091104

Ni vet väl vad som snart har biopremiär? New moon! Älska älska, längta längta!

Imorgon ska jag och älskling tatuera oss, hihi spännande =)

Nästa vecka funderar jag på att gå och vaccinera mig mot svinis, någon mer som ska det? För jag tror det är nästa vecka som vi som inte är i riskgruppen får göra det, iallafall i Örebro. Jag hoppas verkligen att så många som möjligt vaccinerar sig, om inte för sig själva så för andras skull. Tänk på alla bebisar som inte får vaccinera sig, inte tänker jag vara bidragande orsak till att de blir smittade. Nej tack. Men valet är fritt, plus att vi svenskar har en förmåga att se oss som ett odödligt släkte. Många verkar veta att just de inte bli smittade. Men vad vet de som inte läkarna vet undrar jag då? Ingen läkare i världen kan för tillfället säga till en annan människa att just du inte kommer bli smittad, för dom vet inte. Så snälla ni som är helt säkra på att ni inte kommer bli sjuka, berätta er hemlighet så behöver inte vissa människor vaccinera sig i onödan!

Dessutom är jag allmänt trött på att höra folk som säger att man kan dö av vaccinationen. Ingen människa mig veterligen har gjort det hittills, men om du som läser detta har information om att någon verkligen har gjort det, skicka det till mig då, så att jag kan bli överbevisad. Dessutom, varför blir folk uppskrämda av att man kan dö av vaccinationen och att de inte vill tillsätta okända saker till sin kropp? Tänker de samma sak när de dricker alkohol eller röker? Kan man inte dö av det? Hur vågar de tillsätta sin kropp de sakerna? Varför blir människor mer skrämda och skärrade av alkoholskatten och de höga priserna på snus och tobak? Varför skrämmer det mer än varningstexterna? Jag märker en dubbelmoral så stor att jag nästan blir tårögd.

Hur som helst, tyck och tänk vad ni vill, jag håller fast på min princip till fakta visar mig något annat. Jag är också galet trött på medias hantering av svinis, hålla på och skrämma upp människor och skriva överdrivna osanningar, allt för att sälja sina tidningar. Usch!

Nu ska jag välkomna hem min fina man, för han kommer snart in genom dörren.

Ha en fin dag!

/Golfhustrun


Kommentarer
Postat av: Fiia

Vi ska nog vaccinera oss alla 3 här hemma..

man vet aldrig vad som kan hända.. =O/

Jag e lite rädd för att jag ska bli sjuk av vaccinet, asså har hört en del biverkningar och jag vill inte ha dom. MEN hellre e ja lite sjuk än att döö eller att någon i min närhet gör det..Hoppas allt är bra med dig annars. =)Kramar

2009-11-05 @ 06:31:26
URL: http://fiia85.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad tatuerade ni för ngt?

2009-11-05 @ 20:13:01
URL: http://lillapluffs.blogg.se/

Skriv några fina rader till mig

Ditt fina namn här tack
Vill du att jag kommer ihåg dig?

Här skriver du din e-post (publiceras ej)

Jag vill veta din bloggadress

Kommentar:

Trackback