Hans Wiklund

Hmm jag läste nyss Hans Wiklunds uttalande om Sex and The City- filmen. Läs här

Han säger att de kvinnor som gillar den filmen borde tjäna hälften av vad männen tjänar, inte en krona mer. Undra om han tycker att männen som gillar filmen ska gå in till chefen då och sänka lönen till "kvinnonivå" eller får dom ha kvar samma lön?
Märklig åsikt han hade iallafall. Man har väl rätt att tycka om vilken film man vill, oavsett om man är feminist, gay, bi, hetero you name it. Film handlar ju om att drömma sig bort, få glömma alla krav och bekymmer för en stund. Även om vi strävar efter ett rättvist samhälle med lika lön och jämställdhet så måste man väl få vara lycklig över en Louis Vuitton väska tex, man som kvinna.
Hans Wiklund rekomenderar att man ska gå och se Hulken istället. Varför är den filmen mer rätt än SATC? Båda är ju lika mycket fantiserade. Varför är det mer rätt att fantisera om att man vill vara en Stor Stark Grön MAN än att vara Rik Singel Självständig KVINNA med massa snygga kläder och skor i garderoben? Än en gång, alla har väl rätt att drömma, oavsett läggning eller uppfattning om saker och ting. Filmens värld har inget med verkligheten att göra. Tänk om filmkritiker reagerade på att vegetarianer kollar på film där man äter kött?? Löjligt.

Löjlig åsikt Hans Wiklund.
/Golfhustrun

Kommentarer

Skriv några fina rader till mig

Ditt fina namn här tack
Vill du att jag kommer ihåg dig?

Här skriver du din e-post (publiceras ej)

Jag vill veta din bloggadress

Kommentar:

Trackback