Födelsedagsfirande

Vilken varm och skön dag!

Idag har jag och älskling varit ute i älsklings familjs sommarställe. Det är så otroligt fint och mysigt där.
Vi firade älsklings morfar som har fyllt år. Vi grillade och fikade och hade det jättebra.

Vid 18 åkte vi hem och sen dess har vi suttit på balkongen och läst. Man vill ju inte vara inne när det är så skönt ute.

Förresten, innan vi åkte till Åsbro(där sommarstället ligger) så var vi en runda på Marieberg, där köpte jag en superfin bikini. Rosa med blommor och alldeles ljuvlig. Emil köpte en snygg golf-pike från Oscar Jacobsson.

Nu ska jag ut på balkongen igen, skriver mer imorgon.
/Golfhustrun

Mallis!

Nu har vi bokat resa till mallorca! 22/7 drar vi!

Jag är så lycklig
/Golfhustrun


Grillning

Idag ska jag och älskling äntligen grilla. det är tre dagar sen sist, känns som en evighet.

Om en stund ska jag upp på stan och luncha med Baby. Det är också en evighet sen. Jag behöver lite Babylove.

Ikväll ska jag och älskling boka en utlandsresa. Vart säger jag inte förrän det är klart, men jag är överlycklig!

Nu hinner jag inte skriva mer, ha en bra fredag alla!

/Golfhustun

Kärleksbrev

Som alla säkert förstår så älskar jag min Emil något oerhört. Trodde aldrig jag skulle få uppleva sådan här kärlek. Efter många svåra år så kom min Emil in i mitt liv och verkligen visade hur man älskar. Han har lärt mig hur man uppskattar en annan människa, hur man visar respekt mot sin älskade. Han har fått mig att för alltid tro på kärleken och för det är jag honom evigt trogen.

Älskade Emil, tack för att du finns. Utan dig vore jag ingenting. Det kommer vara du och jag för alltid, det lovar jag dig. Min kärlek till dig kommer aldrig bli  mindre, för det vi har är väldigt speciellt. Jag skulle kunna spendera varje sekund av mitt liv med dig om det gick. Vi har en fin resa framför oss.
Det är du och jag mot hela världen.


Filmen och handsken

Sådärja, här är filmen på våran katt Morris. Ha ljudet på så att ni hör hans roliga ljud när han stryker sig mot glasspinnen.


Det blev visst fel i förra inlägget, här nedanför ser ni älsklings nya handske.
Älsklings nya golfhandske

/Golfhustrun

Solsken

Tänkte jag skulle visa de nya kläderna som jag köpte sist på min shoppingrunda.

Den lila toppen är ny     

Fint va?

I eftermiddag kommer mamma över och fikar.
Älskling spelar golf idag också. Han var så duktig och vann igår! Hoppas han gör det idag också. Det var säkert den nya handsken som gjorde susen. Älskling sa nyss i telefonen att han ville att jag skulle lägga upp en bild på hans handske här, så då gör jag väl det. Titta och njut

Gissa vem som har namnsdag idag?

Jag tänkte lägga upp en film på våran katt Morris, men det bara krånglar nu, så jag försöker igen senare.
/Golfhustrun


Leila bakar

Jag har starka fobier mot alla matlagningsrogram på tv, men ett gillar jag skarpt och det är Leila bakar. Leila själv är ju söt så man får hål i tänderna plus att hon alltid bakar så himla goda saker.  Dessutom verkar hon bo så fint och alla redskap hon använder är som hämtade ur ett dockskåp. Och så har hon en rosa cykelkorg :)

Förresten, jag tror jag gillar Carlshamns nya gött götti gött gött-reklam med Björn Ranelid. Ha ha han är för skön.



Nu åter till tv:n
/Golfhustrun

Panik

Fy fy fy, jag var nyss med om snuskigaste saken! Jag cyklade hem till mamma och gissa vad som landade precis precis bredvid min cykel?? Värsta stora MÅSBAJJAN! Blä och urk jag trodde jag skulle kräkas. Dumma måsar. Tack gode gud fick jag den inte på mig, men jag hörde och såg hur den plaskade i marken. Kräkvarning.

Nu är älskling och spelar golf. Han köpte sig en ny, fin golfhandske idag, så nu är han extra snygg på banan.

Nu ska jag glo på tv.
/Golfhustrun

dumma måsar, ni är ju så fina, men varför måste ni bajsa så himla mycket?

Frihet

Jag känner mig så himla glad idag, vet inte vad det är. Det spritter i kroppen, som Madicken sa. Idag skulle det passa utmärkt att få ett positivt besked, att något kul ska hända. Typ att älskling ringer och säger att han har bokat en resa någonstans.
Men det är inte så överdrivet långt tills vi åker till Värmdö jag och Emil. 12:e juli packar vi in katten i bilen och drar. Det ska verkligen bli helt underbart. Vi har hyrt en mysig liten stuga vid vattnet. Dessutom har jag pratat med solen, och han har lovat att lysa hela veckan vi är där.
Men som sagt, jag är så otroligt sugen på en solsemester utomlands. Bara ligga vid havet och koppla av.

Igår grillade jag och älskling på balkongen. Supermysigt. Vi hade helt enkelt en jättebra dag igår.

Jag går hela tiden runt och tänker på Komvux, vill så gärna veta om jag har kommit in! Jag kommer bli SÅ besviken om jag inte gör det, men då får jag väl söka in till nästa termin.

Nä, nu ska jag göra nåt vettigt, typ sola :)
/Golfhustrun

mmm, den här skulle inte vra otäck!

Boopalicious

Nu är jag hemma igen. Det blev två klänningar och en lila tubtopp. Sen blev det lunch också. Tack och lov var skorna slut!
Nu kommer snart älskling hem. Klockan 16 ska vi tvätta, men efter det så ska vi ta en promenad. Det är ju helt underbart väder. Tror jag ska ta på mig en av de nya klänningarna.

Helst av allt skulle jag vilja ligga på en varm strand just nu, med en drink i ena handen och en bok i den andra.

Hmm, det får mig att tänka på att jag måste köpa en ny bikini.  Jag är väldigt inne på denna, men jag har aldrig beställt bikini från nätet, så jag vet inte om jag vågar. Visserligen kan jag min storlek, men nja, jag vill nog känna lite på den i verkligheten.

Nu måste jag kila.
/Golfhustrun

Shopping

ok ok, nu åker jag upp på stan. Pratade nyss med min älskling i telen och han tyckte absolut jag skulle åka upp. "Du blir ju alltid så himla fin när du köper nya kläder" Så sa han, mitt hjärta. Kan man vara mer underbar?
Jag tror nog att det kommer slinka ner en liten present eller två till honom i mina påsar.

Nu drar jag, skriver här sen vad jag köpte.

This one's for you babe

Frisk igen!

Jag blev aldrig sjuk, för idag mår jag jättebra igen.

Jag är så enormt sugen på att köpa lite klänningar. Ska jag hålla mig från att åka upp på stan? Jag vet att en viss person är ledig idag och gärna vill gå på stan. Oj oj, I-landsproblem på hög nivå nu.

Dessutom skulle jag vilja kolla lite närmare på dom här
Jag får inte köpa mer skor, men man får titta :)

Jag är nog sjuk ändå.

/Golfhustrun

Sjukdom?

Hmm, känns som att jag är på väg att bli sjuk. Det värker i hela kroppen och mina ögon vill inte vara vakna. Jag har absolut inte tid med någon sjukdom, så bort bort!

Idag har jag varit på cityakademin, nu är alla papper inskickade till Komvux. Innan midsommar skulle jag få reda på om jag har kommit in eller ej. Orkar inte vänta så länge, vill veta nu!!

Nej, orkar inte skriva mer nu, är så trött.
/Golfhustrun

Äntligen

Gissa vad? Ikväll har jag ätit den efterlängtade tonfiskbaguetten! Min älskling bjöd mig på den.

Nu är det snart läggdags. Älskling ska jobba imorgon och själv ska jag till både arbetsförmedlingen och Cityakademin.

Det blev fisk idag när jag och mamma var ute och åt (mormor var också med) Vi var på stadsträdgården, det var första gången jag var där, men det var helt otroligt god mat, så det stället kan jag varmt rekomendera.
Vilken värme! Det fick bli blommig sommarklänning, svarta pumps och tights idag. Hade jag haft brunare ben så hade tightsen åkt av, men nej, jag vill inte blända större delen av Örebros befolkning. Snälla värme håll i dig nu!

Sov gott alla
/Golfhustrun


Modevisning

Måste börja med att berömma Emils syster Erica. Hon hade modevisning nere i Malmö nu i helgen, tyvär kunde inte jag och Emil åka dit. Hur som helst så såg jag nyss lite bilder därifrån och jag säger bara en sak, den tjejjen kommer gå långt! Av det lilla jag hittils sett så blir jag otroligt imponerad. SÅ bra. Spana in bilderna här
Jag kan knappt vänta tills jag får se resten av bilderna.

Igår fick vi tro det eller ej bilen. Jo det är sant, den står här utanför på parkeringen. Nu får vi se hur länge den är hel. Men det BORDE inte bli något mer fel nu. *skeptisk*

Nu är älskling, hans bror och två andra och spelar golf. Snacka om tur med vädret! Älskling var så fin i sina rutiga golfshorts och Ralph Lauren pikè i morse. En riktigt mumsbit.

Idag ska jag ut och äta med min lilla mammi. Jag är sugen på fisk, så jag hoppas det finns det att välja på.
På tal om fisk förresten, ikväll ska jag få min tonfiskbaguette!!! Hallelulja!

Nu måste jag föna håret.

Kram till alla mammor därute!
/Golfhustrun

Idag?

Ok, nu är det verkligen sagt att vi ska få bilen ikväll. Men jag tror ingenting förräns den står på parkeringen här utanför.

Nu ska jag och älskling strax iväg och köpa blommor till balkongen (det här måste vara älsklings favoritdag;) nää, men han är underbar som vill vara delaktig i allt, även i sådant som kanske inte intresserar honom supermycket. Han är en perfekt kille helt enkelt och jag släpper honom aldrig.

Är sommaren på väg nu? Jag tycker det känns som det. Underbara sol!

Nej, nu ska jag smörja kroppen, sen åka iväg.
/Golfhustrun

Inte bra alls

Nää jag gillar inte alls den nya plattformen, när jag skriver ett inlägg så tar det typ en halvtimme för den att publiceras i bloggen. Men men, finns inget att göra, får hoppas att den blir bättre med tiden.

Tror ni vi fick bilen idag? Nääää ahahah. Nu tänker jag inte ens hoppas att vi får den imorgon, utan den kommer när den kommer.

Imorgon ska Sverige vinna Eurovision hade jag tänkt. Hoppas hoppas.

Nu ska jag mysa i soffan igen.

/golfhustrun


Panik

ojoj, jag är verkligen dålig på datorer och internet. Shit, jag trodde jag raderade hela min blogg nyss. Men tydligen så flyttade jag den bara till en annan plattform (vad nu det är?) Jaja, får se om det blir någon skillnad. Allt ser ju iallafall likadant ut.

Nu kommer snart älskling hem! Så jag ska diska lite nu, sen ska jag gå och möta honom.

Ciao
/Golfhustrun

Kleerup

Lyssna och njut

Och när du har gjort det så skaffar du hela albumet, kej?

Fredagsmys

Idag ska jag köpa Klick och Fredag , då är det verkligen helg för mig.

Nu har jag städat,det blev så fint här hemma. Imorgon ska jag köpa nya blommor till balkongen, det kommer bli så himla somrigt där ute. Snacka om att jag samlar vuxenpoäng när jag grejjar med sånt :) Men finns det någon som inte blir glad av blommor?

På tal om blommor så fick jag rosa rosor av min älskling häromdagen. Han är så fin min Emil.

Ännu mera blommor: För idag har jag en blommig kjol på mig.

Nu ska jag ut i solen, ses kanske där?
/Golfhustrun

Städdags

Nu skiner solen in genom vardagsrumsfönstret och plötsligt ser jag hur sjukt dammigt det är här hemma. Så efter detta inlägg är det jag som tar fram dammvippan och dammsugaren.

Oj oj oj om jag hade den här så skulle jag baka varje dag :)

Vad händer annars idag då? Hmm, vi ska få bilen tillbaka (den meningen känns som en upprepning) och senare ikväll kommer en komps till Emil hem till oss.

Nej det här får bli kort, skriver mer sen. Nu städdags!

image8

Hejja

Förresten, hejja Sverige och Charlotte Perelli ikväll!!

Fundersam

Jag dömer absolut ingen, men vad är det här?  Det kan inte handla om äkta kärlek.

Nu äter jag jordgubbar, helt sjukt gott. Längtar tills dom svenska kommer (jag vet, dom finns redan, men jag tycker inte om dom första)

Kolla in sötaste katten nedan

image7


Ensamt

Usch, idag kommer inte min älskling hem förrän sent ikväll, för direkt efter hans jobb så ska han spela golf (vinn, vinn, vinn!!!) Men han har grym tur med vädret, det är ju jätteskönt ute!
Själv ska jag snart åka till Cityakademin, hoppas dom har öppet idag. Egentligen är det farligt att åka upp på stan (det ligger där) när det är såhär fint väder, risken är stor att jag antingen köper en klänning eller ett par skor. Jag borde söka hjälp.

Jag är skadad förresten! Jag har fått en glasbit i ena tån, gör så ont, för jag får inte bort den. Hoppas den kryper ut av sig självt. Glasbiten kommer med största säkerhet från en tavelram som gick sönder i helgen. Det blev sådant där glassplitter som är nästan omöjligt att få upp. Aj aj aj :(

Nu måste jag kila
/Golfhustrun

Fotbollskväll

Idag/ikväll blev verkligen ingenting som tänkt. Vi fick inte tillbaka bilen, fredag är det sagt nu. Dessutom stannade Emil hemma, så det blev inge Sex and The City (Eller jo det blev det, jag kollade på två avsnitt på dvd, jag har hela boxen). Men jag är lycklig, för jag fick ha min älskling hemma och jag slapp frysa.

Så nu sitter vi och kollar på fotboll, Manchester United mot Chelsea. När det blir alltför segt så kan jag ju alltid vila ögonen på Ronaldo (förlåt älskling, jag vet att du kommer läsa detta)

Nu ska jag koka te.
/Golfhustrun

Shoppingbegär

Hade jag varit på Topshop i Stockholm idag så hade jag köpt dessa saker:

                  

Himla tur att jag inte är där då.

/Golfhustrun  


Hopplöst


Det blev inge samtal hos cityakademin idag, det var stängt, personalen var på friluftsdag. Så jag får gå dit imorgon istället. Däremot hittade jag en morsdagspresent till mammi. Min älskade mamma förtjänar alla presenter i världen, men idag fick det bli två "ensamma mamman" böcker. Mamma älskade den serien när den fanns i tidningen och nu har det bästa av ensamma mamman kommit i bokform. Hoppas hon blir glad

Annars idag händer inte så mycket. Emil ska klippa sig, sen ska han hem till en kompis och kolla på fotboll (det gör mig inte så mycket egentligen, för då slipper jag missa Sex and The City) Men det kommer bli väldigt kallt i soffan utan älskling.

Är inte dessa farligt snygga?

Birkin-väskan här nedanför är min absoluta drömväska. Det är jag inte ensam om precis. Men är den inte ljuvlig?
Min drömväska

Ingen tonfiskbaguette, ingen bil

Nää, det blev varken tonfiskbaguette eller bil idag. Vi får hålla tummarna att det blir imorgon istället.

Om en stund börjar första delfinalen i eurovision, det intresserar mig egentligen inte, men med brist av andra program på tv ikväll så får det bli det vi kollar på. Jag håller starkt på Ryssland, får se om artisten gör sig lika bra på scenen som låten är bra. Men såklart hejjar jag på Sverige, i år tar vi hem alltihop!(känns som man har sagt det varje år nu haha)

Jag hatar spam som skickas till mailen, hur får dom tag på ens adress?

Nä, åter till soffan och älskling

/Golfhustrun

Tonfiskbaguette

Jag är beroende av tonfisk, jag kan äta det jämt, flera gånger om dagen. Idag har min sambo lovat mig en tonfiskbaguette, så nu är det det ända jag har i hjärnan. Hmm, sjukt egentligen.

Nu har jag varit på arbetsförmedlingen och fixat med lite papper. Imorgon ska jag till cityakademin, dom ska hjälpa mig att komma in på rätt linje i rätt skola. Jag har noll koll, så det är bra att dom finns. Det är helt otroligt att jag har bestämt mig för att plugga, trodde aldrig att det skulle ske.

Snart kommer min älskling hem från jobbet, längtar så otroligt efter honom. Det kommer bli hemskt om två veckor, då ska han åka på en golfresa till Göteborg i 3 dagar och 2 nätter. Hur ska jag klara av att inte sova med honom? Sedan den 9:e juli 2007 har vi bara sovit ifrån varandra ett fåtal gånger, så det kommer bli riktigt jobbigt. Men jag får tänka positivt och hoppas på att han spelar bäst av alla!

Nu ska jag kolla in komvux hemsida.
/Golfhustrun

Hurra!

Den som talar om solen...titta här!!

Ge mig sol

Nu vill jag ha tillbaka den där sköna solen som var framme förra helgen. Om det nu måste regna så kan det väl göra det på natten och vara varmt på dagen.

Igår blev en underbar kväll med min älskling. Vi kollade på några bra filmer :) bakade en sockerkaka och hade allmänt skönt. Vad vore jag utan Emil?

Idag får vi tillbaka våran bil som har varit sönder för tusende gången inom loppet av några månader.

Nej, nu är det dags för frukost, är så sen med allt idag. Uppdaterar bloggen lite senare

/Golfhustrun

Favoritstunder

Det bästa jag vet är när min sambo håller om mig. Jag känner en så enorm trygghet så fort han är i närheten av mig.

Vi är så otroligt sugna att åka på en solsemester i sommar. Vi har kollat på en resa till Mallorca, men vi vågar inte boka något med tanke på att jag inte har något jobb. Nu har jag visserligen bestämt mig för att börja plugga i höst, men ingenting är klart än, så solsemestern får vänta några veckor.

28:e maj kommer Camilla Läckbergs nya bok "sjöjungfrun" ut, jag kommer vara den första som köper den!

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen, dom ska hjäpa mig lite med papper som ska in till komvux. Nu måste jag gå och hjälpa min sambo med disken.

/Golfhustrun

Knepigt det här

Hmm, den här bloggen kommer vara otroligt ful tills jag har klurat ut hur man gör om den :)

Idag står tvätt högst på listan. Jag hade bokat tre maskiner i tvättstugan, men en var som vanligt tvungen att vara sönder. Vad skönt det vore med egen tvättmaskin, men det känns onödigt att köpa nu. Men lyckos er som har en.

Annars idag kommer det mest bli mys med sambon. Efter en galen helg så behöver vi vara bara han och jag. Solen är framme lite idag, så kanske blr det en promenad framåt kvällen.

Helgen som var, ja vad ska man säga om den?
På fredagen gick sambon och jag till en nyöpnnad grekisk restaurang. Supergod mat och gott vin. Efter det gick vi upp till en kompis som hade en mini-fest. Vi kollade lite på bilder från kompisens senaste utlandsresa och hade allmänt trevligt.
Lördagen däremot blev vild. Två vänner till oss har nyss flyttat ihop och hade inflyttningsfest. Jättesnygg lägenhet och jättekul fest! Tyvär spårade det ur lite mot slutet, men finns det någonting som någonsin funkar bra med alkohol? Allra minst förhållanden. Men allt redde ut sig tillslut och det blev en lyckad kväll. Så C och L, tack för en rolig fest!

Men, nu blir det lugna, sköna helger framöver med min kärlek. Vi har en gemensam dröm och den tänker vi göra så att den går i uppfyllelse!

Nu åter till tvättstugan.
/Golfhustrun

Äntligen en blogg!

Jaha, nu har jag skaffat en blogg. Med tanke på att jag är svårt bloggberoende, läser otroligt många dagligen, så är det konstigt att jag inte har startat en egen. Men nu är den här!

Vem är då jag?
Jag är en tjej på 23 år, jag lever ihop med min blivande make Emil som är 28 år. Just nu bor vi i lägenhet men vår tanke är att vi har hittat drömhuset till nästa sommar.

Den här bloggen kommer till stor del handla om livet med Emil, men också mycket om min andra stora passion i livet (den största är Emil) nämligen kläder.

Mycket nöje! / Golfhustrun

RSS 2.0