Golfdag

Idag har jag varit med min älskling på golfbanan. Han slog några hål (väldigt bra slog han) och jag gick bredvid och kommenterade hur snygg han var. För god damn it vad min älskling är sexig när han slår, går, bär. Det är tur att inte jag också spelar golf, jag skulle aldrig kunna koncentrera mig om älskling stod bredvid.

Efter golfen åkte vid hem till min mormor. Hon ringde på förmiddagen och sa att hon hade bakat äppelkaka till oss. Ett mycket bra sätt att få mig och Emil att komma hem till henne =) Så vi fikade lite där, tog äppelkakan med oss och åkte hem. Den ska avnjutas till filmen Wanted som vi ska se ikväll. Det är Angelina Jolies nya film och både jag och Emil är stort fan av henne. Dessutom har filmen fått mycket bra kritik, så det ska bli kul.
Vi har en massa filmer hemma nu som ska avnjutas.
Kådisbellan
Wanted
Sex and the city
Million dollar baby.

Million dollar baby såg jag för några år sedan och den blev snabbt en av mina favoritfilmer. I slutet på den filmen krävs det att jag har stora handdukar runt mig, för gud i himlen vad jag gråter. Älskling har inte sett filmen än, så det är verklgen en skatt som väntar på honom.

Ha en trevlig söndag alla!

/golfhustrun

Shopping

Idag har jag och älskling varit på stan. Jag shoppade och Emil kollade på =) Nädå, han köpte en superfin halsduk. Men Emil shoppade igår. En superfin golfbag, nya byxor till golfen och två piketröjjor.
Jag köpte en tröjja, två tshirts, en halsduk och en mössa, för snart är det vinter och kallt.

Just nu håller jag och älskling på och kollar efter teater. Jag ska nämligen skriva en tetaerrecension till Svenska B. Vi har hittat flera pjäser i Stockholm, men vi får inte tag på något hotell.

Nu ska jag krypa ner bredvid älskling i soffan.

/Golfhustrun

Skolan=rolig

För första gången i mitt liv kan jag verkligen säga att skolan är rolig. Det beror nog mest på att jag har fått välja allt själv. Ingen har tvingat mig till detta.

Just nu är jag hemma några timmar. Nästa lektion (historia) börjar 14:15 och slutar 17:00. Efter det har jag Religion 18:30-21:00. Men det är bara torsdagar som det blir såhär hattigt och långt. Annars är min längsta dag till 17:00.

Nu måste jag plugga på lite til Historian

/Golfhustrun

Vem vet mest

Jamen vem vet mest var ju ett jädra skitprogram.

Tacka vet jag Baywatch

/Golfhustrun

Nya skor

Igår när jag och älskling var på stan så köpte jag nya skor =) Så gissa vem som var finast i skolan idag!

Idag har det bara regnat och regnat, man blir så trött.

Ojoj, hinner inte skriva mer, jag och älskling ska kolla på vem vet mest.

/Golfhustrun

Första skoldagen

Pust då var första skoldagen över. Satan vad mycket information jag har i min hjärna. Största frågan för mig är hur jag ska få ihop schemat, för det är lektioner som krockar med varandra.  Dessutom kommer jag bli ruinerad på alla böcker som måste köpas. Men men, kul som fan ska det bli!

Nu ska jag sätta mig med schemat och pussla lite, snart kommer älskling hem, då blir det mys och gos!

/Golfhustrun

4:a

Älskling kom 4:a på golftävlingen idag, men jag tycker det är jättebra ändå! Han och hans lag var supernära att vinna.

Nu ska vi sova. Imorgon är det jobb och skola.

/Golfhustrun

Världens godaste smoothie!

Vill ni ha ett recept på världens godaste smoothie? Jag och älskling gör den flera gånger i veckan.

Smoothie med hallon och grekisk yoghurt.

*Grekisk yoghurt
*1 pkt frysta hallon
*Mjölk
*Färsk basilika

Mixa alla ingredienserna med stavmixer eller annan mixer. Yoghurt och mjölk finns det ingen regel på hur mycket man ska ta, utan det är efter eget tycke. Basilika ska ni ta ungefär 8-10 blad. Häll upp i höga glas och njut.


/Golfhustrun


Plommonträd

Strax utanför där jag och älskling bor så finns det ca 7 plommonträd, fullsmockade med jättegoda plommon. Det som är bra är att alla får gå och plocka på dessa träd, så igår och även för några dagar sedan, var jag och älskling och plockade två påsar fulla (inte stora ica-påsar utan 5-liters påsar) Jag tycker det är schysst att det planteras sådana träd även för oss som inte bor i villa och kan plantera själva.

Gaahh jag blir tokig! Jag och Emil har haft problem med våra mobiler hela helgen. Det går inte att skicka sms, inte att ringa och inte att ta emot samtal. Störigt! Men nu har jag varit i kontakt med kundtjänst så nu ska det funka. Hoppas jag. Man tror inte att man är beroende av mobilen men så fort det blir något fel så blir man alldeles hispig.

Nu ska jag koka nudlar.

Förresten, imorgon börjar jag skolan =)

/Golfhustrun

Golftävling

Nu har älskling åkt iväg på golftävling på Kårsta, håll tummarna att han vinner!!!

Själv ska jag strax gå in i duschen. Skriver mer sen.
/Golfhustrun

Baywatch

Okej, merparten av dom som läser min blogg kommer dö av skratt nu, men jag och älskling har köpt en baywatch box och faaan vad vi njuter!! Just nu har vi baywatchmaraton and we love it =)

Idag köpte älskling en helt otroligt fin Lyle & Scott tröja, aprikosfärgad. Han är helt galet fin i den.

Orka skriva mer nu när det är så bra på tv ;)
Hörs imorgon
/Golfhustrun

Bröllopsklänningar

Japp, nu är älskling och spelar golf på Kårsta med J och H. Dom tre ska tävla just på den banan på söndag, så nu tränar dom. Hoppas hoppas dom vinner på söndag!

Själv sitter jag och kollar på bröllopsklänningar på nätet. Fast bara i det syftet att jag tycker dom är så himla fina =) Jag menar, kolla bara in den här. Har man den behöver man ju knappt en man att gifta sig med =)
Jag tycker också att Bianca Jagger hade rysligt fina kläder på sig när hon gifte sig med Mick, kolla här. Vit kavaj med ingenting under och vita långbyxor. Enkelt men genialt, för vem säger att man måste ha klänning?
Jag tycker, om man ska ha klänning, att den ska vara sparsmakad, inte för mycket rysch, som denna, det blir liksom mer som en stor sockervadd än klänning.
Här finns också ett gäng fina klänningar.

Nåja, vad är väl en bal på slottet.......

/Golfhustrun


Sköldpadda som sitter i rullstol

Åh herregud kolla in denna sötnosen! Det är en sköldpadda som inte kan röra sina bakben, så djurvårdarna har byggt en rullstol åt honom. Det är helt underbart gulligt! Men en liten varning innan ni kollar, på slutet är det ganska sorgligt, iallafall enligt mig =) Jag grät några droppar. Men hur som helst, spana in!

/Golfhustrun

Säg omelett

Just nu är älskling och hans pappa iväg och hämtar älsklings och min gamla soffa. Dom ska ställa den i älsklings pappas buss, för han ska köra den till älsklings syster någon dag, hon ska nämligen ta över våran soffa.
Men snart är han nog på väg hem =)

Ikväll ska vi äta omelett med räkor, champinjoner och skinka, så mumsigt.

Vilket jättefint väder det var idag, jag tänkte nästan ta på mig bikini och lägga mig och sola. Men det fick bli en långpromenad istället.

Här får ni låten som har snurrat i min hjärna hela dagen



Lil Wayne med Misunderstood....så fort jag hör den så fastnar den. Det borde vara störande men jag älskar den så mycket, så det gör inget =)

Hahahahah vad f*n är det här? Är det sådan torka hos tv-gubbarna att dom sänder vad som helst nu?

Nu ska jag prata lite i telen.
/Golfhustrun

Hasselhoff

I mitt och Emils hem är David Hasselhoff husgud. Ingen kommer någnsin bli coolare än honom.
Jag bjuder på en härlig video med The Hoffmeister här nedan. Spana in The White Fro frisyren, suget i blicken, dansen med gitarren, ALLT!

Whatever you do, don't hassel the hoff......




/Golfhustrun

Bokat hotell

Nu har jag och älskling bokat hotell och tågbiljett till Stockholm den 19:e september, för då ska vi ju se Stevie Wonder (vilket kommer bli grymmare än grymt)

Jag har inte köpt den där presenten än, men det kommer.

Nu ska jag mysa med älskling dom sista minuterna innan han åker på möte.
/Golfhustrun

Present

Jag känner för att köpa en liten present till min älskling. Jag har hittat en grej som han skulle kunna bli glad för.

Hmm.....

Idag tvättar jag. Det blev ett helt berg av kläder, sänglakan och annat. Pust, men snart är jag klar, bara 2 maskiner till.

Min kompis C fyller år på måndag, undra om gänget har kommit på någon bra present till henne än? Själv har jag noll ideer för tillfället.

Nä, ner till tvättstugan var det.
/Golfhustrun

Soft

Ursäkta att jag inte skrev igår, men jag hamnade i våran nya soffa och där blev jag kvar resten av kvällen. De soffan är det bästa köpet någonsin!!

Idag har jag och älskling varit på marieberg. Älskling köpte nya fina golfbollar. Jag tyckte visserligen att han skulle köpa rosa, men dom var tydligen inte bra.

Nu ska jag strax baka en rulltårta med smak av tiramisu, jag återkommer om den blev bra!
/Golfhustrun

Shopping, lunch å fika

Idag har jag varit på stan hela dagen med Baby. Älskling slöt upp mot slutet och tog en fika med oss.

Jag köpe ett par byxor och ett superfint skärp. Baby köpte ingenting, men hon får lön imorgon, så då jädrar.

Nu på kvällen har jag och älskling bara myst och myst, så mysigt =) ahha jag är så fyndig.

Nu ska jag prata med baby på msn.
/Golfhustrun

Gone Baby Gone

Nu är den väck, vår gamla soffa. Med den for också en massa minnen iväg. Mitt största minne från soffan är från natten den 9:e juli 2007. Då var nämligen älskling hemma hos mig första gången. Jag minns hur han satt där i soffan och jag tyckte han var så galet snygg. Trodde aldrig något så fint skulle sitta i den soffan.
Sen dess har mycket hänt i den soffan. Det har festats, gråtits, skrattats, älskats, bråkats, mysts och sovits i den.
Men nu jädrar kommer snart den nya! Den ska också bli full av nya minnen, bara positiva hoppas jag.

Nu ska jag och älskling göra det mysigt på golvet framför tv:n, man kan få till det med täcken och massa kuddar.
Kram alla därute
/Golfhustrun

Fundersam

Hmm någonting säger att mina fötter kommer rikta sig mot vägen upp till stan nu när jag går ut. Åhhh varför denna dragningskraft? Vågar jag gå ut? Jag kommer ju bara shoppa!!






Jag är sjuklig.

Promenaddags

Nu ska jag strax gå på en promenad, men som vanligt när det gäller mig så måste jag göra tusen saker innan jag kommer iväg (skriva här tex =)

Idag ska älsling och hans pappa åka iväg med våran gamla soffa. Så nu får vi sitta på golvet och kolla på tv i två dagar, för sen kommer ju den nya!!!

Idag fick jag tillbaka 108 kronor av Telia, men jag har ingen aning om varför, för det skrev dom aldrig. Så det är väl bara att tacka och ta emot.

Nä, nu går jag
/Golfhustrun

Barbara Bui

Om jag ägde denna sko skulle jag vara i himmelriket.

Barabara Bui, en dröm.

gudomligt snygg

Regnrusk

Vaccinationen av hunden gick bra, hon var så duktig.

Nu bara regnar regnar regnar det. Man blir så otroligt trött i hela kroppen, vill bara lägga sig att sova. Men sova sa jag snart, efter att älskling har pratat klart i telen med sin syster.

Jag är så galet sugen på att köpa lite skor och kläder. Alltså höstgrejjer. Jag känner för mycket stickat och i skoväg några sorts skoletter och kängor, tänk dr martens. Pust. Jag just ja, jag vill ha en ny skinnjacka också.
Men men, man kan inte få allt vad man vill, speciellt inte med studiebidrag,

Gud vad jag svamlar, inte kul att läsa alls. Så nu går jag och gör något annat. Sov gott.
/Golfhustrun

Vaccination

Idag ska jag och älskling vaccinera mammas hund Lucy hos veterinären. Stackars lilla Lucy ska få en spruta =(

Herregud vilket fint väder det är idag! Jag tog nyss en långpromenad, helt ljuvligt.

Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi får soffan, längtar så mycket.

Jag ha bloggtorka idag, så vi får se, jag kanske skriver mer sen.
/Golfhustrun

Mograbiah

Har ni ätit Mograbiah någon gång? Jag och Emil älskar det. Det är stora couscous. Så otroligt mycket godare än pasta.

Jag köpte skolsaker idag. Fyra marimekko kollegieblock, några pennor, en filofax och en mapp blev det.

Nu måste jag rusa, ska ta reda på Mograbiahn som jag kokar, sen ska jag följa med mamma på promenad med hunden.
/Golfhustrun

Skolsaker

Med tanke på att jag ska börja Komvux om två veckor, så har jag nu kommit på att jag behöver lite skolsaker. Så jag funderar på att åka upp på stan och kolla lite. Jag behöver iallafall några block, en mapp, en almanacka och några fina pennor.
Kommer ni ihåg när man var liten, typ veckan innan man skulle böja skolan igen efter sommarlovet. Då åkte jag alltid upp på stan med mamma och köpte nya sudd, bokomslagspapper och nytt pennskrin (ni vet dom där runda/avlånga i tyg man hade) Jag minns att vi alltid handlade på Gallerix.
Jag har kollat runt lite på internet nu och Åhlens hade en hel del fina almanackor och pennor. Så vi får se, kanske åker jag dit.

För övrigt idag ska jag tvätta, wieee. Älskling ska spela golf på Lanna efter jobbet. Mitt golfproffs =) jag är så stolt över  honom.

Nä, nu måste jag grejja lite
/Golfhustrun

Mamma mia

Åh Mamma Mia var en alldeles underbar liten film. Jag hade lust att ställa mig upp och sjunga flera gånger =) men då hade nog älskling skämts.

För en stund sedan tog jag och älskling ett bad, men njutningen höll inte i sig länge, för efter enstund märkte vi att det var stopp i avloppet. Så det var bara att lägga sig på golvet och börja montera med avloppsrören och grejjer. Det luktade ju inte godis precis kan jag tala om.

Men nu är allting klart. Så nu tänker vi gosa ner oss i soffan en stund innan vi går och lägger oss.

/Golfhustrun

Ny soffa och bio

tjoho idag köpte jag och älskling soffan! Vi får den på fredag.
Nu har vi möblerat om i vardagsrummet så att soffan får plats, det kommer bli så bra. Den är helt sjukt snygg. Jag vill att det ska vara fredag nu!!!

Om 20 minuter ska jag och älskling gå på bio. Vi ska se Mamma Mia.

Barnhemmet var sådär igår. Jag trodde den skulle vara mycket otäckare. Men vafan, vad är det som är otäckt med små barn? Eh, ingenting.

Aja, hoppas alla får en fin sista dag på helgen
/Golfhustrun

Mormor

Idag har jag hälsat på min mommo, Emil var med en stund han med innan han gick på fotbollen. 4-2 till ÖSK hejjjjaa =)

Imorgon ska ja och älskling åka och titta på den där soffan igen och möjligtvis köpa den. Vi har mätt och så i vardagsrummet och det ska passa. Det blir min och älsklings första gemensamma soffa =)

Snart ska vi kolla på skräckisen Barnhemmet, så nu ska jag ladda upp med kuddar som jag kan gömma mig bakom.

/Golfhustrun

Skoskav

Hmm bara för att jag kände mig allmänt hurtig idag så tog jag en promenad upp till stan. Vad fick jag för det? Jo världens största skoskav på ena hälen. Tack för den. Nästa gång tar jag cykeln.

Idag är det fredag! Det betyder att älskling är ledig i två dagar nu. Underbart.

Skriver mer sen
/Golfhustrun

Ny soffa

Oj vad jag och älskling är sugna på att köpa ny soffa. Vi var nyss på Marieberg och hittade en soffa på Nice som vi föll för på en gång. Den är sååå snygg. Så nu ska vi mäta och grejja här hemma. Vårat vardagsrum är i riktigt behov av uppfräschning och vad passar inte bättre då än en ny soffa?

Håll tummarna att soffan får plats i vardagsrummet!
/Golfhustrun

Brunhårig =)

Sådärja nu har jag brunt hår igen. Känns otroligt skönt. jag älskar älskar älskar min frisör. Så om ni ska klippa er i Örebro, gå då till salong Huvudsaken.

Varför regnar det så otroligt mycket och exakt hela tiden? Kan det inte bara komma en regnskur (helst på natten) och sen vara fint resten av dagen? Nää verkar inte så.

Idag ska jag bara mysa med min älskling. Borra in mig i hans famn och stanna där resten av dagen.

Jag blir tokig, jag kommer inte in på min mail, måste vara något fel på sidan.

Nu ska jag läsa lite
/Golfhustrun

Sol =)

Tjoho kolla ut, solen skiner!! Jag vattnade nyss mina fina blommor på balkongen och det var sååå varmt  och skönt där ute.

Idag ska jag tvätta, wei..

När älskling kommer hem från jobbet ska vi åka upp på stan, vi kommer garanterat fika.

Nä, måste rusa in i duschen nu
/Golfhustrun

Dr Phil

Nä, nu ska jag ta och göra en skinksallad, sen tänker jag glida ner i soffan och kolla på Dr Phil.

/Golfhustrun

Adios le pido

Åhhh älskar älskar älskar denna sång!!


När jag hör den tänker jag på en sommar som jag spenderade med min kompis L. Vi gled runt i hennes cab och spelade denna låt på högsta volym. Fy fan vad kul vi hade den sommaren. Den konstiga är att vi bara umgicks den sommaren, sen flyttade hon utomlands och efter det hördes vi aldrig mer. Märkligt. Men det är väl så med vissa människor, dom rasar in i ens liv och gör ett jätteavtryck sen far dom vidare.
Hur som helst så är låten superbra, vilken årstid som helst =)

/Golfhustrun

Golfväder?

Älskling ska spela golf ikväll, men jag tycker verkligen inte det ser ut som något skönt golfväder precis. Jag hoppas verkligen det slutar regna.

Själv ska jag träffa min mamma idag, vi ska upp på stan och fixa nåt med hennes mobil.

Tjoho på torsdag ska jag klippa mig och färga håret. Ljus ska bli mörk =) Det ska bli såååå skönt. Mitt hår är alldeles förstört av allt saltvatten i sommar. Inga inpackningar hjälper. Det ska bli kul att bli mörk igen också, älskling har ju aldrig sett mig i den hårfärgen. Mörkbrun är min riktiga hårfärg, men jag funderar på nåt ljusbrunt kanske. Vi får se het enkelt, min frisör är duktig och har säkert någon bra ide.

/Golfhustrun

Tända ljus

Japp, nu känns det som höst, jag och älskling tände ljus ikväll. Och ljus är lika med höst för mig. Nu blir det säkert fler fina dagar, men ändå, det var mysigt med dom iallafall.

Jag läste nyss denna artikel om Morgan Freeman. Nu ser han till att klara sig frånd en där otäcka olyckan, för jag vill se många många fler filmer med honom. Han är absolut en av de största och bästa skådespelarna. Kan man någonsin glömma hans roll i Seven?

Nu ska jag återgå till ljusen och soffan
/Golfhustrun

Hello vardag!

Jaha, då var vardagen tillbaka igen. Älskling gick md tunga steg upp klockan halv sex i morse och släpade sig till jobbet. Jag tyckte så himla synd om honom. Min vardag börjar den 25:e augusti. Då är det dags för plugg plugg plugg. Fram tills det tänker jag softa och ta hand om min älskling =)

Så, vad händer idag? Hmm, jo jag ska upp på stan och växla pengar, får se om jag åker upp själv eller om jag väntar tills Emil kommer hem, så vi kan göra det tillsammans.
Annars blir det lugnt idag. Ska väl plocka lite här hemma.

Nu ska jag också bli bättre på att uppdatera här i bloggen, jag var ju superduktig i början.

Förresten, Batmanfilmen var såååå bra. Heath Ledger är/var grym! Fruktansvärt synd att världen har förlorat en så bra skådespelare, och alldeles för tidigt.

/Golfhustrun

Regn= Bio

Japp, idag regnar det, så jag och älskling har bestämt oss för att gå på bio. The Dark night, alltså nya batmanfilmen får det bli. Vi är grymt sugna på Barnhemmet också, kanske nästa vecka?

Nu ska jag och älskling kolla lite på resor.
/Golfhustrun

Att hylla sin bästa vän

I några olika tidningar jag har läst nu på sistone har folk hyllat sina bästa vänner. Så då vill jag också passa på att göra det.

Min bäst vän är även min älskade, nämligen Emil. Han är den finaste människan på jorden som alltid ställer upp och alltid har en fin kommentar på tungan. Det kan vara kommentarer om alltifrån mina kläder, exempel "vad fint den där klänningen sitter på dig" eller om mitt utseende "du har dom vackraste ögonen jag någonsin sett" eller helt enkelt "jag älskar dig så otroligt mycket"
Han är allt som en bästa vän och älskling ska vara, jag kan inte hylla honom nog. Han finns alltid där, jag är (och känner verkligen) att jag är hans allt, den hans tankar alltid handlar om. Jag vet att han aldrig någonsin skulle svika mig eller på något sätt göra mig ledsen.

Min älskling ska även bli min man. Vi ska snart börja kolla runt efter någon fin kyrka i Sverige. Jag kan inte vänta tills den dag jag får lova min älskling evig kärlek, jag vill att hela världen ska få veta att jag aldrig lämnar honom, vad som än händer. Tills döden skiljer oss åt räcker inte, för jag vet att Emil och jag kommer finna varandra även när livet har tagit slut. Kanske blir vi två moln som alltid svävar bredvid varandra i himlen. Men först ska vi leva länge länge här på jorden. Bilda familj (min dröm är att få föda vårat kärleksbarn) och njuta av vårat liv tillsammans. För njuta, det kommer jag göra.

Älskar dig för evigt

RSS 2.0