090630

Hur har ni det i värmen?  Själv försöker jag vara ute så mycket som möjligt, i skuggan alltså.

Igår tog jag och äskling en promenad på kvällen. Vi fånade oss och tog en massa kort, riktigt kul! Vi hamnade äve vid Ronnie Petersons grav, älskling hade inte sett den innan.

Idag ska jag och hun iväg och bada, känns nästan som att det är det enda man orkar just nu. Allt annat är ansträngande, t.o.m att skriva i bloggen ha ha.

Nu ska jag upp på stan och köpa solsykddsfaktor.


Från när vi var och badade i Katrinelund härom dagen


Verkligen bra ställe!


Ronnies grav


Älskling tar det lugnt på en bänk


Älskling plockade blommor åt mig =)


Avslutar med en supersöt bild på Natalie. Blir man mycket sötare än såhär?

/Golfhustrun

090629

Jag just nu:

Spotify: Sommardängor
Kläder: Linne och kjol
Sinne: Stressad, ska vara hos mamma nu, är sen som alltid!
Kroppstemperatur: 100 grader?
Kär: Något så otroligt mycket. Snälla, jag gifter mig ju om mindre än två veckor!


Bye!

/Golfhustrun

Årets första dopp

Vilken skön dag! Det har varit hur varmt som helst, så jag och hun åkte och badade i Katrinelund med ett stort gäng vänner. Vattnet var helt underbsrt skönt och stämningen var på topp. Måste göras snart igen!

När vi kom hem satte vi på grillen och grillade grillspjut och åt det tillsammans med potatisgratäng. Mumma, satt som en smäck efter allt badande. När vi var mätta skölje tröttheten över oss och vi somnade i varandras famnar på soffan.

Igår kväll blev superkul. Vi satt ett helt gäng, i en av soffgrupperna på Oleary's. Hela kvällen satt vi där och drack öl, drinkar och vin. En farlig blandning, men huvudet har faktiskt mått bra idag!

Nu ska jag väcka hun som ligger och snarkar i soffan. Hoppas eran dag har varit super!

/Golfhustrun

Parkhäng och öl

Idag har jag och hun varit i stadsparken med C och hennes lilla Natalie. Vi satt på en filt och pratade och njöt. Timmarna bara for iväg. Undebart!

Hun försökte spela golf idag, men det var på tok för varmt, så han och de han spelade med gick av i förtid.

Nu ska jag och hun upp på stan och sätta oss på en uteservering tillsammans med Baby, Mange, C, L och kanske huns vän J. J hade tyvärr varit magsjuk några dagar, så vi får se hur det blir med det.

Nä, nu drar jag! Bjuder på några söta bilder från idag på Natalie








/Golfhustrun

No regrets

I have no regrets about anything. It is paid, wiped away, forgotten. I am not concerned with the past, with my memories.


 


                                                                                                                                
 





King of Pop

Vilken chock man fick när man vaknade idag, Michel Jackson död. På något sätt kändes det som att han skulle finnas för alltid, som den Peter Pan han alltid ville vara. Härda ut motgång efter motgång, resa sig och på något sätt komma tillbaka. Vad han än har anklagats för, man kan tycka vad man vill om honom, så efterlämnar han ändå tre små barn.

Jag hade en enorm Michael Jacksonperiod när jag var mellan 8 och 13 år, men självkart har jag fortsatt lyssna på hans låtar efter det, men inte i samma utsträckning. En låt som alltid har återkommit för mig, är Wil You Be There. Den är den absolut bästa med Michael. Den har alltid åkt på när mitt sinne inte kännt sig lika lycklig som jag har velat.

 

Don't Judge a Man Before You Know Him

/Golfhustrun

Ännu en het dag

Idag var det lika varmt som igår. Jag, C, Baby, C och hennes söta Natalie la oss i stadsparken och bara njöt. Vi skrattade, skvallrade och hade det sådär bra som man bara kan ha med riktigt nära vänner.

Vid 16 packade vi ihop, C och Natalie skulle på kalas hos C:s farmor, andra C åkte och jobbade, jag och Baby åkte till Java och åt bakad potatis. Hun anslöt och åt en han också. Sen åkte Baby till jobbet medans jag och hun åkte och spelade minigolf. Hun vann som vanligt (därför att jag som vanligt lät honom göra det =) Det var riktigt varmt att spela. Sen åkte vi hem och kollade på underbara underbara Ernst på tv. Efter det gjorde vi toast och satte oss på balkongen.

Där har vi suttit fram tills nu, och nu är det sänger som väntar.

Dagen har varit helt underbar.

Imorgon börjar helgen.

/Golfhustrun

Hemma efter en vaaaarm dag

Pust,. sitter här nyduschad, för jag var såååå äklig nu när jag kom hem. Vad har jag hittat på idag då?

Jo först åkte jag upp på stan och träffade Baby å Honey. Vi shoppade en hel del, men inga brudskor till mig som var planen. Får fixa de i Sthlm, jag och hun åker ju upp en dag innan själva bröllopsdagen, så jag hittar väl nåt då. Anyway, vi shoppade, lunchade, shoppade ännu mer och tillslut fikade. Allt detta i 100 graders värme. Sen åkte Honey till jobbet och jag och Baby åkte hem till mig.

Hemma hos mig pussade jag lite på hun som skulle åka och spela golf, Baby pussa på Morris. Sedan tog jag och Baby min picknickfilt och några tidningar, en cola och en iste och åkte till Stadsparken. Där låg vi däckade en timme, för då kom L och C förbi, de hade legat på ena sidan om scenen, vi på den andra. Knasigt ha ha. Hur som helst så kom dom och satte sig hos oss, de köpte en glass och Babys och min mage började kurra.

Så vi bestämde alla fyra att vi skulle åka till naturens hus och äte och samtidigt säga hej till Honey, för hon jiobbar där. Så där har vi suttit ute i solen fram tills nu och allihopa blev fyra svettpölar. Så sjuuuukt varmt och skönt!

Duschen satt som en smäck kan jag säga. Jag ska träffa Baby, C och L imorgon igen, då ska vi nämligen hooka upp med C och hennes söta Natalie. Vart vi ska? Stadsparken såklart! Det är ju underbart att ligga där på en filt. Jag var där igår också, fast med hun. Efter det åkte vi till småbåtshamnen och plaskade med fötterna i svartån från en brygga och drömde om att äga en båt.

Nu ska jag däcka framför tv:n en stund, hun är snart på väg hem.

Hoppas ni har haft en lika kul dag som jag!

/Golfhustrun

Lovely

Åhhh den här låten skulle vi definitivt ha spelat i Elins stuga, på den tiden då vi alltid festade där..eller hur Fia?

Hahah jag kommer ihåg en gång när vi festade där, vi var väl typ 18 då, kanske 17. Det här var innan festen började. Jag, Fia och Elin sitter och spelar något spel på Fias dator, eller om det var Elins. Hur som helst, vi sitter iallafall där och helt plötsligt från ingenstans springer det in två skitstora hundar i rummet. Fy faaaan vad vi blev rädda ha ha. Jag minns inte vems hundarna var eller något, men just den situationen. Trodde ett tag att jag skulle göra i byxorna.

Vilka tider.

/Golfhustrun

Super Kawaii ^^

Soooool här kommer jag, ska alldeles alldeles strax ut och sola lite.

Jag vann inte golfen igår, utan det gjorde Baby..men jag och Honey kom på delad andra plats, J på tredje och C på en hedersvärd sista plats. Det var iallafall hur kul som helst och något vi måste göra snart igen.

Imorgon ska jag och Baby upp på stan och leta bröllopsskor till mig. Håll tummarna att vi hittar några, annars får jag lite panik.

Idag ska jag ut i solen och slappa med älskling. Det blir nog att vi hamnar på en filt i stadsparken.

Men nu ska jag ut och sola.

/Golfhustrun

Tvättdag

Jahapp då var det dags att tvätta igen (Fia, ska du också göra det?) Idag känns det som att vi har ett helt berg. Men men.

Idag kommer hun' storasyster och hennes sambo hem till oss. Trevlligt trevligt. Deska ut och äta med hun senare ikväll. Jag kan inte hänga med, för jag ska spela minigolf med mina fina vänner. Ska bli såååå kul. Vi fem har aldrig någonsin gjort det tidigare (alltså tillsammans) så därför blir det extra kul. Håll tummarna att jag vinner.

Vilket fint väder det är nu! Nu känns det verkligen som sommar. Äntligen =) Det får gärna hålla i sig nu hela juli.

Tjoho om 19 dagar gifter jag mig med mitt livs kärlek. Pirret börjar komma i magen =)

Nä, nu ska jag greja lite.

/Golfhustrun

Midsommar

Åhh vilken bra midsommar jag och hun hade. Vi var med mina närmsta vänner och det var så himla kul. Vi grilade, drack vin, skrattade i mängder, spelade kubb och sällskapsspel och skrattade ännu mer. Jag kan inte minnas många misommrar som har varit såhär bra (okej, inget kommer slå förra året, men den går inte riktigt att jämföra)

Idag har vi varit i Åsbro en kortis och hälsat på. Mycket trevligt och väldigt goda våfflor!

Efter att vi hade varit i Åsbro svängde jag och hun in på ett ställe och spelade minigolf. Hun vann (jag lät honom vinna)

Nu ska vi strax grilla hamburgare och bara njuta. Det är länge sedan vi var hemma en lördagkväll, så det ska bli riktigt skönt.

Hoppas ni hade en lika bra midsommar som jag!

Här kommer lite pics från igår


Grillningen är igång




Djup koncentration av L  så att köttet blir bra


Finaste C med sin babykula


Ch, J och Baby väntar på mat




Älskade hun läser på instruktionerna till ett sällskapsspel


Min bästaste Baby å jag

/Golfhustrun

Vänner

Alltså jag förstår inte...idag träffade jag Baby igen och jag förstår inte hur jag har klarat mig utan henne i 6 månader. 6 månader!!! Det finns inte. Hon är så mycket mer än min vän. Hon är min syster, min själsfrände, min ängel.

Idag träffade jag fina C och hennes Natalie också. Det var så himla kul att sitta och fika med henne och Baby, det var inte igår precis som vi tre umgicks samtidigt. Vi pratade massa gamla minnen (jaaa Teneriffa 2007 kanske kom upp ahhaha) Helt underbart. Imorgon hoppas jag på fint väder, för då ska jag ta en promenad med C och Natalie.

Nu är älskling och spelar golf på Lanna, hoppas han är bäst =) Min älskling som jag alldeles alldeles snart ska gifta mig med och jag kommer aldrig någonsin släppa honom. Sorry girls he he

Nä ska dra igång något avsnitt av SATC, kanske den när Miranda föder barn och Carrie å Big dansar i hans lägenhet till Moon River. Jag ryser åt det avsnittet för att det är så bra så bra. Kolla nedan så förstår ni vad jag menar. Åhhhhhhhh så bra!
 
 


Just ja, ni som har sett SATC filmen kanske kommer ihåg att Carrie har en nyckelring i guld som är formad som ordet LOVE. Exakt den nyckelringen fick jag av min Baby i måndags, hon hade köpt den i NY till mig, för hon kommer ihåg hur fin jag tyckte den var i filmen. Den är i 18 karats äkta guld. Om jag blev glad? Gissa =)

Jag hittade en bild på den!



Okej, ha en fin kväll.

/Golfhustrun

Fint väder

Men oj vilket fint väder det är idag! Värsta sommaren ju =)

Jag och älskling åker ut till Åsbro idag igen, måste ju ta vara på de här fina dagarna!

Imorgon ska jag träffa Baby, C och henne lilla Natalie. Det blir första gången som Baby träffar Natalie, så det blir extra kul!! Älskling blir borta hela dagen imorgon. Först ska han jobba och direkt efter det ska han spela golf på Lanna med en massa människor. Jag håller verkligen tummarna för ett fint väder!

Midsommar verkar bli helt underbar, jag ska nämligen få spendera den med Älskling, Baby, Honey, C och J, och deras respektive. Det kan inte bli mer perfekt, en midsommar med mina allra bästa vänner, kan det bli bättre? Ja, det skulle kunna vara sol också, men man kan ju inte få allt!

Nu ska jag packa ihop lite grejer som ska med till Åsbro.

Ha en fin sommarkväll!!

/Golfhustrun

En underbar dag

Åhh vilken bra dag jag har haft. Varför då undrar ni, jooo för jag fick träffa min Baby!!! Äntligen äntligen äntligen är hon hemma.

Efter jag hade träffat henne fortsatte det underbara. Jag och hun åkte nämligen ut till Åsbro och hade det mysigt. Vädret blev ju så himla fint på kvällen, så vi passade på.

Nu ska jag krypa ner i soffan hos hun.

/Golfhustrun

Lista

Jag har ingenting att göra just nu, så jag tänkte fördriva tiden med att svara på en sådan där lista som alla bloggare svarar på he he

1. Hur gammal är du om fem år? 29
2. Vem var den sista du träffade? Älskling
3. Hur lång är du? 157, men 158 i passet =)
4. Vilken var den senaste film du sett? Taken
5. Vem ringde du senast? Öhhh, det var nog älskling
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? he he Java blir bra, vi ses utanför 15:10...till Ewe, vi ska fika idag nämligen
7. Vad är dagens planer? Fika och prata med Baby som kommer hem från staterna idag!!!!!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms:a
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Hmm, det måste ha varit i onsdags, eller tisdags kanske? Hjälp kommer inte ihåg .
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna med lite brunt i
12. När vaknade du idag? Tio
13. Har du någon gång hittat en katt? Nää, men jag har köpt desto fler =)
14. Vilken är din favoritplats? Äsklings bröst
15. Vilken plats föredrar du minst? Frankfurts flygplats?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I en villa någonstans i Sverige tillsammans med älskling och våra tre barn
17. Vad skrämde dig som barn? Rädslan att mamma skulle försvinna
18. Vem fick dig att skratta senast? Svärmor när hon läste ur David Batras bok "Den som inte tar bort luddet ska dö"
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Det kan man aldrig vara för ung för, men nä, jag äger inga
20. Har du stationär eller bärbar dator? En stationär, men är sugen på en bärbar. Hatar sladdar nämligen!
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Sover i trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? En, och älskling har också en.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett. Närke i mitt hjäääärta låt mig besjunga dig nuuuuu
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja tyvärr
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Det tycker jag, har väääldigt lätt att få kontakt med nya människor
27. Vilken är din favoritglass? Mjukglass med tutti-frutti strössel
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Been there, done that
29. Tycker du om kinamat? Oh ja!
30. Tycker du om kaffe? Jodå, men te är godast!
31. Vad dricker du till frukost? Te
32. Sover du på någon särskild sida? Ja, på höger sida
33. Kan du spela poker? Jajamen, det var det första min pappa lärde mig när jag föddes ha ha
34. Tycker du om att mysa? Läs gamla blogginlägg så får ni svaret där
35. Är du en beroendemänniska? Jag är beroende av hun!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nää
37. Vill du ha barn? Ja det är klart
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, speciellt på fyllan
39. Har du någonsin åkt ambulans? Jag följde med en kompis i en ambulans när jag gick i tredje klass, hon bröt benet på gympan.
40. Föredrar du havet eller en pool? Knäpp fråga, havet såklart!!!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Resor
42. Äger du dyra smycken? Den 11:e juli gör jag det!
43. Har du någon gång testat narkotika? Usch nej, verkligen inte
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Popcorn
45. Vem är den roligaste människan du känner? Baby!
46. Välj ett ärr på din kropp? Ja herregud, speciellt ett stort hemsk ärr på högra smalbenet om jag fick en gång när jag rakade benen på fyllan. Det gör jag INTE om.
47. Vad har du för ringsignal? Svennebanan
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej tyvärr
49. Flirtar du mycket? Ha ha det händer väl
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På Smögen
51. Kan du byta olja på bilen? He he det tror jag inte
52. Har du fått fortkörningsböter? Nää
53. Vilken var den senaste bok du läste? Näckrosbarnen
54. Läser du dagstidningen? Ja, måste ju veta vad som händer ute i världen
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Elle, sedan massa år tillbaka
56. Dansar du i bilen? Men hur gör man det? Jag sitter ju ner i bilen
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Megapol
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett brev till min pappa
59. När var du i kyrkan senast? Öhhh, det var nog förra året i Paris. Då var jag inne i Sacre Couer. Men gud, har jag inte varit i en kyrka sedan dess?
60. Vilka personer utmanar du? Den som har lust!

Jaha det var min lista. Nu ska jag strax träffa Ewe

Åh igår var en underbar dag! Jag och hun var ute i sommarstugan och firade han mamma och hennes man som fyllt år. Eller hans mamma fyller idag faktiskt, Grattis i maaaaassooorrr!!!! Vi var ute i stugan ända till halv tolv på kvällen, men det var så himla kul. Vi skrattade massor och bara njöt.

Nu är hun och spelar golf med sin bror och J. Hoppas verkligen inte det kommer någe regn.

Nej, göra mig i ordning.

/Golfhustrun

Off to svärmor

Jahapp idag blir det en tripp till Åsbro. Svärmor fyller imorgon, men vi ska fira henne lite idag. Vi ska även fira svärmors man som fyllde år igår.

Igår var en mycket mysig kväll, trots regnet. Jag tror jag befann mig i älsklings famn åtminstone tre fjärdedelar av kvällen. Lovely =)

Jag längtar fortfarande till Kokkari, ge mig 12:e augusti nu!! Eller ge mig 11:e juli först, för då blir jag fru Lundell =)


Kokkari

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen leta fram lite kläder som jag ska ha på mig idag. Åhh kan inte solen komma fram så att man kan sitta ute och njuta i en sommarklänning??

Ha en trevlig lördag!

/Golfhustrun

Regn regn regn

Men vad är det här? Är det ett skämt eller? Jag snackar om vädret såklart. Fy, det är äkligt ju!

Idag ska älskling ta nytt passfoto, alltid lika kul he he.

Nää, har väl inte så mycket att sriva egentligen, förutom att jag längtar till Grekland. (se inlägget nedan om du inte har en aning om vad jag snackar om)

Hoppas ni får en fin fredag.

/Golfhustrun

Samos-Kokari

Vet ni vilka som ska åka till stället på bilden nedan? Till ön Kokari i ögruppen Samos i Grekland, den 12:e augusti? Jo jag och min hun förstås!!! Det blir våran smekmånad!


Hur fint?

/Golfhustrun

Tvättar

Håller på och tvättar just nu, är så sjukt tråkigt. Men vad skönt det är när det är klart!

Tidigare idag var jag på stan, köpte en liten present till min älskling. Han blev glad för den =)

Jag har så svårt att bestämma mig för vad jag, eller rättare sagt vi ska göra midsommar. En stor stor del utav mig vill vara hemma och fira med hun och min bästaste bästaste Baby. En annan stor del utav mig vill uppleva en lika underbar midsommar som förra året. Då var jag och hun på västkusten och herregud vad det var bra! Därför vill vi prova på stockholms skärgård i år och se om det blir lika underbart. Men som sagt, det är så svårt att bestämma sig.

Ska fortsätta med tvättandet nu.

/Golfhustrun

Hmm

Varför ser min blogg helt knäpp ut just nu? Och varför kommer inte mina inlägg upp som jag har skrivit?

/Golfhustrun

Gäsp

Men fy vad trött man blir när det är så grått och trist ute, det är inte klokt vad vädret påverkar ens energi.

Just nu håller jag på och letar boende i Stockholms skärgård. Jag och hun är sugna på att åka dit över midsommar, men jag tror vi är lite försent ute.

Ikväll är det fotboll, självklart ska hun kolla på det och självklart kommer jag krypa upp i hans famn och stanna där under hela matchen =)

Bilder på mina otroligt goda cupcakes kommer snart, kanske imorgon =) Jag är otroligt seg på att föra över bilder till datorn.

Nu ska jag fortsätta leta boende.

/Golfhustrun

Cupcakes

Håller på och bakar choklad-cupcakes med bananbitar i och med rosa frosting på toppen. Vill ni se resultatet sen?

Blev så galet sugen på att baka något idag, får mina ryck ibland.

Senare ikväll, när cupcakesen är kalara så ska jag gå hem till min mamma. Hun är och spelar golf och jag kände inte för att vara själv ikväll.

Nu ringer klockan, måste ta ut bakverken. Uppdaterar sen när jag har smetat på frosting.

/Golfhustrun

Sweet

Det här är bra, det här är riktigt bra!

 

/Golfhustrun

Bruce

Igår promenerade jag och hun ner till Blaiseholmen för att spana in Grand Hotell. Vi ska ju spendera våran bröllopsnatt där. När vi kom dit stod det en massa människor utanför entren, jag och hun förstod ingenting. Det såg ut som att dom väntade på något. Efter en stund förstod hun och jag att folket väntade på Bruce Springsteen, han bodde tydligen på Grand. Jag och hun ville också få en skymt av Bruce, så vi ställde oss också där en stund. Tyvär kom han aldrig ut, så efter en kvart gick jag och hun vidare i solskenet.

När jag stod där började jag automatiskt att börja nynna på The River. Himla fin sång det. Annars är jag inget större fan av Bruce, men den låten ligger bland topp fem av mina favoritlåtar.

Tänkte jag skulle bjuda er på den. Listen 'n' enjoy.


 

/Golfhustrun

På sööööndag!

Tjohooo på söndag händer det. Vaddå undrar ni, jo det ska jag berätta, för då kommer min Baby hem!!! Den här gången stannar hon hemma permanent dessutom. Inge mer ut och flänga i flera månader i sträck. Nej nej, nu ska hon slå sig till ro, skaffa en lägenhet, kanske boyfriend? och umgås med mig mig mig!!! Jag känner på mig att det här kan bli en myyyycket bra sommar =)

Idag ska jag till tandläkaren igen. Jag var ju där förra måndagen, remember? Hur som helst så var jag där med en inflammerad visdomstand (jag har en endaste visdomstand kvar och faaan vad den krånglar) Tandläkaren tog bort inflammationen och allt var frid och fröjd. Men i fredags återkom den och nu gör det tusen gånger ondare än förra måndagen. Känns som hela kinden är inflammerad. Så vi får se vad för kul tandläkaren hittar på idag. Antar att det kommer göra mest ont i plånboken.

På lördag blir det kalas, då fyller svärmor år. Eller nä, hon fyller på söndagen, men vi tänker fira henne på lördagen. Dessutom har hennes man fyllt dagarna innan, så det blir dubbelkalas. Hun och jag fick tag på två mycket fina presenter i Sthlm, som jag hoppas kommer göra succe!

Nu ska jag gå till affären och handla lite mat inför kvällen. Har inga planer på vad det blir för middag, men det löser sig!

Hoppas ni har haft en bra helg.

/Golfhustrun

Hemma

Nu är vi hemma från en underbar helg i Sthlm. Jag har köpt en heeeeeelt fantastiskt fin bröllopsklänning =)

Vi har som sagt haft det skitbra, vädret har varit fint, vi har njutit, åkt hiss med en kändis och bott superfint.

Orkar inte skriva mer ikväll.

/Golfhustrun

Shoreline

Nu har jag varit hos doktorn och fått min medicin, så nu ska allt bli bra. Det måste det.

Sitter här och dricker te och lyssnar på Anna Ternheim-Shoreline. Lyssna ni med vet ja! Bara att klicka på play nedan.

 

Snart ska jag fixa lite här hemma, för imorgon åker vi som sagt till Sthlm, ska bli helt underbart!

Skriver mer ikväll.

/Golfhustrun

Marknadsafton

Idag är det marknadsafton. Vädret får helt avgöra om jag och hun åker upp på stan. Riktigt trist om det skulle regna hela dagen.

I eftermiddag ska hun iallafall ta nytt kort till körkortet. Tydligen kan man göra det hos vägverket nu och det är ju bra! Då är man ju på plats =)

På lördag åker jag och hun som sagt till sthlm, jag ska ju försöka hitta en klänning att gfta mig i plus skor och hun ska hitta byxor till sin kavaj plus skor. Hoppas det går fort och smärtfritt att hitta det jag vill ha! På lördagkvällen är det fotboll, Sverige-Danmark. Vi har inga biljetter, men ska sätta oss på någon krog som har storbildsskärm och kolla. Heja Sverige =)

Nu ska jag äta lite lunch.

/Golfhustrun

Mums

Pizzan blev god, riktigt god =)

Har nyss kollat på den där nya serien på fyran med Peter Magnusson, Blomstertid. Åhhhh vad bra den var hahaha. Äntligen ett bra svenskt tv-program, det finns inte alltför många av dem!

På fredag ska jag äntligen till doktorn och börja med min medicin. Min doktor hade "glömt bort" mitt ärende och när jag ringde och påminnde honom fick han en chock. Tydligen ligger jag så högt i mina värden att jag i stort sett borde vara sängliggande. Han frågade gång på gång om jag verkligen inte kände mig sjuk. Dessutom bad han om ursäkt att han hade missat min remiss. Tur att jag ringde och kollade läget, annars hade jag kanske blivit så sjuk som läkaren tror att jag borde vara!

Nu är det kväll och jag ska gå och lägga mig, eller vi rättare sagt. Det har varit en fin kväll trots tvättandet!

Sov gott

/Golfhustrun

Tvättar

Bläää vad tråkigt, jag och hun håller på att tvätta just nu. Men det är skönt att få det gjort.

Idag tänker jag baka en pizza, har hittat ett så bra recept som jag måste testa. Degen verkar supergod, man blandar i creme bonjour färskost i den! Återkommer senare och säger om den var god =)

Gud vad svårt det är att skriva här samtidigt som jag skriver till en massa på msn. Ha ha I-landsproblem.

Skriver mer sen istället.

/Golfhustrun

Lugn bara lugn!

Okej okej, jag vet inte vad det var med mig tidigare under dagen. Självklart ska jag INTE pausa min blogg, den är ju min bebis!

Så lugn bara lugn, bloggen lever vidare =)

Nu ska jag äta falukorv i ugn med ris.

/Golfhustrun

Dags att plantera

Ha! Regnet har slutat regna nu. Hun åkte aldrig och spelade golf. Istället tänker vi (eller rättare sagt jag, hun hänger bara med) åka till plantagen och köpa blommor som jag i äkta mormor-style tänker plantera på balkongen. Det tänkte jag göra under dagen idag, ,men på grund av regnet blev det inte så.

Tar kanske lite bilder och lägger upp på resultatet sen. Förra året planterade jag en superfin balkonglåda, får se hur den blir i år. Jag är sugen på färger! Men jag tror jag kommer satsa helt på pelargoner. Den som lever får se!

/Golfhustrun


It's raining cats and dogs

Igår 25 grader varmt, idag 11. Wtf?

Jag hade massa planer för dagen som bara har försvunnit nu på grund av regnet. Jag blir inte gladare av att se att detta väder tänker hålla i sig veckan ut, jag och hun ska ju till sthlm i helgen! Usch, men mest synd tycker jag om alla som tar studenten, kan inte vara alltför lyckat i det här vädret.

Idag ska hun egentligen spela golf med sin bror efter jobbet, men jag tror inte det blir så. Synd =(

Jag har som vanligt inget att skriva, undra om jag ska låta min blogg vila ett tag? Jag kommer ju ändå inte kunna uppdatera den på två veckor i juli. Får se hur jag gör. Kommer nog inte kunna hålla mig härifrån även fast jag säger det ha ha.

Nä, ska ta och göra någonting åt mitt risiga hår.

/Golfhustrun

Färjan

Idag har det varit vaaaarmt. Jag har spenderat dagen med att ta blodprov på vårdcentralen och så har jag varit hos tandläkaren.

Just nu sitter jag och hun och kollar på Färjan. Vi har nyss grillat och tidigare idag var vi i stadsparken. Vi låg på en filt och läste, heeeelt underbart!

Nu måste jag se färjan.

/Golfhustrun

RSS 2.0