, Sam-läraren är ganska hård. Men man kan ju alltid hoppas.

Nä, har inte tid att skriva här. Just ja, imorgon har jag sista delen av nationella provet i engelska. Jag fick förresten VG på de två första delarna, inte helt fy.

Hoppas ni har det bra!

/Golfhustrun

Fan

Fick svar på några blodprover igår som jag tog för ett tag sedan. Det har krånglat en del i min kropp ett bra tag och nu visar det sig att jag har fel på sköldkörteln. Så nu ska jag få äta medicin resten av livet. Först ska läkarna bara lyckas ställa in rätt dos som jag ska äta. Läkaren jag pratade med i telen igår på kvällen sa att det kan ta ett tag att fastställa rätt dos, så nu får man väl springa som en galning på vårdcentralen. Skit!

Ja ja, nog om det.

Ska strax iväg och ha historiaprov. Wish me luck! Jag har pluggat duktigt inför det, så jag borde klara det galant.

Skriver mer när jag kommer hem!

/Golfhustrun

Badanka

Sitter här och grejar lite. Ska strax lägga mig i ett bad med hun och våra två nya badankor. Vad dom föreställer? Ett brudpar förstås! Så nu ska vi ligga där i badet och leka med dom, låtsas att det är vi när vi gifter oss.

Idag har vi varit på Marieberg. Vi shoppade lite nödvändiga grejer och käka mat. Åt laxlasagne för första gången i mitt liv och det var tamejfan gott! Träffade på min gamla vän B. Så söt så söt. Tydligen bor hon i Tybbleland precs som jag och hun. Så jag hoppas vi stöter på varandra fler gånger.

Nä, dyka ner i badet. Vad har ni gjort idag då?

/Golfhustrun

Home

Sådärja, då var vi hemma igen från golfrundan. Den var trevlig. Väldigt skönt väder. Först var det svinkallt och jag trodde jag skulle frysa ihjäl, men sen tog det sig och blev riktigt varmt. Härligt.

Nu ska vi strax grilla. Baby och C kommer över och gör oss sällskap. Underbart ju! Alltid kul att vara fler när man grillar.

Måste stressa lite nu, har inte marinerat köttet än.

/Golfhustrun

Ut

Herregud. Vinet pulserar fortfarande i mina ådror och nu har jag tydligen lovat hun att följa med honom när han och hans bror spelar golf. Det är möjligt att ´jag kommer avlida, för jag är mycket mycket mycket trött. Skriver jag aldrig mer i bloggen så vet ni vad som hänt.

/Golfhustrun (gör verkligen skäl för sitt namn idag)

Hemma igen

Sådärja, nu har vi varit i stadsparken. Det var såååå skönt. Rena sommardagen. Vi köpte käk på Rosalis som vi tog med till parken och åt. Sen låg vi där i några timmar och bara njöt. Därefter åkte vi vidare till strömpis uteservering vid vattnet. Där satte vi oss och drack en sjukt god öl. Ibland är livet bra härligt. Om någon timma ska vi börja göra oss iordning för festen ikväll. Tror den kan bli riktigt kul. Men viktigast av allt, jag får ju träffa min Baby! Pratade med henne i telen förut och det kändes verkligen inte som att det var fem månader sedan vi sist pratade i telefon. Det kunde lika gärna ha varit igår! Min fina Baby =)

Nä, orkar inte svamla mer nu. Vill önska er en kul kväll!!

/Golfhustrun

Väntar

Sitter här och väntar på att hun ska bli klar. Strax ska vi till systemet, sen drar vi till stadsparken och lägger oss där på en filt och njuter. Kom förbi vet ja!

Oj, nu verkar han vara klar! Skriver mer sen!!

/Golfhustrun

Åsbro

Vilken underbar dag! Idag har jag och hun varit ute i huns familjs sommarställe i Åsbro. Där var huns mamma, hennes man, huns bror, moster och morfar. Vi satt ute hela dagen i solen och bara njöt. Det var ju som värsta sommaren! Huns bror hade med sig sin överdrivet söta katt, hon sprang runt där i gräset och var allmänt go. Jag och hun blev sugna på att ta med oss Morris dit ut någon gång. Får se om vi gör det =)

Idag kommer Baby och Honey hem =) jag har inte hört något än, så jag antar att dom inte är hemma än. Imorgon blir det välkommen-hem-fest.

Just nu kollar jag och hun på så ska det låta. Lite halvbra ikväll bara.

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag!

/Golfhustrun

RSS 2.0