Sommarminnen

Ett väldigt kul tema idag i MusikFoto-bloggen, semesterminnen.

Här har ni andras minnen

Mitt minne är från i somras. Då hade jag och älskling vår första gemensamma sommar ihop. Sommaren innan, 2007 är också speciell, för det var då vi träffades, men sommaren 2008 slår allt! I två omgångar var vi på Västkusten och jag har aldrig haft det så bra som jag hade då. Vi njöt fullt ut.


Här sitter han. Mitt hjärta, min själsfrände, min bästa vän. Sommaren 2009 kommer också bli speciell, då ska vi nämligen gifta oss!

Låten är lite lustig. Det är ingen låt vi egentligen gillar. Men i bilen till Västkusten spelade vi den på högsta volym och den kommer alltid förknippas med just den sommaren. Robert Broberg med Mitt lilla fejs.

 

Ha en fin helg!

/Golfhustrun


Bilen fixad

Tjho älskling lyckades laga bilen alldeles själv =) Han fyllde på olja och nu spinner bilen som en katt.

Klockan 21:00 idag ska älskling och jag bowla. Kul kul ( om jag vinner) Älskling är i alla fall grymt sexig i bowlingskor.

Nä, har väl inte så mycket mer att skriva,

/Golfhustrun

Just ja, vi kollade nyss på en film som heter Candyman (blink blink älskling) Jag kan säga att den var dålig.

Ciaoo!

Helg!

Åh, skönt, äntligen helg. En helg som visserligen innehåller mycket plugg, men ändå.

Våran bil krånglar, älskling ska hälla i styrservoolja och se om det blir bättre. Annars vet i fan...trist.

Igår hade älskling och jag värsta myskvällen. Vi åt vaniljglass med varma hallon, hur gott!!

Oj oj nu kommer älskling och vill ha datorn. Får skriva mer sen.

/Golfhustrun

Operahus

Dennas veckas tema i fredagsfoto är musik. Knepigt, men jag hittade en bild.

Kolla andras musikbilder här



I det stora operahuset i Paris flödar musiken!

Ha en trevlig helg alla!

/Golfhustrun

Mamma på besök=panikstäda

Idag kommer min mammi hit och äter middag. I och med det väcktes min städnerv. Varför är det så? Att så fort jag vet att mammi ska komma så städar jag. Även fast det kanske inte är stökigt och även fast mammi inte skulle bry sig om det var det. För hon är ju här för att träffa mig. Men jag vet att jag inte är ensam om detta fenomen. Mammi blir likadan när hennes mamma kommer och jag vet flera andra som är såhär. Och en annan fråga, är killar likadana? Jag tror inte det. Det är ett kvinnligt fenomen.

Älskling och jag ska iallafall bjuda på helstekt marinerad fläskfile med champinjoner, potatisgratäng och sallad med italiensk dressing. Mumma.

Just nu dammsuger älskling och jag kollar på.

Ha ha skoja bara, jag har nyss plockat undan lite. Men datorn lockade =)

Idag har jag förresten köpt marknadsgodis på Hindersmässan. Nougat såklart. Sen sprang jag på en säljare utnför systemet som sålde Situation Stockholm. En viktig tidning som jag tycker alla ska köpa.

Nä, fortsätta plocka lite kanske?

/Golfhustrun

Snart skola

Om några timmar drar jag till skolan. Idag har jag engelska, efter det svenska c. Så jag kommer vara i skolan till klockan 20 idag. Tack och lov skjutsar och hämtar älskling mig =)


Köttbullarna blev supergoda igår. De gick åt kan jag säga.

Imorgon ska jag och älskling gå på hindersmässan. Marknadsnougat är ett måste!

Jag får inte glömma gå till banken snart. Jag har nämligen lyckats spärra min telefonbank.

På torsdag ska jag till tandläkaren =(

Nu ska jag föna mitt hår.

/Golfhustrun

Köttbullar

Japp, idag ska jag laga köttbullar. Fick tag på så billig köttfärs igår, så det passar utmärkt =)

Usch kan det bli gråare och tristare ute? Man är ju hur trött som helst. Tänk om de hade varit sommar. Då hade jag och älskling cyklat er till Oset, lagt oss på en brygga där och bara njutit av Hjälmaren som kluckar mot bryggkanten. Sen hade vi cyklat hem, dragit igång grillen på balkongen och bara suttit där resten av kvällen. Underbart! Dagarna blir ju så otroligt mycket längre på sommaren. Men snart älskling snart.

Nä, ta och slänga ihop lite köttbullar var det.

/Golfhustrun

Laga mat

Efter en motgång i morse som fick mig lite ur form så behöver jag något som piggar upp mig. Jag har ju självklart min älskling här, ingen får mig att må så bra som han. Men ibland behöver jag göra något kreativt också. Vi hade planer på att gå på bio idag. Men vi väntar med det ett tag. Jag känner för att vara hemma. Dessutom är det så dimmigt ute att man knappt ser något.

Hur som helst så känner jag för att baka och laga mat. Det får mig alltid på humör. Det är så kul att fixa i köket. Då får jag tänka på annat. Dessutom är min älskling så söt när han hjälper till. Ingen är sexigare än honom när han lagar mat =)

Luddigt inlägg det här. Men hoppas ni har en fin söndag!

/Golfhustrun

Hemma

Nu är vi hemma efter en superbra weekend hos svärmor. Vi har haft det så mysigt. Ätit gott, myst och pratat. Vi måste definitivt hälsa på dem oftare.

Nu ska jag bränna lite filmer. Ikväll ska vi se Lars and the real girl. Jaghar hört massa gott om den, så det ska bli spännande.

/Golfhustrun

Hem till svärmor

Som sagt så åker jag och älskling hem till hans mamma och hennes man idag. Kul kul. Jag har tagit fram Crüe skivan som ska spelas på högsta volym i bilen ner =)

Vill mest önska alla en trevlig helg, jag har inte så mycket annat att skriva.

/Golfhustrun

Fikat

Idag har jag fikat i flera timmar med min älskade vän C. Det var så himla länge sedan vi träffades, men nu äntligen! Hennes mage var så stor nu, hon väntar sitt första barn. Den 24:e februari är det tänkt att den ska komma. Gissa vem som fyller då? Jag ju! Hoppas hoppas bebisen kommer på den dagen.

Imorgon ska älskling och jag hälsa på hans mamma och hennes man. Ska bli väldigt kul. Det är hur länge sedan som helst vi var där. Så det ser jag fram emot!


Oj oj nu börjar Jerry Springer.

/Golfhustrun

Presenter

Jag vet inte vad jag har gjort, men igår fick jag tulpaner av sweetlips och idag fick jag nya skor!!! Han vet hur man borrar in sig i mitt hjärta. Skor och blommor, kan det bli bättre? Tack tack tack mitt fina hjärta, jag älskar dig så mycket.



Check 'em out!



Bloms


Love love love


/Golfhustrun

Sol sol sol!

Kolla ut, det är sol! Genast vill jag att det ska bli vår. Så man kan dra på sig nya vårskor, och lilla jeansjackan. Jag vet precis hur jag ska se ut i vår, men jag ska vänta lite till med att köpa skor. Men jag vill ha dom när vi åker till Rom. (guuuuud vad jag längtar. jag vill bort bort bort från Örebro)

Idag är jag ledig. Så det är tvättis nu på dagen som gäller, sen ska jag på introduktion i skolan. Så nja, ledig är jag ju inte, men jag har inga lektioner.

Men nä, undra om jag ta en promenad i solen. Det lockar oerhört.

See ya later!

/Golfhustrun

Minnen

Oj oj mina minnen säger jag bara. Pratade nyss med en vän på msn och hon skickade över en massa youtube-klipp med snuttar ur barnprogram från när vi var små. Det är ju så att man får en liten tår i ögat. Det som berörde mig mest var klippet nedan, slutmusiken i Alfons Åberg. Det fanns inget program jag kollade så mycket på när jag var liten som Alfons. När jag hör den där musiken vet jag prcis hur det såg ut där jag satt. Jag kan nästan känna doften. Helt otroligt vad lite musik kan göra.
 
 

Nu måste jag kolla på vänner!

/Golfhustrun

Skyltar

Idag är tisdagstemat skyltar. I Paris verkar jag ha tagit kort på allt, även skyltar =)

Spana in andras skyltar här



Kanske en av världens mest kända skyltar?

/Golfhustrun

Smärta

Aj aj aj jag har så ont i ryggen. Det får gärna gå över.

Älskling fick inte lämna tillbaka sin klubba idag. Det var väl ganska väntat. Synd, klubban var ju nästan helt ny.

Vi tog en fika på Mera. Chailatten var bara sådär. Det finns fortfarande inget som slår Waynes och Bara Vara. Nästa gång ska vi testa chailatten på Java.

Nu ska jag sätta mig och klaga över min onda rygg.

/Golfhustrun

Tävling

Den som ser vart på bilden nedan våran katt Morris är , vinner en chokladkaka eller nåt.




/Golfhustrun

Trasig innebandyklubba

Idag ska hun' och jag upp på stan. Vi ska försöka lämna tillbaka hans innebandyklubba som gick sönder när han spelade match i lördags. Han har inte haft den så länge och med tanke på priset så borde den hålla längre!

Jensen var grymt god igår. Såsen satt som en smäck och vi avrundade lunchen med en bananasplitt. Gott och nyttigt =)

Idag har jag varit i skolan i en och en halv timme. Kan tyckas meningslöst, men det var bra information till ett arbete som startar nästa vecka.

Nu ska jag sätta mig och läsa lite om Örebros historia. Ska försöka knåpa ihop ett arbete om det som ska vara inlämnat senast vecka 8. Visst visst, det är rätt långt dit, men det kommer säkert komma upp sjuttioelva andra arbeten tills dess, så lika bra att göra klart allt så snabbt som möjligt. Annars blir det bara panik i slutändan.

Om en månad och fem dagar fyller jag 24 =) På fettisdagen faktiskt. Funderar på att fira med semletårta då. Men hur ska jag få in i min hjärna att jag fyller 24? När jag knappt vet att jag är 23? Det var en i skolan som frågade mig förra veckan hur gammal jag är. 22 svarade jag. Sen efter typ 2 minuter kom jag på, nä va fan jag är ju 23! Så jag fick ändra mitt svar till personen, som för övrigt kollade på mig med oförstående ögon. Typ "vet-du-inte-hur-gammal-du-är-ögon" Det hade kunnat kännas pinsamt, men jag är van. Det är mig i ett nötskal att vara allmänt förvirrad.

Nåja. Läsa om Örebro var det.

/Golfhustrun


Luncha

Nu ska jag och älskling upp på stan och luncha. Idag får det bli på jensens, det är nästan bara dom som har öppet på söndagar. Men det duger mer än bra! Jag är sugen på en rejäl köttbit.

Ciao!

/Golfhustrun

Home

Nu är vi hemma igen jag och älskling. Vi har varit och sett underbara underbara Benjamin Button. Får inte Brad Pitt en oscar i år så äter jag upp alla mina handväskor, promise. Men gå och se den. Ta med näsdukar om du är känslig, för jag fick svälja hårt hårt på slutet plus torka bort tårar med älsklings hand. Om du går med din man/pojvkän se då till att ha sett någon sexig film med Angelina Jolie eller Scarlett Johansson innan (typ Wanted eller Vicky Christina Barcelona) tillsammans med honom. För risken att du sitter där med tungan i golvet under sista halvan av Benjamin Button är stor! Brad Pitt är så otäkt snygg att jag fick andnöd några gånger. Men om du då har sett sexiga filmer med de två jag rekomenderade så är det ingen risk att din kära blir svartsjuk. För då är det bara att hänvisa till att du faktiskt stod ut med sexiga tjejer när ni kollade på film sist =)

Men som sagt. Se se se Benjamin Button. Den är vacker, lågmäld och man mår bra. Dessutom blev jag sugen på att skaffa mig en segelbåt.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan. Det blir nog att vi kollar på The Wrestler ikväll.

Ha de fint!

/Golfhustrun

Biokväll

Nu är älskling iväg och spelar innebandy i Kumlaland. Själv har jag nyss kollat på reprisen av Golden Globe galan. Jag har själv planerat att vinna en golden globe eller en oscar någon gång.  Vilken dröm att få klä upp sig till en sådan fest. Jag skulle ha en PollyJo-klänning, Christian Louboutin-heels, smycken från Jacob the jeweler och håret mer än gärna uppsatt av Ken Paves. Med andra ord Dressed for success =)

Ikväll ska jag och älskling gå på bio. Vi ska se Benjamin Button. Den ser jag verkligen fram emot. Igår såg vi Saw V här hemma. Totalt motbjudande men jag älskar att kolla på de filmerna ändå. The Wrestler ligger och väntar på att bli kollad på här hemma också, ser den nog imorgon.

Jag trivs för övrigt väldigt bra i min nya frisyr. Kändes lite ovant med lugg först, men nu känns det som att jag alltid har haft det.

Nä. Ska väl ta och gå till affären. Måste köpa något som jag kan laga lunch med idag.

Smell ya later!

/Golfhustrun

Fredagsfärg

Idag är veckans tema i fredagsfärgen gul och blå. Inte min favoritkombination av färger precis, men jag hittade en bild!

Kolla in andras gul-blåa fredag här!




I den här sängen sägs det att Napoleon sov. Jag har fotat den på Louvren i Paris.

Ha en fin helg nu alla!

/Golfhustrun

Pippi med blöja

Nää hhahahahahh kolla in den här överdrivet söta pippin! Hur underbar är den inte med sin lilla blåa blöja?

Men behövs verkligen det där? Måste man inte räkna med lite spillning när man skaffar fågel? Men visst visst, skadar inte blöjan fågeln så förstår jag tanken. Fast jag undrar jag. Fåglar är intelligenta djur och jag tror nog att väldigt många av dem skulle skämmas om de hade den där blöjan på sig och inte vilja flyga alls. Nää, låt djuren vara som de är, det mår de bäst av (och ja, då menar jag alla kläder och skor! som finns till hundar också, det kanske ser gulligt ut, men är helt onödigt)

Men som sagt, pippin på bilden är otäckt söt =)

/Golfhustrun

Nyklippt

Skööönt nu har jag klippt mig. Blev supernöjd. Jaghar skaffat mig en söt liten lugg.

Brrr det ska bli iskallt till helgen nu igen. Vill inte! Någonstans inom mig har det nämligen tänts ett litet hopp om att det snart blir vår. Nu kommer det hoppet krossas.

Jag och älskling funderar på att åka upp på stan efter att älskling slutat jobbet idag. Men jag vet inte jag, ibland är det bara så mycket skönare att krypa upp i hun's famn och stanna där.

Nu ska jag gå och raka mina ben.

/Golfhustrun

On my way

Nu har älskling åkt till innebandyn och jag är på väg till mammi. Idag har jag haft engelska i skolan. Måste säga att det gick förvånansvärt bra. En rolig grej är att min gamla vapendragare J också läser engelska med mig. Han och jag pluggade mycket ihop förra terminen och vi går väldigt bra ihop. Så engelskan ska nog flyta på smärtfritt!

Nää, dra till mammi var det.

/Golfhustrun


Ps: faan vad jobbigt där är att bryta upp. Nyss låg jag på älsklings bröst. Det var så varmt och skönt. Sen helt plötsligt stressa stressa iväg.

Ps igen: Imorgon ska jag klippa mig! Adjö fågelbo, välkommen änglahår.

Chailatte

Mmmm nu har jag nyss skummat ihop en chailatte till mig och hun'. Vid sidan om koppen ligger en chocolate chip cookie. På tv visas snart vänner. Brevid mig i soffan sitter hun', nära nära mig. Filten sveper om våra kroppar. Regnet smattrar mot fönsterrutan. Här inne är det så varmt och skönt.


Livet är för bra härligt ibland.

/Golfhustrun

Storm

Shit vad det blåser ute. Jag höll på att flyga rakt ner i svartån när jag cyklade från skolan. Skolan gick för övrigt bra idag. Alltid massa stress när det är terminstart, men jag tror jag fick ihop mitt schema bra. Jag var tvungen att byta min psykologikurs. Den skulle jag egentligen läsa på tisdagar i skolan, men jag upptäckte idag att jag har engelska samtidgt. Så nu läser jag psykologi på distans istället. Blir nog bra.

Just nu äter jag lunch. Keso med skivad banan och tonfisk. Låter hemskt men är ljuvligt gott.

Vi ska tvätta idag jag och hun' Sorgligt tråkigt men det behövs.

Let's dance började i fredags. Jag och hun' försökte verkligen kolla. Men efter en halvtimme (vilket borde vara rekord) höll mina ögon på att börja gråta av uttråkighet. Jag vet inte vad det är med det programmet som gör att jag tycker det är så trist. Val av dans kanske? Jag och pardans går inte riktigt ihop, det är sånt som mormor sysslar med. Lite roligare vore det väl om man fick se Hasse Aro dansa break? eller hip hop?

Nä, ta och packa tvättispåsen nu kanske.

See ya later!

/Golfhustrun

Ur olika vinklar

Temat för årets första fototriss är "Ur olika vinklar" Spännande att se vad som kommer hittas på i de olika bloggarna.

Jag har valt att publicera bilder på en mås. I somras när jag och älskling var i Smögen så satt vi på en solvarm klippa och åt räkbaguette. Plötsligt dök en enorm mås upp som också ville kalasa på våra mackor. Han vek inte en sekund. Otroligt söt måste jag säga.

                                    









/Golfhustrun

Changeling ikväll

Japp ikväll ska jag och älskling se "Changeling" på bio. Mysigt värre.

Imorgon har älskling innebandymatch, självklart tror jag att hun's lag vinner =) Nu på dagen har jag städat lite. Plockat ner saker i lådor som inte ska vara framme. Snart ska jag steka lax och ångkoka potatis.

Är det bara jag som lider av kraftig bloggtorka?

Jag skriver mer ikväll eller imorrn.

/Golfhustrun

Sol ju

Förresten, det är ju sol sol sol och 5 plusgrader ute idag =) det är alltså 24 grader varmare än vad det var fär några dagar sedan när det var -19 ute! Med andra ord, ipod,jacka och stövlar, bered er på promenad!

/Golfhustrun

Han har gjort det igen =)

Vill bara börja med att säga att jag fick MVG i slutbetyg i svenska B, så jag är rätt glad nu. Tänk om jag hade varit såhär flitig i gymnasiet.

Min älskling har skrivit ännu en dikt till mig. Jag kan inte förstå hur han kan vara så dukig? Här kommer den:

Din första blick
gav mig en kick
Du var helt korrekt
och jag kände mig härlig
Men lite besvärlig
Jag gillar ditt utseende
och ditt beteende
Du är inte stygg
fast mycket snygg
Jag älskar dig över hela min kropp
Från tå till knopp


Min älskling

Minns ni dikten jag skulle analysera häromdagen?  Om inte, så scrolla ner lite på den här sidan så ser ni den. Hur som helst så har minns älskling skrivit en egen version av den...till mig =) Jag trodde inte man kunde bli mer kär i den människan, men tydligen så gick det =)

Läs och njut. (Med raden som Morris i sitt hus menar älskling våran kisse Morris som har fått en nytt, fint, sovhuus =)

Jag ligger i soffan hos dig,
där jag har ro.
Ingen människa finns,
som är så fin.
Jag är fäst vid soffan i kväll,
jag är fäst vid dig.
Vore jag skild från soffan,
vore jag skild från dig.
Jag ligger i soffan hos dig
som Morris i sitt lilla hus.
Och soffan är så mjuk och skön.

Skadad

Jag är skadad. När jag tog ur potatisgratängen ur ugnen förut så brände jag min underarm. Jag ville skrika, jag ville gråta, jag ville kräkas.

Men det gjorde jag inte.

Fram växte en enorm brännskada (okej, inte enorm. Men om jag visar armen för älskling och kollar på honom med ledsna hundögon så tycker han såååå synd om mig. Och då känns det lite bättre =) För mig är det mest synd om just nu.

Aj aj aj

/Golfhustrun

Konsten att inte göra någonting

Jag är på väg att bli hispig. Nu har jag försökt att inte göra någonting. Bara sitta med en bra bok. Tror ni det går bra? Hahahha näää. När jag har tillåtelse att inte göra något så går det inte. Men när jag verkligen måste ligga i och plugga, städa, laga mat whatever, då går det väääldigt bra. Då har jag inga problem med att lägga mig platt i soffan. Så fort jag läser en rad i min bok så kommer jag på massa saker att göra. Så nu ger jag upp. Jag lämnar hemmet. Mina ben ska föra mig hem till mammi där kaffe och fikabröd väntar. Hemma hos mammi borde det vara lättare att inte göra någonting.

På lördag ska jag och min fina älskling gå på bio. Vi ska se Changeling med ögongodiset Angelina Jolie i huvudrollen. Jag tror flmen är grym! Spana in trailern här vettja.

Nästa vecka ska vi se ett annat ögongodis, Brad Pitt i filmen The Curious Case of Benjamin Button. Jag antar att det är läge att bunkra upp med näsdukar, för den ska vara sorglig. Här har ni en trailer till den.

Nej, hem till mammi var det.

/Golfhustrun

Wish me luck

Nu ska jag strax iväg och göra min diktanalys. Efter det börjar mitt jullov på riktigt =) skolan är helt slut och jag börjar igen den 12:e januari. Så det blir inte så långt lov hehe men jag ska njuuuuuuta av att inte ha någonting att göra =)

Dikten jag ska analysera är skriven av Bo Setterlind och den låter såhär:

Jag ligger i mörkret hos dig,
där jag har ro.
Ingen människa finns,
som är så god.
Jag är fäst vid mörkret.
Jag är fäst vid dig.
Vore jag skild från mörket,
vore jag skild från dig.
Jag ligger i mörkret hos dig
som fågeln i sitt bo
Och vinden sjunger min visa.



cravings

förresten så är jag något galet sugen på choklad just nu.


Diktanalys

Imorgon ska jag till skolan och analysera en valfri dikt från 1900-talet. jag har fortfarande inte valt ut någon, ska jag göra det strax. Jag har aldrig någonsin analyserat en dikt, så lite småpanik känner jag allt. Det är ingen där ute som har en fin dikt på lager, som ni även har analyserat?

Idag lagade jag makaronipudding med purjolök,broccoli och ädelost. Säger bara sweet =)

Ikväll ska älskling spela träningsinnebandymatch i Kumlaland. Älsklings pappa K ska dit och även ha hand om tiden. Det kommer han klara galant =) Älskling och hans bror ska för övrigt snart hem till sin pappa. De ska fixa nåt med K:s dator.

Nä, om jag ska ta och krypa upp i hun's famn nu innan han går. Jag gillar't.

/Golfhustrun

Bye bye christmas

Nu har jag städat bort julen.

Kära vår, nu får du gärna komma med all din prakt!

Idag har jag fått två nya Björn Borg trosor av mitt hjärta. Tack mitt allt =)

Nu ska jag fortsätta städa.

/Golfhustrun

Kyla kyla kyla

Jag säger bara brrrrrrrrrr, det är helt sjukt kallt ute nu. Jag kollade på termometern och blev rädd, -17 grader!!! Stackars älskling är ute och sprejar nåt på bilen just nu. Jag följde inte med.

Jag blev klar med min litterära uppsats idag! Enligt mig själv så blev den grym.

Varför är jag sugen på något som jag inte vet vad det är? I-landsproblem, men det är faktiskt jobbigt.

Stackars hun', jag kollade ut genom fönstret, han står där och sopar och grejar. Jag får värma honom med tusen pussar är han kommer in.

Annars idag har vi inte gjort mycket. Jag lagade en gymt god kyckling-nachos i ugnen. Filibabba säger jag bara!

Nu blev jag hungrig av allt matprat plus att det är något matprogram på tv. Dags för kvällsis.

/Golfhustrun

men

det är nåt fel på blogge. Det jag skrev för en timme sen har fortfarande inte kommit upp. Någon som har samma problem?

/Golfhustrun

Insnöad

Men hjälp vad dålig jag har varit på att skriva här sen jag kom hem från sthlm. Ändring på det sker nu!

Igår jobbade älskling. När han kom hem åkte vi och handlade lite (mycket) på Maxi. Sen åkte vi hem och lagade god mat. Efter det mös mös mös vi =)

Idag står tvätt, plugg och kramar på schemat. Kanske lite snöbollskrig också med tanke på att det har snöat inatt.

Kan det inte vara april nu så att vi kan åka till Rom? Jag vill ju visa min älskling alla underbara platser som finns där, plus upptäcka nya med honom. För även fast jag har varit där två gånger innan så finns det hur mycket som helst mer att se. Problemet är bara att jag kommer väg dubbelt så mycket när vi har kommit hem, för italienska köket är grymt!

Den 12:e börjar jag skolan igen. Ska bli kul. Nya ämnen, nya klasskamrater, nya lärare. När denna termin är över så är det soooommmaaarrr!!! Och sommaren kommer bli den bästa någonsin, speciellt den 11:e juli klockan 14:05

Nä, nu ska jag läsa lite bloggar, sen packa tvättpåsen.

Ha de fint

/Golfhustrun

Hemma

Hej

Vi är hemma nu

Det har varit helt underbart

Jag vill inte ha vardag

Det här året ska bli det bästa någonsin

Jag skriver mer sen eller imorgon, då kommer även bilder.

/Golfhustrun

RSS 2.0