Idol

Sitter här alldeles själv och kollar på idol, vilket är rätt trist. Älskling spelar innebandy, hoppas han gör många mål. Idag har jag köpt födelsedagspresenter till min älskling, tre stycken blev det. Älskling kommer bli såååå glad =)

Oj, han som sjunger nu på idol, han från Malta, tycker jag låter som en kvinna. Vet inte om det är positivt eller negativt, men rösten är fin iallafall. Han fick mycket bra kritik nu av juryn, så jag antar att han är duktig =)

Nu ska jag gå tillbaka till soffan, som inte alls är lika skön utan hjärtat

/Golfhustrun

Äntligen läkartid!

Det är en sak i min kropp som inte mår som den ska och äntligen äntigen äntligen har jag fått tid hos doktorn! Gissa om jag har kämpat länge. Tyvärr är det nu så att min läkartid inträffar exakt samtidigt som en annan oerhört viktig händelse, en grej som jag mer än allt vill vara med på, som ett stöd. Men min kropp säger att jag måste gå till doktorn så jag hoppas (och kanske vet) att jag inte sviker personen som ska på den här andra grejen. För i så fall kan jag inte leva med mig själv.



Hur skulle ni ha gjort?

Vild

Idag är tisdagstemat vild, kul tema tycker jag! Spana in olika tolkningar här

Och här är mtt bidrag:

Jag blir slukad av en vild våg!


/Golfhustrun

Färjan

Ikväll börjar Färjan. Skrämmande nog känner jag igen bartendern på båten som är med i serien. Alltså ett stort bevis på att jag har åkt Cinderella allt för många gånger. Men nu är det ett tag sen jag åkte, så risken att mitt face dyker upp i serien är minimal, däremot har Baby och Honey all anledning att vara nervös *fnissattack* Jag ska iallafall spana in serien, tror den kan vara riktigt bra!

Nu ska älskling på fotboll, ÖSK-Norrköping, självklart vinner ÖSK!!!!

Själv ska jag knalla hem till min lille mor.

/Golfhustrun


Womanizer

aj aj aj aj Brittan Spjuts nya låt har satt sig håååårt på min hjärna. Bort bort!


Fast jag erkänner, jag tycker den är rätt bra =)


Lyssna här vettja!


/Golfhustrun

Nytt tema

Veckans nya fototriss är under temat mjukt. Spana in mitt bidrag nedan och kolla in andras här!

Den färska, nybakade bullen är mjuk än så länge.



Min fina älskling är den mjukaste som finns, med det mjukaste hjärtat.


Våran mjuka härliga säng.



Sådär, det var min tolkning på veckans tema.

/Golfhustrun


Färdigbakad!

Sådär, nu har vi bakat klart. Det blev kanelbullar fyllda med vaniljkräm och rulltårta med tiramisu-fyllning. På fredag ska vi baka cheesecake, det får bli själva tårtan.

Nu ska vi sätta oss i favoritsoffan och bara mysa.

Trevlig kväll alla!

/golfhustrun

Ska baka nu

Sådärja, nu ska jag och älskling baka inför hans födeklsedag.


Skriver ikväll vad det blev.


Ramon, dina kommentarer är verkligen uppiggande!

/Golfhustrun

Hemma igen

Hahah typ alla restauranger var fullbokade, så till slut hamnade vi på chinamuren, absolut inte fy skam. Vi åt buffe och en härlig efterrätt. Vi är otäkt mätta just nu, men det går snart över =)

Nu ska vi krypa upp i soffan och börja njuta av helgen som vi har framför oss.

I helgen ska vi baka inför älskings födelsedag. Kul kul =)

Trevlig kväll alla!

/Golfhustrun

Restaurang-besök

Snart ska jag och älskling upp på stan och äta på restaurang, grejen är den att vi inte kan komma på vart vi ska äta. Jag är helt galet sugen på fisk, men kommer inte på en enda fiskrestaurang i örebro, eller någon restaurang som serverar god fisk över huud taget. Kanske går det att söka på eniro.se?

Hmm, vi hittade en italiensk restaurang. Då blir det visserligen ingen fisk, men dom verkade ha god hemmagjord pasta. Så dit drar vi nu, ska bara hitta några kläder att ha på mig.

Ciaoo!

/Golfhustrun

Fredagsfärg-brun

Kolla in denna sida, där lägger man upp foton efter bestämda teman, jättekul!

Denna fredag ska temat vara brunt, här är mitt bidrag:


Jag har en uppenbar faiblesse för bruna väskor (kissen ville inte flytta på sig när jag tog kort, så bortse från honom)


/Golfhustrun

Ny T-shirt

Just nu har jag på mig en superfin ny t-shirt som jag fick av min älskling idag =) han fick den från blodcentralen efter att han hade varit så duktig och lämnat blod, så man kan säga att han offrade sitt blod för mig =)

Ve ni vad jag mer fick av älskling idag när vi var på stan? Ett nagellack från O.P.I, gissa vem som är glad! Färgern är mörkt mörkt typ mörkbrun-lila-plommon, svårt att förklara men helt underbart!!!

Just ja, igår köpte jag ett par vita converse-skor, en svart kofta från H&M och nya strumpbyxor...eehh jaaa mina csn-pengar för denna månad är sluuuuut ahhaha =)

Åhhhhhhh förresten GISSA VEM SOM FICK VG PÅ MATTEPROVET????? Jag jag jag jag!!! Det mina vänner, har aldrig någonsin hänt förrut, jag har alltid alltid alltid fått IG eller G-
Ge mig maaassaaa beröm =)

Nu ska jag kolla på Baywatch med sugarpie...alltså älskling *fniss*

/Golfhustrun

Sjukt bra låt (känd från lindex-reklamen)

Vem tror ni är gladast i världen? Jo jag, för jag fr höra Sia med electric bird flera gånger om dagen så fort jag sätter på tv:n, det är en av mina favoritlåtar och nu har Lindex haft den goda smaken och tagit med den låten i sin senaste reklamfilm.

Lyssna på hela låten här:

:

Loretta Lynn & Jack White

Här är en annan låt som jag bara äääälskar, det är ingen kärlekslåt, som i förra inlägget, utan bara ett stycke bra låt =)
 


Kärlekslåt

Ibland är jag oerhört gammaldags i min musiksmak, men håll med mig, smälter man inte till denna sång?




Strunta i den ytterst dåliga videon och lyssna till texten och musiken istället. Underbart!

/Golfhustrun

Veckans fototriss

Jag har  valt att vara med på denna roliga sida, fototriss

Här är mina tre bilder för denna veckas tema, kroppsdelar.

Morris kloka ögon


Mitt ringfinger med ringen som symboliserar evig kärlek till min älskling


Två älskandes fötter



Kul tema förövrigt

/Golfhustrun


Mums

ojojoj vad goda dom blev, älskling kommer inte bli misnöjd =)

/Golfhustrun

Bakar choklad-croissants!

Nu har jag gett upp pluggandet för en stund, jag kommer inte så mycket längre. Istället har jag börjat baka choklad-croissants. Jag äääälskar croissants över allt på jorden, så gissa om jag var i himlen när jag och älskling var i Paris =)

Nu måste jag kolla till dom
/Golfhustrun

Plugg plugg plugg

Idag är det bara plugg på schemat. Älskling är borta hela dagen, först jobb, sen hjälpa sin pappa med hans bil, sen innebandy, så det passar utmärkt för mig att ägna mig åt plugg då. Typiskt så är det superfint väder ute, så jag funderar på att avbryta studierna en stund och ta en promenad. Det får man väl? =)

Hoppas detta väder håller i sig i flera månader. snön får mer än gärna utebli i år.

/Golfhustrun

Baywatch och god mat

Jag och älskling har en så underbar kväll idag. Vi har ätit gott /lax,potatisgratäng,broccoli och räkor) och nu sitter vi uppkrupna i varandras famnar och kollar på Baywatch, kan livet bli bättre? =)
Dessutom, finns det något underbarare än att ligga i sin älskades famn, känna värmen, lägga ansiktet mot hans bröst och andas in alla underbara dofter.

Hörni, håll tummarna, på torsdag har jag historiaprov.

En annan bra grej, jag har räknat lite och jag tror jag kan vara klar med komvux vt 2009, alltså till sommaren! Så går allt som det ska så är det jag som är inskriven på medicinsk sekreterarutbildning ht 2009, håll tummarna för det med!!

/Golfhustrun

Framtida bebis?

Kolla här vad jag har gjort, jag har gått in på makemebabies.com och lagt upp en bild på mig och Emil för att se hur våra framtida barn kommer se ut. Jag valde att kolla både på hur en flicka och en pojke skulle se ut.


Det här är tjejjen, jag tycker hon blev mest lik Emil, alltså helt bedårande söt =)



Killen fick mina mörka lockar..hiihi en liten pirat =)


Kul sida tycker jag =)

/Golfhustrun

Stevie Wonder=grym

Okej, vi har precis kommit hem. Jag orkar egentligen inte skriva en rad, men jag måste bara säga två saker:

*herre j*vlar vad bra Stevie Wonder var, globen kokade kan jag säga!

*Ohhhhh vad vi hr shoppat idag, min pojkvän har den totalt snyggaste klädstilen, sååå snygga kläder köpte han iag...eller han köper jämt snygga kläder. MUMS

Skriver mer imorgon.

/Golfhustrun

Stevie Wonder imorgon!

Åhhhh imorgon smäller det! Då åker jag och älskling till Sthlm och kollar på Stevie Wonder i globen. Herregud, det kommer bli helt magiskt.

Jag hinner inte skriva så mycket mer nu, skriver mer imorgon.

Just ja, önska mig lycka till, för imorgon har jag matteprov 8:30. Nervigt!

God natt
/Golfhustrun


Don't cry daddy

Här är låten som har gått på repeat på datorn hela kvällen. En av tusen favvolåtar med Elvis, den här ligger lite extra högt.




/Golfhustrun

Angående självkänsla

Idag kom jag att tänka på en sak. Det var nämligen såhär. I skolan idag så pratade jag med en tjej om Mikael Persbrandt. Av en händelse så råkade den här tjejen ha en bild på henne och Persbrandt i sin mobil. Jag bad att få se bilden och hon säger då:
-Javisst, men kolla bara på Micke, för jag ser inte klok ut på bilden.

Då slog det mig. Varför varför varför är det okej att nedvärdera sig själv på det sättet? Om inte den här tjejen hade sagt de där orden till mig innan och jag hade kollat på bilden och utbrast just det hon sa, då hade det ju inte varit okej, då hade hon ju blivit ledsen (hon hade kanske hållt med, men innerst inne hade det gjort ont) Men när man själv säger taskiga saker om sig själv så är det okej. Bara för att hon sa sådär till mig så kollade jag ju automatiskt på henne, såg inget som såg konstigt ut, men ändå. Det där är så otroligt vanligt, speciellt bland tjejer. Tänk vad myclet roligare det skulle vara om man kunde uppskatta sig själv lite mer, ta vara på det där unika som faktiskt varje människa har. Den här tjejen kunde ju bara ha tagit fram mobilen, sagt: kolla vilken fin bild jag har på mig och micke och sen inget mer.

Vi måste sluta nedvärdera oss själva. Ser man bara fel hos sig själv och inte kan älska sig själv, oavsett hur man ser ut eller vad som har hänt i livet, så kommer vi alltid att ha svårt att kunna ta till oss kärlek från andra, även ha svårt med att ge kärlek.

Kan vi inte iallafall börja smått? Vi kan väl lova varandra att aldrig mer klanka ner på oss själva när vi är med på något kort. Vi kan väl vara stolta istället. Tycker någon att man ser förjävlig ut på kortet (vilket jag tror är ytterst ovanligt) så kan man väl bara skratta åt det och hoppas på bättre lycka nästa gång!

/Golfhustrun

Presentnojja

Vaaaaaaaaad ska jag köpa till älskling när han fyller år. Jag hade en ide, men den gick inte att få tag på, sen hade jag en till, men den fanns inte, sen hade jag en tredje, men då hade jag blivit ruinerd på kuppen. Nu har jag inga mer ideer. Jag tycker älsklig kan skjuta upp sin födelsedag några år så jag får tänka lite.




Mig är det nog mest synd om just nu.

Fotboll ikväll!

Ikväll ska älskling se ÖSK-Gefle...ÖSK vinner såklart! Men jag tycker synd om älskling som måste stå ute i kylan, visst han måste ju inte gå dit, men ändå.

Jag och älskling har nyss varit nere vid svartån och kollat in ett bostadsområde som heter Norensberg. Där har dom hur fina radhus som helst och jag och älskling vill bo där någon gång i framtiden, håll tummarna att vi får tag på någon lägenhet där någon gång.

Nu ska vi äta nudlar och dricka varm chokllad, oerhört näringsrik middag ikväll med andra ord =)

/Golfhustrun

Svampplock

Igår var jag och älskling i skogen, faaaaan vad trattkantareller vi hittade! Snacka om att vi hade tur. Älskling lyfte på en gren och därunder bara vällde det fram med trattisar. Det tog aldrig slut, vart vi än kollade så dök det upp mer och mer. Vi var tvugna att sluta plocka tillsut, vi ska fortsätta på torsdag. Ha ha helt sjukt. Älskling hittade några riktigt maffiga kantareller också! Så igår blev det varma mackor med svampstuvning, mums!

Idag har älskling tävlat i golf, han vann tyvärr inte. Jag har bara pluggat å pluggat. Jag har dels redovisning i historia på tisdag, dels matteprov på fredag, dels ett arbete i religion om Siddharta Gautama på 10 sidor som ska vara inlämnat om två veckor och dels ett jättearbete i svenskan som också ska vara inne om två veckor. Pust säger jag bara, men jag ligger väldigt bra till. Men jag kommer garanterat  få panik i slutet iallafall.

Nu ska jag gå å lägga mig, hoppas alla har haft en bra helg!

/Golfhustrun

Robyn-Cobrastyle

Hmm jag har aldrig varit något större fan av Robyn, men den här låten var ju riiiiktigt bra!

Me like very much ;)



/Golfhustrun

Älskling snart 29

Hmm, plötsligt slog det mig att min älskling fyller 29 om en knapp månad. Någon som har en ide på vad jag ska köpa till honom? En rullator? Halkskydd till skorna? Shoppingväska på hjul? Fotriktiga skor? Eller kanske en käpp?

Jag måste spåna lite, kom gärna med ideer, för jag är inte så van att handla till nyblivna pensionärer.

/Golfhustrun

Sköna fredag!

Åhhh äntligen fredag, underbart!

Asså jag hade så sjuka drömmar inatt, jag minns egentligen inte vad de handlade om, vet bara att de var sjuka. Knepigt det där.

Hmm, vad händer idag då? Eftersom det är fredag så ska jag tvätta klockan 13.00, trevligt värre. Sen kommer älskling hem, då ska vi till marieberg och försöka ännu en gång att få tag på ett par stövlar till honom.  Fan, finns det verkligen inga svarta gummistövlar i herrstorlekar? Varför bara gröna?

Nåja, nu ska jag inte sitta här och skräpa mer. Jag ska koka en varm kopp choklad och plugga lite.

/Golfhustrun

Kyligt idag

Ojojoj igår blev det shopping med älskling. Jag trodde aldrig jag skulle skriva detta, men jag köpte faktiskt ett par gummistövlar igår. Dessa köpte jag, helt okej svarta, enkla vikingstövlar. Nu är vi på jakt efter ett par till älskling också. Jag köpte även ett par chinos, en kofta, ett linne och ett par mysbyxor.

Stövlarna köpte jag mest för at jag och äskling ska ut i skogen och plocka svamp i helgen. Jag längtar massor!

Nu ska jag sätta mig hos älskling och kolla på fotboll, heja Sverige!!

/Golfhustrun

Fylld med historia

Sådärja, nu är jag hemma igen från skolan. Nu är min hjärna fylld med romersk historia.

Om en stund kommer älskling hem, vi ska upp på stan. Kolla lite i affärer och fika.

Herregud vad kallt det är idag tycker jag. Jag skulle nästan ha behövt vantar när jag åkte till skolan. Usch dumma höst, gå och göm dig, jag vill ha sommar!
Fast det finns en stooor positiv grej med hösten, och det är modet! Det är alltid helt underbara kläder på hösten, tänk bara alla underbara koftor man får använda. Och skorna!
Jag har alltid en drömbild av hur jag vill se ut varje höst, och det är alltid samma bild. Jag ser mig själv med en stickad basker, en fin kappa, grova strumpbyxor och ett par stövletter gåendes i ett höstigt Central Park, med löv i alla möjliga färger på marken.
Konstigt nog uppfylls aldrig den där drömbilden, men kanske att jag kan ha ungefär sådana kläder i höst iallafall? New York och Central Park får vänta några år.



/Golfhustrun

Snart skola

japp, snart ska jag till komvux, har bara en lektion idag, Historia. Den går fort, för den är så kul! Varför kunde jag inte ha tyckt det när jag gick i gymnasiet?

Jag är otroligt dålig på att blogga nu, jag vet, men jag lovar mig själv att skärpa mig =)

Nu ska jag fläta mitt hår.

/Golfhustrun

Vann inte

Min älskling vann inte km, men han kom på en hedersvärd tredjeplats. Tänk på att det har varit skitdåligt väder, så för mig har han varit väldigt duktig!

Idag har jag lunchat med Baby, väldigt trevligt. Hon och Honey har bokat resa till Thailand. Den 3:e december drar dom och kommer inte hem förrän 1:a maj. Usch, hur ska jag klara mig från att inte lunca med Baby på fem månader???!!!

Nu ska jag inte sitta här och slöa mer, utan nu ska jag mysa med Emil.

Hoppas alla har haft en bra helg!

/Golfhustrun

Why?

Varför varför varför har jag så svårt för matte? Varför har jag så svårt att förstå även fast älskling förklarar så bra för mig? Varför föddes jag i en värld där man måste räkna matte?

JAG HATAR MATEMATIK.

Mattetal

aaaaahhhhhhhhhhhhh jag har fastnat på ett mattetal som säkert är hur lätt som helst att räkna ut, men eftersom att jag är så sjukt dålig i matte så förstår min ärthjärna ingenting!!!

JAG BLIR TOKIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vinner KM nu i helgen

Den här helgen spelar min älskade golfare km och han har stor chans att vinna. Vill alla som läser denna blogg göra mig en tjänst? Snälla be till högre makter att vädret inte ska skita sig, för jag vill så gärna att det ska gå bra för min älsklig. Så inge spöregn, ok?

Igår hade jag och älskling det jättemysigt. Det var inte många sekunder vi inte kramades. Min älskling luktar så gott, speciellt hans högra kind, den kan jag snusa på hur länge som helst. Mitt fina hjärta, älskar honom så mycket.

Vad ska ensamma jag göra hela helgen nu då? Jo idag ska jag plugga hela dagen och imorgon kommer Baby hit. Ska bli kul, var ett tag sen vi sågs.

Nu ska jag äta frukost.

/Golfhustrun

Blommor av min älskling

Vet ni en grej? Igår fick jag den finaste rosa blomman jag någonsin fått av min älskling. Anledningen? Att han älskar mig så mycket. Kan man ha en bättre pojkvän än mig? Är det möjligt att det finns någon som är lika underbar som min? Som ställer upp lika mycket, som säger att han älskar dig tusen gånger om dagen och verkligen menar det? För det gör min.

Älskling älskling älskling jag älskar dig massod =)

(och för alla som undrar, ja det ska stå massod, det är en intern grej ;)

/Golfhustrun

Wanted

Filmen Wanted som jag och älskling såg häromdagen var riktigt grym! Angelina Jolie är fiiiiin ;)

Idag har jag haft en muntlig redovisning i min svenska b kurs, den handlade om folks läsvanor. Jag fck jättemycket beröm för arbetet och läraren återkopplade ofta till det jag redovisade om i diskussionen som vi hade efteråt. Så just nu är jag väldigt stolt över mig själv.

Snart ska jag och älskling äta chokladpudding och kolla på Baywatch.

Ha en skön tisdagkväll alla!

Ps, nästa fredag är jag och älskling i globen och kollar på Stevie Wonder, magiskt!!

/Golfhustrun

RSS 2.0