Gott nytt år!

Än en gång vill jag önska alla där ute ett gott nytt år!

jag skriver igen när jag är tillbaka från sthlm.

/Golfhustrun

men...

varför kommer det jag skriver inte upp på bloggen?

vad har jag nu lyckats med?

hmm

nu är det möljlig att bloggen kommer se lite konstig ut ett tag. Jag håller nämligen på och grejar med den.

ha tålanod

/Golfhustrun

uppsats

nää det här med att skriva uppsats var inte så kul, så nu lägger jag undan det och fortsätter på fredag.

Imorgon åker jag och hun' till sthlm. Kommer hem igen på torsdag.

Just ja. Vi bogserade älsklings pappas bil igår igen =) gaspedalen hade ännu en gång frusit fast. Men den här gången behövde vi inte bogsera ända från Örebro. Nää, bussen stod så fint (och olägligt) i en korsning i Kumlaland. Men både älskling och hans pappa var duktiga, så bussen gled ner fint i garaget och puttades till sin plats.

Nu ska jag rota fram min väska ur garderoben, sen ska jag börja plocka fram lite kläder som jag ska ha med till sthlm. Senare idag när hun' kommer från jobbet så ska vi köpa champagne. Måste ju ha något, precis som förra året, att skåla i när vi gör oss fina på hotelrummet på nyår.

Ha de fint och om jag inte skriver igen. GOTT NYTT ÅR ALLA!






/Golfhustrun

Filmning

Hahahahah älskling, klicka på den här länken och kolla in en gryyyyym filmning i fotboll. Heheh till och med jag ser att spelaren filmar. Mycket komiskt.

Jg har inte tid att skriva här just nu, håller på och pluggar.

Skriver sen.

/Golfhustrun

Genom något

Idag är veckans fotoutmaning "genom"

Kolla nedan hur jag har tolkat och vill du se andras bidrag ska du klicka här



Den söta lilla grisen trycker sitt tryne genom grinden.



Här sitter vår kisse och kollar ut genom fönstret




Här försöker älskling ta sig genom en grind.


Kul tema!

Ha en fortsatt fin söndag.

/Golfhustrun


Mellandagar

Så var julen över för denna gång.

Igår var älskling och jag hemma hos hans pappa. K hade lagat massa god mat och vi hade det jättemysigt. Det är inte klokt vad jag tycker mycket om min älsklings släkt.

Idag ska vi bara ta det lugnt. Möjligtvis åker vi upp på stan och lunchar. Just nu skiner solen, så en promenad vore mysigt.

Annars idag och imorgon behöver jag plugga lite. En uppsats om romantiken ska vara klar till den 5:e januari. Menjag har den här helgen plus måndag, nästa fredag och hela den helgen på mig, så det borde inte bli några problemas.

På tisdag åker älskling och jag till Sthlm! Längtar massor, för vi har alltid så mysigt där. Dessutom får jag ju inviga min nya klänning. Nu har jag kommit på att jag är sugen på att gå ut med älskling dagen innan nyår också, så jag måste rota fram någon klänning som jag kan ha då.

Nä, nu ska jag studsa in i duschen, sen ta en promenix.

Ha en fin lördag!

/Golfhustrun


Underbara underbara jul

Åhhhh vilken bra jul jag har haft! Tänk att det kan vara så magiskt att få fira med de man älskar mest på jorden.

Först igår var älskling och jag hemma hos älsklings söta morfar. Där var älsklings mamma, hennes man, älsklings bror och moster...å morfadern såklart =) Han hade gräddat mumsiga våfflor. Vi hade det jättetrevligt och bytte julklappar.Bland mycket fick vi en fondue gryta som kommer bli enormt använd. Vi fick även en olja/vinäger flaska, en mosaik-ljuslykta, salt och pepparkvarn och en pastaburk. Tyvär kunde vi inte stanna så länge hos morfadern, för vi var tvugna att åka hem till min mamma som väntade med julmat.

Hos mamma var det jättemysigt. Det var bara jag, mamma, älskling och mormor där, så det var lugnt och skönt. Vi åt mat, kollade på kalle och öppna paket. Av älskling fick jag en Betty Boop figur (samlar ju på dom) en wachtmeister-katt (samlar på dom med) med tillhörande ljuslyktor, J'adore parfym och en näckros-ljuslykta från finrummet som jag såg för lääänge sedan och bara älskade. Att älskling kom ihåg det var grymt. Jag blev så glad för alla paket från honom.

Resten av paketen innehöll en Elle-prenumeration, pengar till Rom, lakan till sängen, ångkokare och ostkupa.

Jag och älskling kan inte nog tacka för alla paket!

Idag var älsklings bror hemma hos oss och åt pannkakor (ja ja, man kanske inte äter pannkakor på juldagen, men satan vad gott det var)

Nu sitter älskling och spelar tv-spel, han fick ett nytt av mig i julklapp. Jag håller på och bakar en budapestrulle som ska tas med hem till mamma imorgon kväll. För då ska vi dit och äta julgröt. Imorgon ska vi även hem till svärfar och äta gott.

Nu orkar jag inte skriva en rad till. Men hoppas ni har haft en lika bra jul som jag!

/Golfhustrun

Till älskling

Älskling älskling kolla in blicken över havet i slutet av klippet!! Hahah du kommer fatta vad jag menar =)

Klicka här älskling

/Golfhustrun

Dan före dopparedan!

Tjoho imorgon är det julafton! Jag ska trycka i mig så mycket köttbullar att jag tillslut kommer anta skepnaden av en =)

Ni missar väl inte Kalle imorrn?

Idag slutar min älskling tidigare, så vi ska upp och lunca på stan =) sen hem och greja.

Nu måste jag skynda mig upp till affären, har lite grejer att handla.


God Jul =)

/Golfhustrun

2 dagar kvar till ni vet vad!

2 dagar till julafton. Hur mycket julkänsla har ni nu när det inte fnns en snöflinga därute?  Och hur fort har inte det här året gått?

Mitt år kan man summera såhär iallafall:

*Varit utomlands två gånger med älskling, Paris och Mallorca
*Började plugga
*Gråtit en del
*Skrattat ännu mer
*Sagt jag älskar dig miljoner gånger (gissa till vem =)
*Shoppat en massa snygga kläder i Sthlm, även fast budgeten inte tillåtet det. Men jag har blivit lyklig och det är det enda som är viktigt

Självklart har det hänt en massa saker också, saker som jag inte vill berätta om i bloggen riktigt än.

Det här med att tiden går så himla fort är ett återkommande problem. Men vet ni, jag har ett härligt citat från den store Strindberg, som jag alltid tänker på när jag tycker tiden rusar fram. "Tiden går fort när den väl har gått. Men medan den pågår är den dryg"    Något att tänka på va?

/Golfhustrun

Dagens jullåt

Oj, höll ju på att glömma dagens jullåt idag. Men här kommer den!

Elvis står för skönsången idag också. If I Get Home For Christmas Day är en av de vackraste julsångerna jag vet och Elvis sjunger den bäst. Jag har mycket minnen från sjukhuset när min pappa låg där sin sista tid i livet. Han tyckte också mycket om den här låten, så självklart hade jag fixat den så han kunde lyssna på den när han ville.

 

Idag spelade älskling innebandy igen, men vann inte idag heller =( Bättre lycka nästa gång!

Imorgon ska jag plugga klart det som ska vara klart den här veckan, för på tisdag har jag inte tid. Då ska jag nämligen baka och steka köttbullar!

Ha en fortsatt fin söndagkväll

/Golfhustrun

Jultema

Inte helt otippat så blev det jultema i veckans fototriss. Det är ju faktiskt snart jul.

Spana in olika bidrag här efter att du har kollat på mina.



De här två stod hemma hos gammelmormor när jag var liten. Ibland när man lyfte på en av kottarna så låg det en karamell där. Gissa om det blev många lyftningar på en dag, för att försäkra sig om att det inte hade kommit dit någon mer =)


En nyinköpt lykta för i år. Tycker den är så offantligt fin. Den ska komma fram varje år!


När julkorten börjar ramla in i brevlådan, ja då är det jul!

Nu vill jag önska er alla därute en riktigt fin fjärde advent!

/Golfhustrun

Innebandyförlust

Idag spelade älskling innebandy med golflaget. Dom vann inte =( Men jag och K har alltid lika kul på läktaren =)

Nyss drack jag och älskling glögg och åt en lussebulle, mumma.

Jag har inte så mycket att skriva idag, kanske kommer på mer sen.

Ni missar väl inte jul med Ernst på tv4 ikväll klockan 20:00?



Just ja, jag måste ju lägga upp dagens jullåt.

Idag står Elvis för låten. Ingen jul utan kungen. Mamma spelade (spelar kanske fortfarande) alltid blue christmas skivan med Elvis dagen före julafton, när hon griljerade skinkan. Så alltid när jag hör Elvis så vet jag, snart snart är det jul!
 
 

/Golfhustrun


Paus

Nu har jag faktiskt pluggat jättemycket. Jag är förtjänad av en paus. Vad ska jag hitta på då? Dricka en julmust? Maybe.

3 julkort kom nyss nerdimpande i brevlådan. Jag tycker det är lika kul varje gång. Jag ääälskar julkort, snälla låt aldrig den traditionen försvinna.

Egentligen borde jag gå till ÖBO och slå dom med en pinne, för igår när jag och älskling tvättade så gick ena tvättmaskinen sönder IGEN. Exakt samma som gick sönder för två veckor sedan. Tröttsamt.

Jag har kommit på vad jag önskar mig mest av allt i julklapp. Sol! Det känns som det är ett helt decennium sen jag såg sol sist.



Nä, undra om jag ska gå och pussa lite på min kisse. Han ligger i soffan och ser allmänt söt ut. Om han bara visste vad som väntar =) Attack!

/Golfhustrun

Grr

Om två minuter börjar jag plugga, promise.

Jag gillar Mötley Cüe, myyycket! Jag har hört lite rykten om att de ska komma till Sthlm i sommar. Jag säger bara sweeeet. Räkna med mig!


Oh sweet lord, han är fiiiin.

Öh, vad händer idag då? Som sagt så känner jag för att ligga som en sill i soffan, men nää, jag är ju inte bakis eller nåt, så jag skippar det. Jag ska möjligtvis upp med min älskling på stan och dricka en chailatte ikväll, beror på vad klockan blir. Annars så står väl rekordmycket mys på schemat.

Älskling har två innebandymatcher nu i helgen...jodå hans lag kommer vinna båda!

Just ja, dagens jullåt!
Är väl ingen jullåt i sig direkt, men för mig och MÅÅÅNGA andra symboliserar den jul mer än något annat! Jag pratar såklart om mössens arbetssång från Askungen. Det är nästan så man får tårar i ögonen.


Okej, nu har dom där två minuterna gått och jag har inte börjat plugga än. Men nu!

/Golfhustrun

Chailatte

Jag och älskling är helt beroende av chailatte. Vi dricker det hemma och vi dricker det jämt på stan när vi är där och fikar, vilket är ofta =)

Alla julklappar är nu klara. Mammas julklapp till älskling är vääääldigt bra. Älskling kommer förstå vad jag menar när han har öppnat paketet =)

Nu ska vi snart spela DS. Sjukt kul ju!

Imorgon känner jag för att ligga som en sill i soffan hela dagen och bara läsa. Men det går inte. Plugg plugg plugg står på schemat.

Just ja, imorgon kommer julklappen från älsklings jobb! En gjutjärnspanna. Kan inte bli bättre. Vi har ingen, men behöver en. För jag tycker pannkakor i teflonpanna smakar papp.

6 dagar till jul, de ni!

/Golfhustrun

Happy X-mas War Is Over

Jag ska strax upp på stan och käka lunch med mamma, ska bara slänga upp dagens jullåt först

Idag blir det happy X-mas War Is over med John och Yoko. Jag längtar till den dagen när vi verkligen kan säga den meningen och mena det! Till dess får alla försöka göra något, ingen kan göra allt. Men tillslut måste väl ändå alla inse att världen är vacker och varje människa unik?

/Golfhustrun

Julhälsning

GOD JUL ÖNSKAR VI!



/GOLFHUSTRUN

Märkliga drömmar

Jag har haft de sjukaste drömmarna hela natten. T.e.x var jag på något sorts tivoli med Tommy Lee. Han var väldigt konstig på ett sätt som inte går att förklara.



Men den värsta drömmen var nu i morse efter att älskling gått till jobbet.(jag drömmer nästan jämt mardrömmar när han har gått, märkligt. Någon som är med om något liknande?) Iallafall så drömde jag att jag låg och sov här hemma. Allt såg exakt likadant ut. Plötsligt hör jag att något skramlar till på balkongen i köket. Jag vaknar till lite(drömmer att jag vaknar till) och funderar på  vad det var. Då hör jag att Morris är ute och äter i köket, tänker att: jamen då var det säkert det som lät, ska precis blunda och somna om, när Morris med ett skrik typ blir utkastad jättehårt i hallen. Jag sätter mig med panik upp i sängen och tänker vad fan! Då stormar en svartklädd man in i sovrummet, ställer sig framför sängen och börjar knäppa upp sina byxor. Det läskiga är att jag i drömmen tänker nej, det här måste vara en dröm. Så jag försöker blunda så att jag ska vakna. Mannen får av sig sina byxor och ska precis ta tag i mig när jag ÄNTLIGEN vaknar.

Jag kastar mig upp ur sängen och rusar runt för att hitta Morris som jag vill pussa på. Han ligger tryggt i sin väska och sover, han fick en puss på kinden av mig. Sen gick jag och la mig och läste, hade ingen lust att sova mer.
Otäkt va? fyy, jag ryser när jag tänker på den. Ingen får vara dum mot min kisse.

Jag passar på och slänger upp dagens jullåt.

Idag står Queen för låten, med Thank God It's Christmas. Ingen sjunger bättre än Freddie Mercury. Varenda hårstrå reser sig på min kropp när jag hör hans sexiga röst. Därför är valet av julsång given idag. Lyssna och njut!



/Golfhustrun


Dagens jullåt

Passar på att slänga upp dagens jullåt när jag ändå sitter här.

Do they know it's christmas blir dagens låt. Vet inte varför jag gillar den, men jag sjunger(skriker) alltid med i den när jag hör den. Enjoy!




Färdig

Nu har jag shoppat klart. 4 små klappar blev det till mitt hjärta. Hoppas han blir glad.

Nu ska jag äta, är lite hungrig.

Senare ska jag upp på stan igen, fast med älskling. Vi ska hitta en julklapp till hans pappa. Borde inte bli svårt.

/Golfhustrun

Nysningar

He he jag stod nyss inne i badrummet och borstade håret. Plötsligt kommer Morris(kissen) in, nyser tre gånger på mitt ben och går sen iväg.

Den katten är för skön alltså.

seg

men vad seg jag är. Varför reser jag inte mitt ass från datastolen och åker upp på stan?


Res. Dig. Nu.

Julklappar

Nu ska jag upp på stan och köpa julklappar till min älskling. Har ingen aning om vad jag ska köpa än, men jag tror det löser sig =)

Skriver sen när jag kommer hem igen

/Golfhustrun

Aladdin

Nu har jag och älskling snart tryckt i oss en aladdin-ask...lika gott varje år!

Matteprovet gick väl helt okej idag...svårt att säga vad resultatet slutar på.

Från och med idag, fram till julafton så ska jag lägga upp en jullåt här. Men bara jullåtar som jag älskar.

Dagens jullåt är Have Yourself A Merry Little Christmas, enligt mig världens vackraste jullåt. Så fort jag hör den så får jag julkänsla. Så lyssna och njut!
 
 

/Golfhustrun


Paket på posten

Idag kom min nyårsklänning på posten. Jag har provat den och den sitter sååååååå fint, jag är supernöjd. Tack tack mint and vintage! Nu är bara skor det stora problemet. Men eftersom att jag har en garderob som flödar av skor så kanske jag ska gå in där och kolla läget =)

Om en timme ska jag ha mitt sista matteprov. Jag är kräknervös.

Nyss var jag uppe och la på julkort på brevlådan plus att jag skickade iväg en julklapp.

Nu ska jag gå och sätta mig i ett hörn och vara nervös. Det känns som att jag har glömt bort allt....hjälp, vad är 2+2?

/Golfhustrun

Runda former

Runda former är veckans fototriss. Jag grävde i mitt Paris-arkiv och hittade tre härliga bilder. Inne på Louvren hittade jag tydligen mycket runt. Kolla själva!

Vi du spana in andras tolkningar så ska du klicka här

Tänk om man hade det här smink-bordet hemma.(Spegeln är rund=)


Här står älskling och kollar på en antik, rund kungakrona


Jag kollade ut genom ett fönster på Louvren och fann en grön, rund, rondell.


Det var mina bidrag. Ha en fin tredje advent!

/Golfhustrun

Muffinsbak

Just nu håller vi på och tvättar. Hemskt tråkigt, men det måste ju göras.

Sen ska vi till graven och tända ljus hos syster som skulle fyllt år idag. Grattis =)

Ännu lite senare idag så ska vi baka pepparkakasmuffins. Dom tror jag kommer bli grymt mumsiga! Om nån vill ha recept på dom så är det bara att säga till. Det kommer bli en underbar juldoft här hemma.

Igår åkte vi skridskor. Det gick förvånansvärt bra, men efter tio minuter var mina fötter döda. Nya tag nästa vecka!

Älskling hade ingen lust att gå på julbordet igår. Det blev inte jag någe ledsen över, för all tid jag kan få med honom är underbar tid. Iallafall så gjorde vi tacos istället och hade det supermysigt.

Är det bara jag som känner för att åka pulka? Jag kommer ihåg en gång när jag var yngre när jag och några kompisar fick tag på ett stort traktordäck som vi åkte nerför sörbybacken med. Såååå kul var det och det gick oerhört fort. Vet i fan om jag skulle våga det idag.

Nu ska jag skriva ner inköpslista så jag ser vad som behöver köpas inför baket. Jag ska göra iordning julskinkan idag också, bra mat att lägga i matlåda.

/Golfhustrun

Röd och vit

Idag är fredagstemat röd och vit. Jag slänger upp en härlig sommarbild.

Kolla in vad andra har för ideer här!

Här sitter jag i Fjällbacka och mumsar på jordgubbar.


Ha en trevlig fredag, själv ska jag åka skridskor för första gången på 10 år!

/Golfhustrun

Nyårsklänning!

Yeeesss nu har jag köpt en nyårsklänning! Det är den som är på bild nedan. Fin va????




/Golfhustrun

Lat

Jag ger upp. Jag sitter här och håller på med ett religionsarbete, det är två frågor kvar men jag bara skjuter upp dom hela tiden. Varför? För att dom är så magiskt tråkiga att svara på. Men om jag bara kom mig för att göra klart dom så skulle religionen vara färdig. Jag tänker hela tiden: hmm jag gör dom imorgon. Som att dom blir roligare imorgon? Don't think so.

Snart ska jag till skolan och ha historia. Jag tar nog en promenad dit så får älskling komma och hämta mig sen =) Det känns omöjligt att cykla i detta väder.

Idag ska älskling och jag till Kumlaland. Älskling ska tömma sitt bankfack där och säga upp det.

Hörrni, imorgon är det fredag. Weiii och på lördag är det lucia. Då skulle min syster fylla år egentligen, så älskling och jag åker nog till graven och tänder ett ljus. Blommor går ju inte att sätta nu, det är lite för kallt =)

Undra om jag ska lussa för älskling på lördag morgon. Sjunga lite fint å så.

Just ja, vi var ju på creperiet igår, älskling och jag. Den där crepen (eller galett som det faktiskt heter) med potatisgratäng, brie och rostbiff var gryyyyyymt god! Den kan jag rekomendera. La Parisien heter den. MUMS!

Är det bara jag som känner för att gå ut och ha världens snöbollskrig? Det är ju grymt kul!

Igår köpte jag mig ett par skridskor. För nu ska jag bli isprinsessa. Älskling och jag ska åka skridskor imorgon. Jag har inte åkt sen jag var tolv, så det ska bli kul. Ja jag kommer slå ihjäl mig. Lite lustigt är det, för jag fick ont i vristerna bara av att prova skridskorna i affären igår, hur ska det inte bli imorgon då? Jag kommer inte kunna gå på en vecka. Men det är det värt. Hoppas älskling kan slänga runt mig i luften och göra massa piruetter =)

Älskling köpte en ny väldigt fin innebandyklubba igår. Men om den var så bra vet jag inte, för han lyckades inte vinna över mig när vi hade en mini-innebandymatch i hallen. Jag matade in mål på mål. Vi får se hur det går på söndag när älskling har match. Nu är ju jag ganska säker på att han kommer vara grym då....och väldigt sexig.

Nää, religion var det. Hmmm...men jag gör nog klart det imorgon.

/Golfhustrun

Fundering

Hmmm undra om jag ska åka kälke till skolan idag.....någon som har lust att stå där bak och sparka på?




/golfhustrun

Två prov avklarade

Pust idag har jag gjort del 1 i matteprovet plus ett naturkunskapprov. Båda gick väl hyffsat antar jag. Det är mina svåraste ämnen, så jag är nöjd. Nu är jag alltså klar med naturen, ska bara vänta på ett slutbetyg, det kommer i januari. SKÖNT!!!!! På måndag blir jag klar med matten (om jag inte får ig) Nu i helgen blir jag klar med religionen och nästa vecka med historian. Sen är det bara svenskan kvar, den bli klar 7:e januari. Pjuh!

Nästa termin ska jag läsa:
Samhällskunskap B
Psykologi A
Engelska B
Svenska C
Geografi A
Historia B

Det jag ser mest fram emot är svenskan, psykologi och engelska.

Snart ska jag upp på stan och fika med älskling. Vi ska till creperiet och äta en crepe som innehåller potatisgratäng, rostbiff och brieost. Spännande kombination måste jag säga, jag återkommer om den var god. Men jag har bara hört positivt om den.

Jag har blivit utmanad av Sinneskatten. Det kan vara kul att läsa lite mer om personerna bakom bloggarna så den här utmaningen antar jag! Ni som får en utmaning av mig får göra som den vill!
Regler: 1. Publicera reglerna på din blogg. 2. Svara på de sex 8-sakerna 3. Meddela de utmanade på deras bloggar

8 bästa TV-program

Vänner
Sex and the city
Bonde söker fru
Insider
Efterlyst
Boston Tea Party
Baywatch(går på tv4 guld)
Cribs

8 tidningar jag läser

Elle+Elle Lyx
Glamour
Plaza Kvinna
Damernas Värld
Cafe
Sofis Mode
Klick
Fredag

8 saker som jag gjorde igår

Pluggade
Kramades med Emil
Längtade efter Emil när han var på innebandy
Sa hej då till Baby som åkte till Thailand
Hade panik inför proven som jag hade idag
Åt filmjölk med musli och konservfrukt
Spelade Nintendo DS med Emil
Kollade på Vänner

8 saker som jag ser fram emot

Gifta mig med Emil
Bilda familj med Emil
Åka till Rom i april med Emil
Hyra campingstuga på Västkusten hela Emils semester nästa sommar
Att bli färdigutbildad
Julafton, eftersom jag får fira den med Emil
Att någon gång åka till New York
Våren

8 favoritrestauranger

Efesos
Pacos
Subway
Grekiska kolgrillen
Hellas
Göstas på Smögenbryggan, dom gör världens godaste räk/kräft baguetter!
Teatergrillen i Stockholm
Kinamuren

8 saker på min önskelista

Att bli snuskigt rik
Att alla på jorden ska få känna äkta lycka och kärlek
Köpa villa/radhus med Emil
Att Morris får leva länge länge länge
Den bruna snygga väskan jag såg häromdagen
En snygg nyårsklänning
Christian Loubotin-skor
Ett sommarresidens på Amalfikusten

Det här var ju kul!

/Golfhustrun

Uppmärksamhet

Denna veckas tisdagstema är uppmärksamhet, något vi alla vill ha va?

Spana in andras bidrag här

Här har min älskling klättrat upp på en hög klippa. Hela han utstrålar (på ett underbart sätt såklart=) kolla på mig! kolla på mig! Och jag kollade och kollade och knäppte ett kort!



Ha en underbar tisdag. Själv ska jag begrava mig i studier.

/Golfhustrun

Ny bakgrund

woohoho kolla in min nya snygga bakgrund!


Nu ska jag fortsätta plugga och det tänker jag fortsätta med tills på onsdag.

Ciao!

/Golfhustrun

Ps: kan det inte vara april nu så att jag och älskling får åka till Rom?

Matteprov

Usch, jag har ett stort matteprov på onsdag och måndagen efter...det känns inte bra just nu...


Snälla gode gud gör så att jag klarar proven.

/Golfhustrun

Gul och svart

Idag är fredagstemat gul och svart. Jobbiga färger, men jag hittade en fin bild i mitt arkiv =)

Gör som jag och kolla in andras bidrag här

Den gula solen går ner och den svarta natten tar vid


Gula nybakta lussekatter med svarta russin =)



Ha nu en fin helg!

/Golfhustrun

ROM!!!!!

Den 5/4 2009 åker jag och älskling till Rom!!! Vi kommer hem den 12:e!



Jag längtar ihjäl mig. Vackra vackra Rom, äntligen får Emil upptäcka dig! Jag kan inte tro att det är sant att jag ska få vara en hel vecka i Rom med den jag älskar mest på hela jorden.

/Golfhustrun

Hemma en stund

Nu har jag nyss haft matte. Näst sista lektionen, nästa vecka är det prov, sen är jag klar med matten för allllttiiiddd!!! Åh vad jag har varit duktig, med tanke på att jag hatar matte.

Klockan två ska jag ha historia, den är också snart slut. Tiden har gått så fort, jag menar, om tre veckor är det ju julafton! Mys =) Den här julafton kommer bli den bästa i mitt liv, för jag får fira den med älskling. Förra året var älskling hos sin mamma och jag hos min, hemskt! Så kommer det aldrig mera bli, för nu sitter vi ihop =)

Jag  är fortfarande arg över klänningen, men ett litet hopp finns inom mig att jag hittar en ny. Vad ska jag annars med en spetstopp till? Förslag någon?

Nu kurrar det i min mage, dags för frukost/lunch? Slka kolla i köket vad vi har....kanske pepparkakor med mjölk? hahaha nää skoja bara, jag ska ta mig en macka.

Ha de fint!

/Golfhustrun

Ledsen

Meeeen säger jag bara. Igår spanade jag in en nyårsklänning på nätet. Jag lade den i kundvagnen och skulle precis klicka hem den när jag kom på att jag behövde en svart spetstopp för att klänningen skulle bli perfekt. Någon sådan äger jag inte, så jag klickade bort klänningenoch bestämde mig för att åka upp på stan idag för att kanske hitta en sådan topp. Sagt och gjort, idag var jag på stan med älskling, hittade en spetstopp och nästan studsade av glädje hem. Satte mig framför datorn och skulle beställa klänningen. Tror ni den fanns kvar? Nääääää såklart inte.


FAN VAD ARG JAG ÄR

Nära

Idag är tisdagstemat nära. Enkelt =) Det finns ingen jag står så nära som min älskling. Han har gett mig en livsglädje som inte går att beskriva i ord. Han är min själsfrände och bästa vän. Jag vet, verkligen vet, att det kommer vara han och jag för alltid. För den kärlek vi känner mot varandra har vi aldrig känt för någon annan förut. Jag har dessutom aldrig haft så roligt med någon som jag har med han. Så det här temat är till min älskling. Jag älskar dig för alltid.




Ha en fin dag!




Julklappar

Idag har jag och älskling fixat julklappar till alla föräldrarna, plus min mormor. Vi är ute i god tid och det känns bra =)

Förövrigt idag har jag pluggat pluggat pluggat. Från 9 i morse till halv fyra på eftermiddagen, nonstop. Men det behövdes kan jag säga.

Nu kollar vi på färjan, det är så himla bra. Men jag kommer aldrig mer åka cinderella hahah

/Golfhustrun

RSS 2.0