Ett år av kärlek

Idag för exakt ett år sedan förlovade vi oss, jag och älskling. Vi satt på två solstolar en ljummen kväll i Egypten när vi lovade varandra evig kärlek.  Vilket år det har varit sen. Vi har flyttat ihop,  ätit ljuvliga macarooner i Paris, smygit utanför spanska kungafamiljens sommarresidens på Mallorca, cyklat på vingliga cyklar på Värmdö, åkt båt med Carl Jan Grankvist, slagit nytt rekord i vem om har spelat flest gånger på äventyrsminigolfbanan på Värmdö, klättrat runt på klippor på Västkusten, rökt otaliga vattenpipor, köpt en ny soffa, ätit ute hundratals gånger, shoppat massa kläder, gått på konsert och älskat älskat älskat!

Sen har vi gjort saker som bara jag och älskling vet om =) Eller vad säger du älskling? För vad tänker du på när jag säger röda havet, medelhavet, klipporna på smögen och kungshamn, och Oset med alla fågelskådarna och sist men inte minst Göksholm? =)

Jag älskar dig för evigt mitt fina hjärta och jag vill tacka dig för detta underbara år. Jag längtar så otroligt till den 11:e juli

Kommentarer
Postat av: Darya

Grattis :)

2008-11-11 @ 11:36:32
URL: http://darya.blogg.se/

Skriv några fina rader till mig

Ditt fina namn här tack
Vill du att jag kommer ihåg dig?

Här skriver du din e-post (publiceras ej)

Jag vill veta din bloggadress

Kommentar:

Trackback