Älskling vann!!

Min Emil vann på golfen idag! Jag hade rätt, jag visste väl att han skulle vinna =) Jag är sååå stolt över min sexiga golfare nu!

Puss älskling
/Golfhustrun

Kom tillbaka sol

Snälla lilla sol som var framme igår, kom tillbaka och lys i tre veckor!

Idag ska älskling tävla mot en i golf, jag är helt säker på att älskling kommer vinna!

Själv ska jag hem till mamma, eller först ska vi upp och fika på stan och skvallra lite, sen ska jag hem till henne.

Jag har extrem bloggtorka, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Så nu går jag och lagar mat istället

/Golfhustrun

Ny mobil

Idag har jag och älskling skaffat oss nya mobiler, vi skaffade likadana =) Sony Ericsson c902, sååå fina.

Jag och älskling är tokiga i Buzz, inatt klockan 2 sa vi till varandra när vi låg i sängen"fan, ska vi inte köra en frågeomgång" så då gjorde vi det. Jag vann!

Nu jobbar älskling bara en vecka till, sen är det semester! Ljuvligt, vi kommer ha det så satans bra. 

Nu måste jag kolla på fotbollen, hejja spanien!

/Golfhustrun

Ps: älskling köpte superfina nya regnkläder från Galvin Green idag, nu kommer han om möjligt vara ännu snyggare på golfbanan. Så välkommen regn. 

Grilldags

Idag har jag och älskling städat klart hemma hos Baby, det gick fort och bra. Älskling var så sexig när han höll på och skruvade uppe i taket =) Den där magen och den där rumpan, mmmm =)

Nu ska vi strax grilla, vi håller på och storstädar här hemma (det behövdes verkligen kan jag säga) Men nu ska vi upp till affären.

/Golfhustrun

Flyttstädat

Idag har jag hjälpt Baby att flyttstäda. Efter några timmar höll Baby på att dö (hon har halsfluss plus öroninflammation plus att hon är genomförkyld, så jag klandrar henne inte) så vi gav upp och gick och åt. Vi ska fortsätta imorgon. Då får vi hjälp av hennes pappa och av Emil.

På eftermiddagen och på kvällen har jag umgåtts med Emil. Vi åkte till Marieberg och köpte resväskor och Buzz. Buzz spelade vi en gång hemma hos älsklings mamma och vi blev helt fast. Så nu äntligen har vi det.

Det verkar bli varmt och skönt nästa vecka, det bådar gott inför nästa helg när vi åker bort.

Nu är det dags för Buzz
/Golfhustrun

Tatueringsmiss

Hmm jag läste nyss denna artikel

Okej, det är lite synd om tjejjen, det är aldrig kul när en tatuering blir fel. MEN, stavningsfelet tycker jag ligger ganska mycket på hennes ansvar. Hon fick ju se orden i tusch på ryggen innan han började tatuera, och visst, man ser inte så bra på ryggen, men jag tror inte tjejjen heller visste hur man stavade till good, så därför reagerade hon inte förrän typ hennes pojkvän sa att det var felstavat.

Sen tycker hon att konturerna och färgerna inte blev bra, det är tatuerarens fel, men herregud, det går ju att fixa. Inte behöver hon ta bort hela tatueringen?? Det är ju bara att gå till någon annan tatuerare och be honom/henne att fylla i tatueringen snyggare och jag är garanterat säker på att man kan göra om god till good. Det finns så otroligt många duktiga tatuerare. Så att istället för att kräva den som gjorde hennes tatuering på pengar till att ta bort den, så kan hon istället kräva honom på pengar till att göra om den.

För hon vill väl fortfarande ha den kvar? Eller har hon kommit på såhär i efterhand att den kanske inte var så fin från första början?
/Golfhustrun

SATC= Så så bra!!!

Men herregud vad bra Sex and the city var!!! Men den tog slut alldeles för fort, jag hade lugnt kunnat sitta där i 2.30 timmar till!!!

Idag ska älskling spela golf efter jobbet, så jag får inte mysa med honom förrän seeent ikväll, så mig är det nog mest synd om just nu.

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men det löser sig garanterat. Nu ska jag iallafall gå upp till affären, det ekar tomt i kylskåpet.
/Golfhustrun

Sex and the city ikväll

Woohoo ikväll smäller det, då får jag äntligen se SATC!!!  åååå kan inte klockan vara 18.00 nu,???

Älsklings blå chinos som jag köpte till honom igår var för små, så vi måste byta dom idag, hoppas det finns en större storlek.

Annars händer inte så mycket nu på dagen. Jag ska gå till Öbo och sälla lite och så borde jag åka upp till cityakademin, men det gör jag nog imorgon.

Nu ska jag tvätta håret
/Golfhustrun


Home and alone

Jag är såååå ensam just nu och ingen tycker synd om mig. Så jag sitter här och knappar på datorn. Men snart ska jag gå hem till min mammi. Vi ska sjunga med till allsången. Jag har inte sett allsången på flera år, för jag har lyckats pricka in jobb eller resor precis när det har varit. Men idag så =)

Fy fan vilka snygga blå chinos jag köpte idag. Älskling fick också ett par, även dom blåa, så vi kan inte använda dom samtidigt, för då ser vi ut som två blåbär.

Nä, nu ska jag läsa lite bloggar
/Golfhustrun


Luncha

Det här blir ett kort inlägg.

Nu ska jag strax göra mig iordning, sen ska jag upp på stan och luncha med Baby. Det är skapligt länge sedan vi lunchade. Undra om vi kan hålla oss ifrån att shoppa? Tveksamt =)

Älskling spelar golf med sin bror hela kvällen, så det är låååångt tills jag får kramas med honom. Men den som väntar på något gott....

Måste dra
/Golfhustrun

Tråkigt när vänner mår dåligt.

Jag pratade med Baby för en stund sen. Hmm hon mådde inte riktigt bra. Och när hon mår dåligt så mår jag dåligt. Hon är och kommer alltid vara som en syster för mig. Min baby, älskar henne så mycket och vill bara att allt ska vara bra!

För en stund sen var jag och älskling ute på en snabbpromenad. Det var alldeles för kallt och vi hade alldeles för lite kläder på oss för at gå långt. Men det lilla var skönt.

Herregud vad jag längtar till Bästkusten. 2 veckor kvar bara =)

Jippi, på onsdag ska jag och tjejgänget se Sex and the city. Jag och baby kommer ladda upp tonvis med pappersnäsdukar, för här ska gråtas!

Nä, nu ska jag och älskling kolla på film
/Golfhustrun



Jag kom in!

Woho jag kom in på Komvux, nu ska det pluggas =)

Jag och älskling är galna, nu har vi bokat in en semester till. Den 6:e juli åker vi tillbaka till Bästkusten =) Så nu ser sommaren ut såhär:

*5:e juli- shoppingdag i Stockholm
*6:e-10:e juli-Västkusten
*12:e-19:e juli-Värmdö
*22:a-29:e jli- Mallorca

Hahah inte många dagar hemma i juli med andra ord, underbart!

Nu ska jag äta mat
/Golfhustrun

I'm back!

Hahha jag överlevde! Det här har varit den absolut bästa midsommar jag någonsin har upplevt. Fy fan vad kul vi har haft. Stugan vi bodde i var supermysig. Allt var så perfekt. Vi ville inte åka hem idag. Men vi har lovat varandra att vi ska flytta till västkusten någon gång, vi hör liksom hemma där på något sätt.

Jagorkar inte blogga idag, är ganska trött, får se om jag gör det senare. Men annars skriver jag imorgon, då kommer bilder också.

/Golfhustrun

Trevlig Midsommar!

Det här blir sista inlägget för den här veckan. För om några timmar drar jag och älskling till Hunnebostrand! Knäpp som jag är så har jag inte ens börjat titta på vad jag ska packa, men lugn lugn, detta händer alltid mig när jag ska resa någonstans, jag är alltid ute i sista minuten. Men allt brukar lösa sig ändå.

Jag har redan sett tre fulla människor idag och klockan är bara 10:35. Någon som sa att det är semester och midsommar?

Nä alla sötnosar därute, ha nu en förjävla bra midsommar, det ska iallafall jag ha!! Vi hörs på söndag igen (om jag har överlevt)
/Golfhustrun


Wreeswijk-dag

Idag lyssnar jag på Cornelis Wreeswijk, det var ett bra tag sedan jag gjorde det, men varje gång jag gör det så blir jag lika varm och glad.



/Golfhustrun

Knäppa kattbilder

Haha jag tog nyss knäppaste bilderna på våran katt Morris. Check it out

              Hhihihi han är så söt!

/Golfhustrun

Myggen here I come!

Imorgon åker jag och älskling till Hunnebostrand! Längtar jättemycket. Egentligen är det högst förvånande att jag åker frivilligt på denna lilla tripp. Vi ska bo i en liten stuga på en camping, stugan är inte mer än10 kvm. Toalett och dusch finns i ett servicehus längre bort. Nu lyser alltså varningstecknen. Jag har aldrig någonsin förut bott och aldrig trott att jag skulle bo på en camping. Jag har rest en massa, både i sverige och utomlands, men jag har alltid sett till att jag har bott på bekväma hotell eller i Sverige, bott hos bekanta eller hotell. Det handlar absolut inte om att jag är högfärdig eller nåt, nej nej, utan jag är så förbannat kräsen och något otroligt rädd för varenda småkryp.

Jag har jättesvårt att gå på offentliga toaletter, bajjamajjor och utedass finns inte i min värld att jag går på. (okej, bajjamajja har jag gått på en gång, men då hade jag också hållt mig i 10 timmar) Utedass däremot har jag gått in i en gång och vänt. Min kräkreflex sattes automatiskt igång.
I servicehuset är det vanlig vattentoalett, så det är tur, annars hade jag inte åkt. Men den delas fortfarande av många andra, samma sak med duschen. Men jag ska absolut ge det en chans.

Däremot alla kryp. Tänk om jag ser en orm? Då kommer jag inte levande från Hunne, det kan jag lova. Råttor och möss kommer också sätta mitt liv på spel. Syrsor, helikoptrar(ni vet dom där hårda långa sakerna som flyger), myror, getingar och maskar är också skitäkligt

Tack och lov ska vi in till mitt älskade Smögen, där har jag spenderat mina barndoms somrar. Där kan jag sitta på bryggan och bara njuta av livet och av Emil. För hur det än blir såkommer det bli min absolut bästa midsommar, för jag får fira den med älskling för första gången. Det finns ingen annan människa jag skulle kunna bo på camping med än honom. Med honom kan och vill jag göra allt.

/Golfhustrun

Klädbekymmer

Hmm, vad fasiken ska jag packa ner för kläder till Hunnebostrand? Det ska ju regna, men jag vill ju ha klänning ändå. Får väl packa ner hundra tröjjor också.
Jaja, det löser sig säkert.

Nu kommer strax älskling hem från golfen. Han och J spelade på Mellringe idag, det hade tydligen gått ganska bra. Hejja =)

Nu är jag sugen på te
/Golfhustrun

Hans Wiklund

Hmm jag läste nyss Hans Wiklunds uttalande om Sex and The City- filmen. Läs här

Han säger att de kvinnor som gillar den filmen borde tjäna hälften av vad männen tjänar, inte en krona mer. Undra om han tycker att männen som gillar filmen ska gå in till chefen då och sänka lönen till "kvinnonivå" eller får dom ha kvar samma lön?
Märklig åsikt han hade iallafall. Man har väl rätt att tycka om vilken film man vill, oavsett om man är feminist, gay, bi, hetero you name it. Film handlar ju om att drömma sig bort, få glömma alla krav och bekymmer för en stund. Även om vi strävar efter ett rättvist samhälle med lika lön och jämställdhet så måste man väl få vara lycklig över en Louis Vuitton väska tex, man som kvinna.
Hans Wiklund rekomenderar att man ska gå och se Hulken istället. Varför är den filmen mer rätt än SATC? Båda är ju lika mycket fantiserade. Varför är det mer rätt att fantisera om att man vill vara en Stor Stark Grön MAN än att vara Rik Singel Självständig KVINNA med massa snygga kläder och skor i garderoben? Än en gång, alla har väl rätt att drömma, oavsett läggning eller uppfattning om saker och ting. Filmens värld har inget med verkligheten att göra. Tänk om filmkritiker reagerade på att vegetarianer kollar på film där man äter kött?? Löjligt.

Löjlig åsikt Hans Wiklund.
/Golfhustrun

Torborg

Ser att Torborg har namnsdag idag, det kan det inte vara många som heter. Det låter som en viking =)

Idag tvättar jag, oerhört tråkigt men nödvändigt. Vet ni? om två dagar åker jag och älskling!!

Imorse skulle jag ringa doktorn, jag ska boka tid för att ta lite prover, min kropp mår tydligen inte som den ska må. Hur som helst, doktorn skulle ha telefontid mellan 8.00-8.45. Exakt en minut över 8.00 ringde jag och fick då höra att alla telefontider var uppbokade under dagen. WTF? Vem/Vilka har hunnit ringa på den minuten och boka upp hela dagen. Fan, jag tror att det är mygel, han hade nog ingen telefontid över huvud taget idag. Men jag får väl prova imorgon igen,då tänker jag börja ringa INNAN telefontiden börjar.

Anyway, för några timmar sedan fick jag superont i min visdomstand fö hundraelfte gången. Jag ringde tandis och fick en tid imorgon på eftermiddagen.

Idag ska jag laga en mexikansk kycklingpaj. Jag är inte så duktigt på att göra paj, så jag måste börja öva lite, för det är ju så himla gott. Nu ska jag hämta tvätt
/Golfhustrun

Love In This Club

Okej, skruva upp volymen på max och klicka på play så ska ni få höra något ljuvligt!

Stackars älskling, när vi åker bil så har jag med mig hela Usher-skivan men jag spelar den där låten på repeat på hög volym nästan hela tiden. Nu verkar älskling visserligen inte ha något emot det, men ändå, det är ju inte riktigt hans typ av musik. Men eftersom att jag är hans pärla så låter han mig spela den =)

Jag håller på att planerar en skivsamling att ta med i bilen till Hunnebostrand. Just nu ser den ut såhär:

*Usher-Here I Stand
*Lil Wayne- Tha Carter 3
*Stevie Wonder- Greatest Hits Collection
*Bob Marley- Greatest Hits
*Norah Jones- Alla tre skivorna

Hmm, ja, den måste utökas.
För övrigt så måste jag hylla Lil Waynes senaste skiva Tha Carter 3, okej alla hyllar den, men jag måste också göra det, för oh jesiz! Låtarna följer varandra som en porlande bäck. Magiskt. Snacka om fin återkomst för the king, Dr Dre. (kej, i min värld har han aldrig varit borta, men ändå)

Nu kommer snart älskling hem, han är på golf-möte.
/Golfhustrun

Seg idag

Herregud vad segt allting går idag, jag kommer mig liksom inte för med något. Skärpning skärpning.

Den här veckan får jag reda på om jag kom in på komvux eller ej, men jag tycker attjag borde kmma in =)

Idag ska jag luncha hos mamma, det var skapligt längesedan, så det blr trevligt.

Det här blev ett väldigt kort och tråkigt inägg, men jag har idetorka just nu, skriver mer sen
/Golfhustrun

Tagit det lugnt

ja, idag har jag och älskling bara tagit det lugnt. På eftermiddagen tog vi en promenad och nu ikväll har vi grillat (någon som är förvånad?) Vi grillade lax och åt färskpotatis.
Det var egentligen meningen att vi skulle upp på stan idag, men vi skippade det.
 Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi åker till Hunnerbostrand, jag längtar massor!

Nä, nu ska jag kolla på fotboll, hoppas det blir straffar, det är spännande!
/Golfhustrun


Fan att vi inte vann

Oj vilken bra dag det har varit. På dagen var vi hos svärmor och gratta henne. Det var jättefint väder så vi kunde sitta ute nästan hela tiden. Vi åt jättegod mat och hade det trevligt.

Efter det skjutsade älskling mig till Strömpis. Där mötte jag upp några vänner, vi fick en sittplats som tur var inne på strömpis och sen började fotbollen. Vilket drag det var! Snacka om att det är väldigt mycket roligare att kolla på fotboll på storbildskärm, då tycker tom jag att det är kul!
Älskling var hos en kompis och kollade.

När fotbollen var slut kom älskling och hämta mig, vi åkte och handlade grillmat, åkte hem och grillade och nu bara myser vi!

Nu ska vi försöka laga digitalboxen som verkar krångla, den får inte vara sönder, för vi ska snart kolla på bra flm
/Golfhustrun


Grattis!!

Grattis på födelsedagen svärmor!!


Ikväll är det fotboll, jag ska ju som sagt upp på stan och kolla på den tillsammans med baby. Solen får gärna fortsätta vara framme.

Jag har verkligen inte tid att skriva mer nu
/Golfhustrun

Flintastek

Nu har jag och älskling grillat, det blev flintastek, färsk potatis, god sås och sallad. Det var faktiskt riktigt skönt på balkongen.

Nu myser vi och läser tidningen, det känns som att det här kommer bli en helt perfekt kväll.

Morris och älskling spanar in varandra på balkongen


Älskling grillar och läser King
älskling grillar

Livet är fan helt underbart!
/Golfhustrun



Klart!

Sådärja, nu har Morris fått sin nya rosa kisslåda.


Han hjälpte till att göra iordning den, så söt.
Morris

Man blir hungrig av att hjälpa till
äter

Kolla vad fin den blev!
kisslåda

/Golfhustrun





Impad

Nu börjar det hända grejjer här på bloggen. Nu har jag lyckats ändra textsnitt =)

Men men, jag har verkligen inte tid att sitta här nu, kissen ska nämligen få sin nya kisslåda.
/Golfhustrun

Sol!

Solen är framme idag! Helt underbart, jag älskar sol. Nu får den gärna vara framme hela nästa vecka så att det är rktigt varmt och skönt när jag och älskling åker till Hunnebostrand.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Inget inplanerat, men jag ska garanterat mysa med älskling. Det kanske tom går att grilla.

Imorgon däremot så fyller svärmor år. Så då ska vi hälsa på henne. Efter det ska jag upp på stan med Baby och kolla på fotbollen på någon uteservering. Baby har faktiskt köpt en sverigetröja =)

Nu ska jag läsa Klick och Fredag plus att jag måste åka till apoteket.
/Golfhustrun

Nya kläderna

Här är älsklings nya kläder, på älskling himself =)
Allt från Lindeberg

älsklings nya snygga kläder


Pizza

Nu har vi nyss ätit pizza, så mumsigt!

Vi har varit på marieberg idag. Vi köpte en massa grejjer. Älskling köpte tex ett par beiga j.lindeberg chinos och en lindeberg tröja, bilder kommer senare. Dessutom köpte vi en rosa kisslåda till Morris =)

Nu ska jag mysa med älskling /Golfhustrun

Stevie Wonder!!

Jag kan inte fatta det!! Den 19:e september ska jag och älskling se Stevie Wonder i Globen! Jag kommer dö hahha, det finns ingen vars musik jag har lyssnat så mycket på som Stevie Wonder! Varenda känsla jag har haft i min kropp, glad som ledsen, kan berättas med en sång från honom. För att hur jag än har mått så har hans musik alltid fått mig orka fortsätta. Så det kommer bli grymt!!!

Reagge

Lägger in en till, ingen sommar utan Bob.

Bob Marley

Idag är förresten en Bob Marley dag.
Favoritlåten har gått på repeat några gånger, lyssna själva vet jag!

Bäst!

Kolla, nu har jag ändrat färg på Golfhustrun, rosa såklart. Jag har lagt in någon sorts namnsdags-grej plus att jag lyckades få in en klocka!

Känner mig nästan utmattad.
/Golfhustrun

Woho!

Jag gjorde det! Jag lyckades få in en besöksräknare i min blogg!!! Nu är jag otroligt stolt över mig själv =)

Hoppas nu bara att den tickar på i snabb fart!

Idag ska jag och älskling åka till Marieberg. Vi ska kolla på ett par chinos till älskling och lite andra saker.

Nu ska jag fortsätta mixtra med bloggen
/Golfhustrun


Regnrusk

Jag och älskling har  varit och bowlat, det var sjukt kul. Älskling vann alla gångerna, han var så himla duktig!

Nu sitter vi i soffan och har det mysigt. Vi äter jordgubbar och mörk choklad, mmmmm.

Men nu ska vi surfa runt lite på Hunnebostrand, måste kolla lite vad som är öppet under midsommar.
/Golfhustrun

Eller nä

orka ändra i bloggen, jag fattar noll ändå. Så som sagt, min blogg får se ut som den gör.

/Golfhustrun

Bowling ikväll!!


Japp, ikväll ska jag och älskling bowla! Vi har aldrig gjort det tillsammans någon gång, så det ska bli skitkul. Hoppas hoppas jag vinner =)


Nu har jag hittat en sida på internet där man får hjälp med att göra om sin blogg, http://designadinblogg.se heter den. Får se om jag klarar att göra om min blogg med hjälp av den sidan.


För övrigt idag så ska jag tvätta. Alltid lika kul.


Nä nu ska jag mixtra lite med bloggen.
/Golfustrun



Hunnebostrand

Japp, midsommar ska firas i Hunnebostrand. Jag och älskling har hyrt en liten stuga där. Det ska bli så mysigt =)

Jag gjorde nyss en väldigt god lasagne, med svamp och grejjer i, mums!

Ikväll är det fotboll. Älskling har bjudit över en kompis hit att kolla på fotboll med. Jag ska försöka kolla jag också, men jag är skapligt ointresserad, så jag kanske läser en bok eller nåt. Men jag hoppas självklart att Sverige vinner!

/Golfhustrun

Storm

Hjälp, jag blåser bort. Min ena blomma på balkongen har blåst sönder =(

Idag ska jag och älskling upp på stan och shoppa! Älskling ska köpa shorts och kanske några pikè. Jag ska köpa klänningar (ovanligt va?), en kjol som jag har span på och kanske den där marina tröjjn från Boomerang jag har pratat om. Jag har ingen bild på varken klänningarna eller kjolen, så jag får visa dom sen när jag har köpt dom.

Det ska iallafall bli kul att åka upp på stan, jag älskar att shoppa med min älskling. Han är verkligen min allra allra bästa vän.

Nu ska jag bädda sängen
/Golfhustrun

Midsommarplaner

Jag och älskling ska åka till Västkusten i midsommar! Det blev bestämt idag. Det kommer bli den bästa midsommaren i mitt liv. Bara det att få vara med den man älskar mest av allt på denna jord!
Nu hoppas vi bara på fint väder, det skulle vara skönt om man kunde få bada lite.

Idag ska jag och älskling till Oset. Det blir nog sista gången för den här veckan, det ska ju regna sen.

Har inte så mycket med att skriva nu
/Golfhustrun

Darin

Jag skulle vilja göra min blogg mycket finare, men ärligt talat så har jag ingen aning om hur man gör.  Så den får se ut som den gör, det är ju ändå innehållet som är vikigast.

Älskling är på väg hem nu, jag önskar att Göteborg låg runt hörnet så att han kom hem snabbt!

Vi ska grilla ikväll jag och älskling, vad vet jag inte än.

Baby, Honey och två andra tjejjer sprang på Darin (han som var med i Idol ni vet) igår kväll. Han kom i en bil och stannade den och frågade efter vägen till Max. Baby blev helt starstruck och kastade sig mot bilen och började ta kort. Jadå, hon är snart 26 år, men ränderna går aldrig ur en äkta fjortis =) Och eftersom jag och Baby är ungefär samma människa så hade jag garanterat gjort samma sak!

Baby med Darin



Nu ska jag diska och fundera på vad vi ska grilla
/Golfhustrun


Återuppstånden

Hahah mina solglasögon är tillbaka!
Jag hittade dom i min cykelkorg =)

Golfhustrun= en mycket förvirrad varelse

Hills

Idag spelar älskling golf på Hills i Göteborg. Det ska tydligen vara en superfin golfbana, han har en egen golfbil där =) Han lär ju vara så galet söt i den!

Det har gått förvånansvärt bra att sova själv de här två dagarna. Jag trodde inte jag skulle kunna sova en blund utan älskling bredvid mig, men jodå, fast jag har vaknat av minsta ljud.
Men idag kommer han hem!

Vad ska jag hitta på idag då? Hmm, jag borde städa lite, iallafall dammsuga. Sen vet jag inte riktigt, men det löser sig!

Just ja, jag tappade bort mina svarta nya solglasögon i fredags, grrrr så arg!

Nu ska jag duscha/
Golfhustrun

Godnatt

Nu har jag nyss pratat med älskling i telefonen. Det gör ju inte att jag längtar efter honom mindre precis. Men imorgon kommer han hem!!!

Idag har jag umgåtts med min kära mor. Vi åt god mat, kollade på fotbollen och hade allmänt trevligt.

Nu ska jag sova
/Golfhustrun

Så kul!

Herregud vad kul jag och tjejjerna hade det igår! Älskar min flickor så in i bomben mycket. Kvällen började med grillning på Baby's bakgård, sen gick vi upp till henne och kollade på massa Teneriffa-bilder. Jag och gänget var nämligen på Teneriffa för lite mer än ett år sedan och satan vad kul vi hade! Sen senare drog vi till Björnis, massa folk där och så kul!

På natten när jag kom hem ringde jag min Emil. Självklart började jag gråta när jag pratade med honom. Det var natt och jag skulle sova utan min Emil, inte bra. Jag trodde inte jag var så känslig, men tydligen hahah. Stackars min Emil.

Det hade gått sådär på golfen för älskling igår, men idag verkar det gå bättre! Han är så duktig. Gissa vem som är snyggast i Göteborg den här helgen? =)

Nu ska jag duscha
/Golfhustrun

Pust

Pu vad varmt det är, och varmare lär det bli under dagen. Men jag klagar inte, det är ju detta man har väntat på, men jag önskar att det var tillåtet att gå runt naken. Dessutom tycker jag att ÖBO kan bygga en stor pool utanför balkongen.

Idag ska jag hem till Baby och grilla tillsammans med flera goda vänner. Ska bli så enormt kul! Efter det blir det utgång till Björnis. Där har jag inte varit på ett halvår tror jag, det blir ju mest harrys, så det ska också bli kul.

Usch vad jag saknar min Emil, han åkte för 4 timmar sen. Hmm är det hälsosamt att älska någon så mycket som jag älskar Emil? Bryr mig inte om det inte är det, för att jag har aldrig mått så bra som jag gör när jag är med honom!

Nä, nu ska jag ut och sätta mig i skuggan.
/Golfhustrun

Aggressiv

Ojoj, jag ska nog inte spela tv-spel. Jag bet min älskling i knät, TVÅ gånger! Plus att jag slog honom ganska hårt. Anledningen? Jag tyckte han flina hånfullt mot mig när han gjorde mål. (men det gjorde han ju inte, det var ju bara hans fina leende som jag älskar så mycket) Jag förvandlas till nån sorts varulv när jag inte vinner i tv-spel. Herregud, bitas i knät. Jag måste skärpa mig...eller bli bättre i fotbolsspelet.
Tack och lov vet jag att älskling älskar mig ändå, men jag lovar, jag ska aldrig mer bitas eller slåss.

Nu är det inte många timmar kvar tills älskling åker. Jag får inte säga såhär för älskling men, *viskar* jag vill inte att han åker.
Men jag hoppas han vinner alla rundorna och att han kommer ha skitkul, det är han värd mitt hjärta.

Dags att nanna, tror jag ska sova på älsklings bröst hela natten.
/Golfhustrun

Tv-spel

Okej, det här trodde jag aldrig att jag skulle skriva, men jag har köpt ett tv-spel! Eller jag och älskling har köpt, men ändå. Det är nåt EM-fotbollsspel. Helt otroligt, men det ska bli kul som fan att spela. Jag spelade mycket tv-spel när jag var yngre, för jag hade en hög med killkompsar som var helt galna i det, så man blev ju influerad. Men fotbollsspel vet jag aldrig att jag har spelat. Oj oj, tänk om jag vinner över älskling, då blir det nog så att jag får sova på soffan inatt =)

Idag har jag och älskling ätit på Clarion, helt underbar mat! Jag kan varmt rekomendera det stället. Mysig omgivning, trevlig personal, allt var bra! Så dom kommer få många besök av oss.

Jag och älskling är på jakt efter ett koppel till kissen, men vi har kollat i massa mataffärer men nej nej. Så vi får köpa ett i en djuraffär.

Usch, imorgon bitti åker älskling, jag saknar honom redan =(

Lyssna på den här låten och gråt, njut, älska, vad som helst! Den är så bra att det gör ont. Mötley Crue är ett grymt underskattat band.

Nu ska jag spela tv-spel!!!
/Golfhustrun

Skor

Snart ska jag åka och hämta ett par skor på posten som jag och älskling har beställt. Det är svarta flip-flopskor. Så skönt att ha sådana nu när det är så varmt.

Ikväll sa jag och älskling till Clarion hotells uteservering. Tror det kan bli supermysigt. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig bara, men det blir säkert någon klänning, jag bor i klänningar nu =)

Nä, nu ska jag sätt mig på balkongen och läsa Elle, ett rykande färskt nummer kom i brevlådan för en stund sen.

/Golfhustrun


Oset

Jag älskar området Oset, det är så otroligt fint och fridfullt där.

Jag och älskling har nyss varit där, vi satt på samma brygga som igår. Dessutom klappade vi kor =)
Fan, jag råkade bränna mig lite på axlarna, det svider. Så klumpigt att inte smörja in sig med solskyddsfaktor i denna hetta.

Nu ska jag mysa med Emil
/Golfhustrun

Bomullströjja

Mitt nästa inköp blir en sådan där bomullströjja som man har när man är på havet.  Typ en sådan här, fast jag vill att den ska vara vit med svarta ränder. Jag har hittat en på Boomerang, så dit ska jag åka inom en nära framtid. Den enda trista är att jag inte har någon som helst lust att prova stora varma tröjjor i den här värmen. Men för den fina tröjjan kan jag göra ett undantag =)

Nu ska jag strax sätta mig i solen och sola en stund.

Oj oj, jag tror att fredagen kan bli riktigt kul. Hela gamla tjejgänget är samlat för första gången på ett år typ.
Men jag kommer sakna min Emil något fruktansvärt mycket.

Nä, soldags!
/Golfhustrun

Fundersam

Tänk vad livet är underbart med min Emil

Jag vill inte ens tänka på tiden innan honom.

Min fina fina älskling.

Gino

Idag har jag och älskling gjort en gino till efterrätt, vi har inte ätit den än, men jag tror den är god.

Efter älsklings jobb idag åkte vi till Oset och satt på en brygga vid vattnet. Det var så mysigt att vi bestämde oss för att göra det imorgon också, så vi skippar marknadsafton.

Vi har såklart grillat idag också, det fick bli korv med bröd.

Jag är hemskt dålig på att uppdatera den här bloggen när det är så fint väder, men jag lovar, imorgon ska jag skärpa mig.
/Golfhustrun

Pust

Idag är det tvättdag. Känns ofantligt jobbigt med tanke på värmen, jag vill ju vara ute! Inte inne i en dammig tvättstuga.

I eftermiddag när älskling kommer hem så ska vi åka upp på stan. Fika och shoppa lite.

Det händer rätt mycket den här veckan. Idag ska vi upp på stan som sagt, på onsdag är det marknadsafton, på torsdag ska jag och älskling till Clarion hotells uteservering och äta, på fredag åker älskling på golftrip till Göteborg, kommer hem på söndag. Jag ska till björnis på fredag med några vänner.

Men mest av allt längtar jag till 12/7.
/Golfhustrun

Underbart

Vilken helt underbar dag!

I morse började dagen med att Emil tävlade i golf, tyvär vann han inte, men han var klart snyggast på banan i sin nya pikè.
När han kom hem tog vi picnic-filten och åkte till småbåtshamnen. Där åt vi en glass, sen cyklade vi ut en bit och satte oss på en liten liten brygga. Vi doppade fötterna i svartån, men det var fortfarande kallt i vattnet. Sen cyklade vi igenom Oset och hem.
Väl hemma satte vi igång grillen och grillade karrè. Mums!
Sen satt vi på balkongen i flera timmar och läste och njöt. Tillslut blev si sugna på glass, så vi tog en kvällspromenad till Pressbyrån vid Universitetet, där köpte vi varsin Ben & Jerry sandwich-gass, helt galet god är den. Vi köpte också en tidning.
Hem igen till balkongen där har vi suttit till nu.

Nu är det dags att ta reda på lite disk efter grillningen, sen sova.

Det har iallafall varit en hur bra helg som helst
/Golfhustrun

RSS 2.0