Bildligt talat vecka 36



Fler bidrag hittar du hos Mimo

Lugnt

Just nu är det alldeles lugnt i huset. Älskling ligger och sover, kissen spinner bredvid mig i soffan och jag sitter här med en skål filmjölk och läser bloggar. Vad skönt det är med en laptop! Få sitta vart man vill. Vi fick vårat internet till den igår, för hun ringde till 3 och bad om kollinumret på paketet. Han fick det och sen gick han upp till affären för att se om paketet hade kommit, och det hade det! Hi hi så vi fick hem paketet utan att ha en avi. Superbra, så nu har vi installerat allt och vi är verkligen supernöjda, jättebra internet! Så ska ni skaffa mobilt bredband, så skaffa 3!

Nu har en viss älskling vaknat, så söt. Han kom upp nu alldeles yrvaken, mitt fina allt!

Oj oj oj vad jag flagar efter sommarens solbränna! Inte nice. Måste peela mig ordentligt.

Igår kväll skjutsade vi huns bror till Klockhammar (ute i ingenstans typ) Han skulle på 25-årsfest där i en lada. Hoppas verkligen han fick superkul. Det var inte det värsta draget jag har sett direkt, när vi lämnade av honom. Men samtidigt var klockan också bara 21:00, så det kanske inte hade kommit igång än. Men som sagt, hoppas ändå att han fick en skitkul kväll!

Jag och älskling skulle egentligen gått på kräftskiva, men både han och jag har varit krassliga några dagar, så vi skippade det.

Nää, nu ska jag prata lite med min man. Ha en fin dag!

/Golfhustrun

Shoppat

Igår var jag och hun på Marieberg. Hun fick tag på nya, jättefina golfskor, plus en golfhandske. Själv köpte jag mig ett par stövlar!! Hur snygga skor har DNA egentligen? Farligt.


Kass bild, men who cares? Stövlarna är galet snygga ändå =)

Vi har inte kunnat inviga våran nya dator än, för det mobila bredbandet har inte dykt upp. Men på måndag så =)

Ikväll ska vi bara ta det lungt. Hun är lite krasslig, så det är dumt att förvärra det.

Imorgon ska vi på kräftskiva hemma hos J och C. Kul kul!

Ha en bra kväll!

/Golfhustrun

Ny dator!

Wiiee igår köpte jag och hun en ny dator, en laptop. Hej då fula datorbord, hej då sladdar, hej då fula högtalare, hej mer plats! Dessutom skaffade vi tre mobilt bredband, så hej då värdelösa com hem!

Ahh känns som en befrielse, för jag hatar verkligen sladdar, jag får utslag av dom. Nu håller jag på och för över alla bilder vi har på den stationära till laptopen. Det tar sin lilla stund.

Idag ska vi tvätta och åka till Dormy, dom har rea och hun behöver nya golfskor.

Har egentligen inget mer att skriva nu, kanske skriver mer sen.

/Golfhustrun

Ny frippa!


Ny frisyr =) Tycker den blev hiiimla bra ^^

/Golfhustrun

Mys hela dagen

Idag har varit en mycket bra dag ^^

Först var jag hos min otroligt höggravida, fina fina vän C. Hon fyller år, så gänget gick till henne och firade. Vi åt tacos och hade det allmänt bra. Alla vill (allra mest hon såklart) att hennes bebbe ska ploppa ut nu. Gissa om det kommer bli älskad av alla oss "mostrar" Den ungen kommer aldrig känna sig ensam =)

Efter det åkte jag hem till min andra fina fina vän C. Hos henne fikade jag, pussade på Natalie, kramade Natalie, lekte med Natalie och bara tittade på Natalie. (ja ja hon kanske får mer uppmärksamhet än C, men det kan inte hjälpas, ungen är som socker, oemotståndlig) Vid halv åtta kom hun också dit. Han fick med sig tårta hem, för det fanns massa kvar från dopet. Det blev han mycket glad för =)


Vad säger ni, skulle jag passa med en liten?


Blir man mycket sötare än såhär?


Äter gröt med blåbärssylt, syns det?

Nu sitter hun och kollar på fotboll. Liverpool mot något annat lag. Själv sitter jag här, men ska strax ansluta mig till soffan. Sätter mig nog och läser en bok, håller på med "Skumtimmen" av Johan Teorin. Imorgon börjar skolan förresten! Ska bli kul att komma tillbaka till vardagen.

Hoppas er dag har varit bra. Jag har inte skrivit något om lördagskvällen, men den var bra, mycket bra. Vi hade galet kul!

/Golfhustrun

Bildligt talat vecka 35

  


Fler bidrag hittar du hos Mimo

/Golfhustun

Skog

Idag vill jag ta på mig gummistövlar, en stor mysig kofta och bege mig till skogen. Andas in den där doften som bara finns i skogar. Vandra vandra långt bort, stanna vid en sten och bara sitta där och lyssna på stillheten.




/Golfhustrun

Finaste dopet

Åhh, jag, hun, baby och honey var nyss på lilla Natalies dop. Herregud vad fint det var, den lilla ängeln var så duktig, hon var vaken och sov vartannat. Efter dopet som var i Längbro kyrka gick vi till församlingshemmet och fikade. Har nog aldrig sett så mycket fikabröd i hela mitt liv! Men oj vad gott det var. Vi satt där med C och L och lilla Natalie såklart och hade så kul. Sen var det dags för presentöppning, massa fina presenter var det. Från oss fick Natalie ett goselamm ( som blev väldigt populärt) en sångbok och en barbappamössa.


Prästen döper sötnosen. Natalie Carla Sofia blev det fullständiga namnet


Lilla ängeln tillsammans med sina stolta föräldrar. Kolla vilken fin kläning hon har! Det är hennes pappas mormor som har virkat den.


Min fina vän C tillsammans med sin dotter.


Ikväll ska gänget ut och öla. Huns kompis J följer också med, vilket jag tycker ska bli superkul! Kanske följer huns kompis K med också, hoppas!

Hoppas eran dag har varit lika fin som min.

/Golfhustrun

Inglorious Bastards

Ska ni bara se en film i år, så ska ni se Inglorious Bastards. Alla som älskar Quentin Tarantino kommer bli sååå nöjda. Jag och hun var nyss och såg den på bio och vi är alldeles lyriska. Gud vad bra den är!!!


Aldo, bästa bästa Aldo som inte kan ett dugg italienska hahaha!!

Nu sitter jag och hun i soffan och bara slöar. Hun smällde nyss i sig en pizza, själv åt jag en sallad.

På dagen var jag på stan med baby. Vi köpte doppresent till lilla Natalie som döps imorgon. Jag, hun, honey och baby ska dit. Dessutom köpte vi födelsedagspresent till C som fyller på måndafg.

Nä men som sagt, gå och se filmen och njut.

/Golfhustrun

Bokslukare

Två böcker väntar jag på ska komma ut i bokhandeln nu, Camilla Läckbergs "Fyrvaktaren" och Paolo Giordanis "Primtalens ensamhet"

               

Om "Primtalens ensamhet" står det såhär:

Mattia är en överintelligent pojke med en förståndshandikappad tvillingsyster, Michela. Att ständigt ha systern i släptåg känns förödmjukande för honom. Så när tvillingarna för första gången blir bjudna på ett födelsedagskalas hos en klasskamrat bestämmer sig Mattia för att lämna Michela ensam i parken med löftet att han snart ska komma tillbaka. Men synär han återvänder är systern spårlöst försvunnen.
Alice är en flicka som liksom Mattia bär på en mörk hemlighet. Mattia och Alice knyts hårt samman, men utan att lyckas nå varandra. Primtalens ensamhet är en roman som inte lämnar någon oberörd. Det är en psykologiskt laddad uberättelse om lojalitet, vänskap och kärlek mellan två unga människor.

Och om "Fyrvaktaren" såhär:

När döda börjar tala
Den efterlängtade sjunde delen!

Polisinspektör Patrik Hedström har precis återvänt till arbetet efter en tids sjukskrivning. Han har försökt vila upp sig, samtidigt som han har tagit hand om sin fru Erica och deras för tidigt födda tvillingar.

Men knappt hinner han kliva in på polisstationen förrän han kastas in i en ny utredning. En man har hittats mördad, skjuten i bakhuvudet hemma i sin lägenhet.

Offret är Mats Sverin, kommunens ekonomiansvarige, en alltigenom trevlig och omtyckt person. Ingen har ett ont ord att säga om honom.

Tillsammans med sina kolleger börjar Patrik kartlägga Mats liv, som rymmer fler hemligheter än någon kunnat ana. Varför lämnade han Göteborg hals över huvud för att flytta till sin barndoms Fjällbacka? Vilken är hans roll i projektet att bygga om det gamla badhotellet till spa? Och är det en slump att även Mats ungdomskärlek Annie har återvänt? De har inte haft kontakt på många år, men nu befinner hon sig med sin son på ön Gråskär utanför Fjällbacka, där hennes släkt har vistats i generationer.

Också Gråskär bär på hemligheter. I folkmun kallas den Gastholmen och har alltid omgärdats av mörka rykten. Det sägs att de döda går igen och att de har något att berätta för de levande ...

Verkar ju hur bra som helst ju! I september kommer båda ut, läs mer här och här

Idag har jag flängt runt med min mamma. Först var vi hos veterinären, sen hos mormor, sen marieberg, sen veterinären igen. Ha ha, har verkligen inte fått mycket gjort här hemma.Men det gör detsamma. Jag köpte hårfärg på marieberg, nu ska jag bli rödbrun. På tisdag ska jag klippa mig, längtar!

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen får jag se vad jag hittar på.

/Golfhustrun

Hemma från paradiset

Men åååhhh vad bra vi har haft det. Vi har varit på världens finaste och varmaste ö, ett litet paradis där ute i Egeiska havet. Jag kan bara säga, ÅK DIT!

Maten har varit underbar, havet ännu bättre och människorna fantastiska!

Jag är dötrött, lovar att skriva mer imorgon.





/Golfhustrun

Bröllopsresa!

Nu får bloggen ta semester i en vecka, för i natt åker jag och min man på bröllopsresa!

Vi hörs igen den 19:e


Hej då Sverige, hej Samos och Kokkari!

/Golfhustrun


Härlig helg

Oj vilken bra helg det har varit!

I lördags var jag först och badade med hun, C och L i Sannabadet. Det var hur varmt som helst, så det var helt underbart att kasta sig i poolen,

På kvällen åkte hun till Åsbro för att träffa sin lillasyster. Själv åkte jag hem till baby. Där samlades vi ett gäng vänner för att grilla och dricka vin. Tillslut slog klockan tolv, så på vingliga ben (jaaa vi blev kanske lite fulla ha ha)  drog vi till Haryys. Herregud vad vi dansade! Mina fötter värkte dagen efter he he, kanske lite på grund av mina nya pumps, jag vet inte =)
Hun kom och hämtade mig på natten (jag vet, han är underbar)

På söndagen var jag bakis, men vi gick ändå upp och tvättade. Efter det åkte vi och badade igen. Jag trodde jag skulle dö flera gånger för att jag var så trött. Vi stannade inte så jättelänge, men det var sååå kul. Sen åkte vi hem och sov ha ha, väldigt skönt kan jag säga!

Idag ska jag fixa lite här hemma, när hun kommer hem ska vi åka och växla pengar. För imorgon natt drar vi!

Visst är min nya bakgrund fin? Tycker den passar mig och min nyblivna man =)

/Golfhustrun

Hot hot hot

Idag är det varmare än varmast, så vill mig något så är jag i Sannabadet med hun, C och L.

Ikväll blir det grill och alkohol hos Baby med fina vänner och älskling.

/Golfhustrun

Goosh!

Kolla in mina nya kariesframkallande snygga pumps!


Hur snygga?

Kan man få nog av pumps? Min skogarderob väller av dom, men ändå skulle jag kunna köpa nya varje dag. När gud skapade pumpsen så tänkte han nog på mig, promise!

Dom här är iallafall mina nya bästisar, jag ska inviga dom imorgon, för då är det party med Baby, hun och gänget.

/Golfhustrun

Vass



Tänkte jag skulle vara med i en fotoutmaning som jag hittade hos svärmor

Dagens tema är vass. Min bild kommer ifrån sträckan mellan Bovallstrand och Hamburgsund. Bilden är tagen från bilfönstret, därav skärpan på vasset. Men jag gillar bilden mycket och man ser ju att det är vass!

Kolla in andras vass hos Åsa

/Golfhustrun

090805

Vad kvavt det är ute! Stackars hun som spelar golf. Själ har jag nyss gått loss med dammvippan, jag har en sådan där med strutsfjädrar, mycket bra =)

Snat ska jag göra lite kvällsmat, får nog bli pannkakor idag. Det blir nog hun glad över när han kommer hem, för han älskar mina pannkakor.

Idag fick jag mitt nya körkort, så nu heter jag Lundell även där!

Nu ska jag börja med middagen

/Golfhustrun

090803

Oj vilken helg!

I fredags kväll drog jag och hun till Pitchers, där skulle vi ta en öl med Baby och hennes mamma. När vi kommer dit sitter huns bror där med en kompis, så vi allihopa slår oss ner vid deras bord. Vi hade supertrevligt och det blev inte bara en öl om man säger så, vid klockan 3 ramlade vi in innanför dörren här hemma igen =)

Lördagen spenderades i Åsbro på våran bröllopsfest. Oj vad kul vi hade! Det blev precis så som jag och hun ville, avslappnat och med ens närmsta vänner. Vi fick massa fina presenter och alt var helt perfekt. Vid 1 på natten började folk dra sig hemåt.

Igår blev en lugn dag. Hun spelade golf och jag åkte upp på stan och lunchade med Baby. Det fick bli en pizza på Palette. Sedan shoppade vi lite och tog en fika. Mycket bra dag =)

Nu ska jag upp på stan en snabbis, sk fixa en ny ansiktskräm och lite annat smått. Hun har ju börjat jiobba idag den stackarn. Men nästa vecka har han semester igen, för då drar vi till Samos! Ikväll ska han på fotboll och jag ska på bio med min mamma. Vi ska se sommaren med Göran, tror den kan vara väldigt bra!

Ok, det var lite info om min helg. Hoppas ni också har haft det bra,

/Golfhustrun

RSS 2.0